Previcox (Firocoxib) Žvýkací Tablety pro Psy 57/227mg

Previcox (Firocoxib) Žvýkací Tablety pro Psy 57/227mg

Nový produkt

603.52 Kč

Hodnocení 

Více informací

Co je Previcox?

Previcox je Cox-2 non-steroidal anti-pobuřující léky používané u psů pro úlevu od bolesti a zánětu v důsledku osteoartrózy. To může být také použit pro jiné účely, než které jsou uvedeny zde. Previcox funguje snížením látky, které způsobují bolest, zánět a horečku v těle. Previcox vyžaduje předpis od svého veterináře.

Pro:

Psi (7+ týdnů věku)

Výhody:

Ochucené žvýkací tablety je podávání léků jednodušší

Může být podáván s jídlem nebo bez jídla

Rychlé jednání

Jak přípravek Previcox práce?

Previcox díla tím, že inhibuje COX-2 (cyklooxygenázy-2), enzymu, který generuje chemické látky, které jsou zodpovědné za bolest, zánět a dokonce i horečku v těle.

Upozornění:

Před tím, než váš pes jakékoli jiné předpis nebo over-the-counter léky, promluvit se svým veterinárním lékařem nebo lékárníkem. Uchovávejte tento lék z dosahu dětí a domácích zvířat.

Značka:

Previcox

Generic Name:

Firokoxib (fie-roe-cox'-ib)

Co je nejdůležitější věc, kterou bych měl vědět o Previcox?

Previcox je léků na předpis, který je schválen FDA pro použití u psů 7 týdnů věku nebo starší. Previcox je k dispozici jako 57 mg nebo 227 mg žvýkací, skóroval tablet. Kontaktovat veterinárního lékaře v případě, že zvíře má kopřivka, nebo alergické reakce po užití sulfa založené na léky, jako SMZ/TMP, aspirin nebo jiná NSAID jako je Rimadyl. Informujte svého veterinárního lékaře okamžitě, pokud váš mazlíček vyvíjí bolest břicha, bolest nebo nepohodlí, nevolnost, krvavý, černé nebo dehtové stolice; zadržování vody; únava nebo apatie; kožní vyrážka; svědění; zežloutnutí očí; neobvyklá tvorba modřin nebo krvácení, jelikož tyto příznaky mohou být první známky nebezpečné vedlejší účinky. Ještě předtím, než váš mazlíček jakýkoliv předpis, nebo přes pult léky, poraďte se se svým veterinárním lékařem nebo lékárníkem.

Co bych měl projednat se svým veterinářem ještě předtím, než Previcox, aby můj mazlíček?

Informujte vašeho veterinárního lékaře pokud váš mazlíček má alergii na aspirin nebo jiná nesteroidní antirevmatika. Také informovat svého veterinárního lékaře, pokud váš mazlíček má vřed nebo krvácení do žaludku, onemocnění jater nebo ledvin, městnavé srdeční selhání, retence tekutin, poruchy krvácení, onemocnění srdce nebo vysoký krevní tlak. Informujte vašeho veterinárního lékaře pokud váš mazlíček je těhotná nebo kojící. Informujte vašeho veterinárního lékaře pokud váš mazlíček je užívání steroidní léky jako prednison, methylprednisolon nebo Prednisolon.

Jak by Previcox být dána?

Dejte tento lék přesně podle pokynů vašeho veterinárního lékaře. Pokud nechcete pochopit pokynů lékárníka nebo lékař vysvětlit, je na vás. Obvyklá dávka přípravku Previcox v léčbě osteoartrózy bolest a zánět je 2.27 mg/kg jako jedna denní dávka. Previcox může být podáván s jídlem nebo bez jídla. Mějte dostatek vody k dispozici pro vašeho domácího mazlíčka. Nedávají Previcox na kočky.

Jaké jsou potenciální vedlejší účinky přípravku Previcox?

Kontaktovat veterinárního lékaře v případě, že zvíře má břišní bolesti, napětí nebo nepříjemné pocity v břiše, krvavý, černá nebo dehtovitá stolice nebo krev ve zvratcích; nevysvětlený úbytek hmotnosti; zadržování vody; únava nebo apatie; kožní vyrážka; svědění; zežloutnutí očí; neobvyklá tvorba modřin nebo krvácení, protože tyto příznaky mohou znamenat závažné nežádoucí účinky. Pokud se kterýkoli z následujících závažných nežádoucích účinků, přestaňte přípravek Previcox a vyhledejte pohotovostní veterinární lékařské ošetření; alergická reakce (potíže s dýcháním, otok rtů, jazyka nebo tváře, kopřivka). Ostatní méně závažné nežádoucí účinky se mohou vyskytnout. Nadále dává Previcox a mluvit na svého veterinárního lékaře, pokud váš mazlíček zkušenosti nadýmání nebo průjem; závratě; bolest hlavy nebo nespavost. Další nežádoucí účinky, může dojít také. Mluvit se svým lékařem o jakýchkoliv vedlejších účinků, které se zdá být neobvyklé nebo obtěžující, aby vašeho domácího mazlíčka.

Co se stane, když chybí mi dát dávku přípravku Previcox, aby můj mazlíček?

Dejte si zapomenutou dávku co nejdříve, jakmile si vzpomenete. Nicméně, pokud je téměř čas na další pravidelnou dávku, vynechejte zapomenutou dávku a vezměte si další podle pokynů. Nedávejte dvojitou dávku léků.

Co se stane, když jsem předávkování můj mazlíček na Previcox?

Obraťte se na svého veterinárního lékaře okamžitě.

Co bych měl vyhnout, přičemž Previcox, aby můj mazlíček?

Mnoho přes pult kašel, nachlazení, alergie a bolesti léky obsahují aspirin nebo jinými NSAID podobné Previcox. Než začnete užívat jakýkoliv předpis nebo volně prodejné léky mluvit s lékaře nebo lékárníka.

Jaké jiné léky ovlivní Previcox?

Informujte vašeho veterinárního lékaře pokud váš mazlíček je dána aspirin; další NSAID, jako jsou etodolac, karprofen nebo piroxikam; over the counter kašel, nachlazení, alergie, nebo léky proti bolesti; warfarin; furosemid; inhibitor ACE jako je enalapril, steroidy, jako je prednison, inzulinu; nebo probenecidu. Drogy jiné než uvedené může také komunikovat s Previcox. Promluvte si se svým veterinářem ještě předtím, než váš mazlíček jakýkoliv předpis, nebo přes pult léky

Štítky: psa kabiny, pes schodiště, blade diamond, draci psy, rd290, bravecto, skirtinis, android tablet, pes dodavatele omáček-není snadný, pes.

Parametry

Číslo Modelu Previcox
Původ FR(Původu)
Materiál Plastové

Napsat recenzi

Previcox (Firocoxib) Žvýkací Tablety pro Psy 57/227mg

Previcox (Firocoxib) Žvýkací Tablety pro Psy 57/227mg

Co je Previcox? Previcox je Cox-2 non-steroidal anti-pobuřující léky používané u psů pro úlevu od bolesti a zánětu v důsledku osteoartrózy. To může být také použit pro jiné účely, než které jsou uvedeny zde. Previcox funguje

Související produkty: