XY-CD60 Solární Nabíječka Controller Module DC6-60V Nabíjení Vybíjení Nízké Napětí Proud Rada pro Ochranu

XY-CD60 Solární Nabíječka Controller Module DC6-60V Nabíjení Vybíjení Nízké Napětí Proud Rada pro Ochranu

Nový produkt

167.48 Kč

204.24 Kč

-17%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vlastnosti:

Vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, robustní, odolné a praktické použití.

Skvělé pro upevnění přetížení a nízkého napětí, chrání baterii před podpětí, chrání baterii z přebíjení, a chrání load control, prodloužit životnost baterie.

Když je napětí baterie nedostatečné, odpojte zátěž a připojte nabíječku. Když je napětí baterie příliš vysoké, odpojte nabíječku a připojení zátěže.

Nastavitelné parametry a LCD obrazovky, ukázat parametry jasně, snadné použití.

S řídicí napětí 6-60V, je vhodný pro baterie, lithiové baterie, atd..

Specifikace:

Materiál: Plast

Model: XY-CD60

Velikost: app.79 x 43 x 38 mm/3.11 x 1.69 x 1,50 v

Ovládací napětí: 6-60V

Režimy: Režim Nabíjení; Plnění Režimu

Barva: Jako obrázek zobrazen

Množství: 1 Ks

Režim nabíjení:

Podle nastavení horního limitu napětí dolní mez napětí dn; když napětí baterie je menší než nebo rovno dolní hranici napětí, dn, relé se zapne a nabíječka začne nabíjet baterie, když napětí baterie je větší než nebo rovna horní hranici napětí, relé se odpojí, aby úplné automatické nabíjení, když relé zapne, bliká, což naznačuje, že je nabíjení.

Plnění režimu:

Podle nastavení horního limitu napětí dolní mez napětí dn; když napětí baterie je větší než nebo rovna horní hranici napětí, relé se zapne a spustí vybíjení; když napětí baterie je menší než nebo rovno dolní hranici napětí, dn, relé vypne a dokončí automatické vybíjení funkce, kdy relé zapne, bliká, což naznačuje, že je vybíjení.

Tip:

Tento produkt je jednoduchý regulátor napětí. To lze zapnout a vypnout výstupní relé. Je to jen hraje roli přepínání, a není možné změnit napětí.

Funkční návod:

1. Výpočet Napětí Procento: Napětí Akumulátoru/(Horní Napětí Dolní Napětí)

2. Klíčové funkce:

UP: Krátké stisknutí display % a času, stiskněte dlouze tlačítko na 5 sekund pro přepnutí režimu; režim nabíjení: V, vybíjecí režim:.

NASTAVENÍ: krátce stiskněte pro kontrolu aktuální nastavené parametry; dlouhé stiskněte tlačítko pro vstup do nastavení rozhraní, nastavení: napětí horní mez, dn: napětí

nižší limit, OP: čas zapnutí, dOP: zpoždění, čas zapnutí (0 až 999 sekund), FOP: nucené zapnutí čas (0-10 sekund), ve vybíjecí režim.

DOLŮ: vypnutí/zapnutí elektrické relé povolit (emergency stop funkce) vypnutí, LCD displej VYP, odpojte relé: dlouhým stiskem nastavit stav displeje LCD

podsvícení, L-P: OFF podsvícení konstantní jas, ON: Podsvícení automaticky zhasne po 5-10 minut, po zhasnutí, stiskněte

žádné klíče, aby probudit.

3. Nastavení Parametrů

a. Zadejte nastavení parametrů rozhraní stisknutím SET;

b. Po zadání nastavení parametrů rozhraní, přepněte nastavení parametrů krátkým stiskem SET;

c. Po výběru parametrů, lze nastavit NAHORU/DOLŮ klíč, podporuje krátký stisk nebo dlouhý stisk.

d. Pokud chcete nastavit další parametry, opakujte kroky b a c;

e. Poté, co jsou nastaveny všechny parametry, dlouhé stiskněte tlačítko SET pro ukončení a uložení;

3.1 Nabíjení/Vybíjení Čas Kontroly Funkce

1) Když čas parametr OPERACE je non-nula, začít nabíjení/vybíjení čas kontroly.

2) Když se relé zapne nabíjení/vybíjení, odpočítávání začíná, když je úspěšně absolvováno, relé je automaticky odpojen dokončit

procesu nabíjení/vybíjení; je-li doba je dokončena, podle režimu nabíjení, detekce napětí nižší než dolní mez napětí nebo dn v

vybíjecí režim, detekce napětí je větší než horní mezní hodnota napětí a doba nabíjení ovládací funkce se automaticky vypne

vypnutí a bliká. Uveďte H: ER připomíná uživatelům, že čas nastavení parametrů je nepřiměřené; stiskněte jakékoli tlačítko pro zastavení blikání;

3) Při nabíjení/vybíjení čas kontroly není zapnutá, produkt bude zaznamenávat kompletní čase. Při vstupu do zobrazení času rozhraní,

blikající ukazuje čas nabíjení, pak ukončení zobrazení času rozhraní nebo zúčtování příště nabíjení je zapnuto (relé je zapnuto).

3.2 Automatické parametr detekce:

Když jsou parametry nastaveny a výstupu, pokud je nižší napěťový limit DN je větší než horní napětí, systém bude blikat na displeji "ERR" jako připomenutí.

3.3 Zpoždění zapnutí funkce (0 až 999 sekund):

Ukončení nabíjení/vybíjení, interval mezi re-otevření;

3.4 udělení Absolutoria Vedení Nuceni Začít Čas (0-10S):

Po splnění relé, vedení stavu, relé je nucené zapnutí (0-10S) k detekci napětí baterie znovu. Tato funkce je zaměřena především na plnění funkce. Některé zkušební zatížení bude tahat dolů dolní mez napětí okamžitě v okamžiku, kdy vedení, které bude vést k odpojení relé a selhání normálního procesu udělení absolutoria.

Analýza Běžných Chyb:

Otázka 1: Kolik je V krvi, jsou vhodné pro použití? Kolik V napětí se tento modul hodí?

1: Tento model je vhodný pro použití v rozsahu minimální 6V, 60V maximální napětí a maximální výdaje na úrovni 48V, protože 48V baterie je plný elektřiny na cca 60V, a pak hoří na vyšší úrovni. Pokud je vaše baterie je vyšší, než je 48V, prosím, vyberte jinou.

Q2: relé kliknutí po power-on! Má světlo, blikání?

A2: je To proto, že nabíjecí proud je příliš velký nebo je kapacita baterie je příliš malé. Jakmile baterie je napájen, okamžitě dosáhne horní mezní hodnoty napětí. Relé je odpojen. Po odpojení napětí rychle klesá k dolní mezní hodnoty napětí a začne znovu nabíjet. V této době, budete muset snížit nabíjecí proud. Obvykle, nabíjecí proud je 10% z kapacity baterie. Od 1 do 1,5, nabíjecí proud 20AH baterie je obecně asi 2-3A. Všimněte si, že vysoký proud nabíjení může způsobit baterie, topení, zrychlené stárnutí, vypouklé a dokonce i výbuch!

Štítky: solor nabíječka, kondenzátor vykladače, amprobe baterie tester, ebc tester, 12v baterie, nízké napětí cut off, 12v podpěťovou ochranu, nabití baterie ovládací modul, zatížení vykladače, baterie protector, nízké napětí, 476a 6v baterie.

Parametry

Číslo Modelu Regulátor Nabíjení
Certifikace NIC
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Ovládací Napětí 6-60v
Značka OOTDTY
Materiál Plastové
Původ KN(Původu)
Typ Baterie Vozidla Tester

Napsat recenzi

XY-CD60 Solární Nabíječka Controller Module DC6-60V Nabíjení Vybíjení Nízké Napětí Proud Rada pro Ochranu

XY-CD60 Solární Nabíječka Controller Module DC6-60V Nabíjení Vybíjení Nízké Napětí Proud Rada pro Ochranu

Vlastnosti: Vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, robustní, odolné a praktické použití. Skvělé pro upevnění přetížení a nízkého napětí, chrání baterii před podpětí, chrání baterii z přebíjení, a chrání load

Související produkty: