Lixada Ultralight pěší Turistika Stan, Zimní Stan, Okamžité Automatické Pop-Up Beach turistický Stan Venkovní UV Ochrana Kempování, Rybaření Stan

Lixada Ultralight pěší Turistika Stan, Zimní Stan, Okamžité Automatické Pop-Up Beach turistický Stan Venkovní UV Ochrana Kempování, Rybaření Stan

Nový produkt

452.95 Kč

514.77 Kč

-12%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Lixada Ultralight pěší Turistika Stan Okamžité Automatické Pop-Up Plážový Stan Venkovní UV Ochrana Kempování, Rybaření Stan, Sluneční Přístřeší

Tento stan se objeví okamžitě poskytnout rychlý přístřešek pro 1 - 2 osoby .Ok okno větrané, a speciální povrchová úprava dělá stan uv ochranný a odolný proti vodě .Stan je snadné složit, kompaktní a lehké, velmi pohodlné nosit s sebou, ať jste kdekoli.

Vlastnosti:

Okamžitě pop-up s montáž není nutná.

Opatření 65" x 59" x 43", vhodné pro 1 - 2 osoby.

190T polyester se speciální stříbrný povlak poskytuje ochranu proti slunci a dešti.

Velké mesh okno pro lepší větrání a udržet si v pohodě.

Big sand kapsy na obou stranách a 6 ocelové kolíky udržet stabilní stan ve větrných dnech.

Snadno složit dolů a lehký, dodáván s přepravní taška pro pohodlnou přepravu.

Užijte si celý den v pohodě útočiště v parku, na pláži, na dvorku za domem.

Specifikace:

Materiál: 190T stříbro potažené polyesterem

Barva: Modrá / Královská Modrá / Zelená (volitelné)

Rozměr: 165 * 150 * 110 cm / 65 * 59 * 43in

Velikost balení: 45 * 3 cm / 17.7 * 1.2 v

Hmotnost: Přibl. 940 g / 2.1 lb

Seznam Balíčků:

1 * Stan

6 * Peg

1 * Taška

1) přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz.NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí).Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.eldomplus.cz!

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Štítky: coleman stan, stan, aricxi, kamp kempování stanu, tábor venkovní stan, stan 8 osob, 3f zařízení ul, tábor, stan, cestování, plachtu stanu, slunečník.

Parametry

Sezóna Čtyři-sezóna Stan
Feature4 Stabilní
Styl outsdoor stan,stan
Typ 1 - 2 Osoby Stan
Feature3 vodě odolné
Feature1 Větrané
Oblast 165X150X110cm
Počet Uživatelů Dva
Feature2 UV ochranný
Tyč Materiál Uhlíkových Vláken
Typ Budovy Rychlé Automatické Otevření
Číslo Modelu 165X150X110cm
Tkanina 190T stříbro potažené polyesterem
Vrstvy Jeden
Struktura Jedna Ložnice
Původ KN(Původu)
Vnější Stan Nepromokavý Index 1500-2000 mm
Oblek pro park, pláže, dvorek,rybaření,pěší turistika,kempování
Materiál 190T stříbro potažené polyesterem
Spodní Nepromokavé Index 1000-1500 mm
Funkce skládací,Okamžitě pop-up
Značka LIXADA

Napsat recenzi

Lixada Ultralight pěší Turistika Stan, Zimní Stan, Okamžité Automatické Pop-Up Beach turistický Stan Venkovní UV Ochrana Kempování, Rybaření Stan

Lixada Ultralight pěší Turistika Stan, Zimní Stan, Okamžité Automatické Pop-Up Beach turistický Stan Venkovní UV Ochrana Kempování, Rybaření Stan

Lixada Ultralight pěší Turistika Stan Okamžité Automatické Pop-Up Plážový Stan Venkovní UV Ochrana Kempování, Rybaření Stan, Sluneční Přístřeší Tento stan se objeví okamžitě poskytnout rychlý přístřešek pro 1 - 2 osoby

Související produkty: