Pro Chevrolet Corvette C6 2005-2013 Vynikající Ultra světlé COB led angel eyes kit halo kroužky

Pro Chevrolet Corvette C6 2005-2013 Vynikající Ultra světlé COB led angel eyes kit halo kroužky

Nový produkt

620.23 Kč

939.74 Kč

-33%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Pro Chevrolet Corvette C6 2005-2013 Vynikající Ultra jasné osvětlení COB led angel eyes kit halo kroužky, Tato sada obsahuje zbrusu nové, 4 ks sada xenon Studená bílá COB LED angel eye halo kroužky, to je dobré pro vlastní světlomet dovybavení.

teď Geerge je hrdý na to, představit nejnovější COB LED technologií má dva krát jasu ve srovnání s konvenční SMD LED kroužky s více rovnoměrné osvětlení vzhled.

Konvenční COB, to je holé led čip obaly na desky plošných spojů halo kroužky, je to jednoduché led čip na palubě, je snadné vypálit , snadno se poškodí. a Není příznivé pro odvod tepla a plné práci.

Geerge COB je nová technologie LED balení pro LED světla motoru, Každá jednotka balení a smd na desce halo kroužky. Silný anti-seismické schopnost, Silný anti-stárnutí schopnost, trvanlivost, může to 10 krát více, zvýšit osvětlení prostoru, takže je vyhnout se nepříjemné oslnění tím, že v maximální možné míře.

Vlastnosti:

-Celkem 4 ks LED kroužků jak pro potkávací a dálková světla

-Vyrobeno z vysoce kvalitní COB LED světla

-2x jasnější než běžné SMD LED kroužky

-xenonové Studená bílá barva

-Každý prsten je dodáván s samostatný napájecí zdroj, který je více stabilní

Důležité: Tento COB LED halo prsteny jsou odlišné od jiných značek angel eyes. To je Auto styling halo kroužky. To není nutné vyjmout difuzor, objektivu, a plastová uvnitř světlometů. Geerge továrny angel eyes, sledujeme perfektní instalace, tak daleko, jak je to možné bez zničení vnitřní struktury světlometů. To je nemožné pro jiné značky zboží.

Tato stránka nabízí jednu kompletní sadu xenon Studená bílá COB LED Halo Prsten Sada Osvětlení pro následující: Vozidlo Aplikace

Pro Chevrolet Corvette C6 2005-2013

prosím, ujistěte Se, že vaše auto světla je stejné jako obrázky, ne-li stejné, to není vhodné. Tipy Pro Instalaci:

1. Tato instalace vyžaduje pečeme otevřít světlometu, lampy, aby bylo možné nainstalovat tento produkt.

2. Vzhledem k tomu, že tento výrobek vyžaduje lepidlo aplikací, jako je použití lepidla (lepidlo není loď do vzduchu, takže nemůžeme nabídnout), poskytujeme pouze oboustranné pásky (instalace pomoc, nemůže být stanovena).

Doporučujeme profesionální instalaci pro tento produkt. Obsah balení: 4 ks LED COB Angel Eyes / Halo Prsten 16 ks oboustranné Pásky 1 ks Detail instalace Příručka s postavou (Instalace jako v Příkladech ccfl angel eyes) Vzorek obrázek : Detailní Foto Galerie(Druh střelby - Ukázkový obrázek): efekt Osvětlení (Ukázkový obrázek):

Štítky: aveo t300, klíč chevrolet corvette, victory cross country vzduchu, land rover shell, led corvette c6, modul citroen c4 picasso, cap corvette, gmc zadních výklopných dveří, corvette c3 díly, rádio trim.

Parametry

Hmotnost Položky 0.2kg
Záruka
Výrobce Číslo Dílu
Položka Průměr 00inch
Typ Materiálu PC+cob led angel eyes
Život Čas více než 30.000 hodin
Název Modelu Pro Chevrolet Corvette C6 2005-2013
Výměnu Číslo Dílu
Corvette-Rok 2013
Napětí 12.6-14.8V
Značka geerge
Původ KN(Původu)
Speciální Funkce Osvětlení a dekorace
Typ Položky
Zdroj Světla LED COB
Pro Vozidla Značky/Modelu CHEVROLET
Externí Testování Certifikace ce
Chevrolet Model Corvette

Napsat recenzi

Pro Chevrolet Corvette C6 2005-2013 Vynikající Ultra světlé COB led angel eyes kit halo kroužky

Pro Chevrolet Corvette C6 2005-2013 Vynikající Ultra světlé COB led angel eyes kit halo kroužky

Pro Chevrolet Corvette C6 2005-2013 Vynikající Ultra jasné osvětlení COB led angel eyes kit halo kroužky, Tato sada obsahuje zbrusu nové, 4 ks sada xenon Studená bílá COB LED angel eye halo kroužky, to je dobré pro vlastní světlomet dovybavení. teď

Související produkty: