Android 8.1 Auto Rádio Multimediální Video Přehrávač, GPS Navigace Pro Hyundai Solaris Verna Přízvuk i25 2010-2017 dvd

Android 8.1 Auto Rádio Multimediální Video Přehrávač, GPS Navigace Pro Hyundai Solaris Verna Přízvuk i25 2010-2017 dvd

Nový produkt

1 837.70 Kč

3 341.28 Kč

-45%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Standardní Funkce: GPS + Bluetooth +WI-fi + FM Rádio + Ovládání na Volantu + Zrcátka odkaz

Pořadové číslo položky dvd , cd Slotu .

Oblek pro Hyundai Solaris Verna Přízvuk i25 2010-2017 Pokud máte jakékoliv nespokojenosti se zbožím, prosím, dejte nám špatné hodnocení přímo, prosím, kontaktujte nás v čase.

budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl vyřešit váš problém. I když jsme udělali veškeré úsilí, aby zajistila, že tato jednotka bude kompatibilní s uvedenými vozidla, zkontrolujte prosím rok, rozměry a tvar středové konzole vašeho vozidla před nákupem.

Systém:

Čistý Android OS 9 : WIFI Verzi

1. Procesor: Quad-Core 32bit A7

2. RAM: 1GB DDR3

3. ROM: 16GB

Čistý Android OS 9 : WIFI Verzi

1. Procesor: Quad-Core 32bit A7

2. RAM: 2GB DDR3

3. ROM: 32GB

Čistý Android OS 9 : WIFI Verze + SIM 4G

1. Procesor: Quad-Core A53 32bit

2. RAM: 2GB DDR3

3. ROM: 32GB

4GB ram ,64gb rom Verze:

> Android 10 OS, 4GB RAM, 64GB ROM

> Podpora 4G Bezdrátové sítě, přijít s WI-fi. práce s hotspot.

> Octa core ARM 1.8 GHz*8

>Audio Amplifie TDA7851

>Rádio IC NXP7780

>Postaven v Auto Play, Vestavěný DSP 32EQ

>postaven v drátu carplay

Vlastnosti: ● 9 palcový dotykový displej a rozlišení 1024 x 600 vynikající vizuální vylepšení, plné RCA video výstup ● Podporuje hlasové vyhledávání, quad-core 1.2 GHz frekvence ● Android 9 systém, dual channel CAN-bus pole ( spojení mezi auto a stereo ) ● Super-jasné, 1080P video požitek, bezdrátové zrcadlení obrazovky ( smartphone zábava sdílení ) ● Podpora ovládání na volantu a canbus systém, parkovací senzor a automatické přepínání aftermarket záložní fotoaparát. Podpora online / offline mapy, Bluetooth 4.0 pro plynulý hands-free volání a vysoce kvalitní streamování hudby

●. Více jazyků: Čínština, angličtina, portugalština, arabština, ruština, němčina, francouzština, turečtina , španělština, italština, atd ( model více než 70 druhů jazyk )

1.Upgrade Duální systém mirror link:IOS/Android mirror link 2.2-Din autorádio MP5 přehrávač s kapacitní dotykovou obrazovkou 3.USB DVR Dash Cam funkce: video, auto, přehrávač lze připojit dash fotoaparát a má všechny funkce dash cam, cyklus nahrávání,nehoda, auto-detekce,balení monitor 4.Build-in Bluetooth 4.0 s A2DP/Hands Free/Telefonní seznam Podpora Bluetooth hands-free volání Bluetooth hudební přehrávač Automatické načtení telefonních seznamů Automatické načítání Záznamů 5.Vestavěné WI-fi: Připojte se k WIFI, a budete najít nový svět, nejvhodnější z nich je on-line mapy. 6.Volant Učení: Přes to můžete ovládat funkce, které potřebujete volant, pohodlnější 7.Vestavěný GPS přijímač, kompatibilní s Waze/Navfree/Google Mapa atd: Od té doby, jak dlouho jak tam je cíl, můžete jít kamkoli budete chtít, a nikdy ztratit znovu! 8.Stavět v 16G Paměť Flash pro Hudbu/Navigační Mapy, Data/Video 9.Vysoké rozlišení: 1024P Full HD vám fantastický zážitek sledovat HD video 10.Zadní kamera vstupní funkce: je Třeba si vybrat kameru, auto je připojen k zařazení zpátečky k automatickému přepnutí(vyžaduje volitelné) 11.Power-off s auto-memory funkce obchod 12.Podpora boot screen logo úprava, druhy auto logo může být upravena vybrat sama 13.Řadu EQ zvukové efekty, volba scény 14.FM/AM rádio: můžete poslouchat v reálném čase provoz, novinky boradcasts, předpověď počasí, atd..., tak to únavné jízdy není monotónní

Jak k Řízení učení ovládání

Ruský Jazyk

Důležitá Poznámka:

NAŠE SLUŽBY:

① Pokud máte nějaké dotazy, prosím, kontaktujte nás, volný čas, budeme odpovědět do 12 hodin .

② Prosím, dejte nám šanci, aby vám sloužit, ne otevřít spor , Spor je řešen na platformě, platforma není profesionální, to nemůže vyřešit své zásadní problémy, věřte nám, pokud máte problémy, prosím, kontaktujte nás co nejdříve, máme profesionální tým, jak vyřešit problém pro vás .

③ Po prodeji záruka:

NO1: 1 rok záruční doba

Č. 2: Obdržel 2 roky může být prodloužena záruka (placené volitelné) Logistika upozornění: nejsme odpovědni za JAKÉKOLIV dovozní daň, vlastní poplatek, Dálkové poplatek, nebo celní zpoždění. Pokud zásilka se vrátí zpět k nám v důsledku kupující odmítnutí platit výše uvedené poplatky, nebudeme znovu odeslat zásilku, prosím, zkontrolujte, zda se vaše země Celního úřadu, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup některých zemích Celní může účtovat daně při dovozu zboží z jiné země, jako jsou dovozní cla,Daně z Přidané Hodnoty, spotřební Daň ,poplatek za Celní Odbavení atd. kupující jako dovozce je zodpovědný za placení takové náklady,může Kupující zrušit aukci, nebo žádost o vrácení peněz nebo odeslat v této situaci Jsme jen odeslat potvrdil adresu. Nemáme loď PO Box.Prosím, dejte nám non-PO Box adresu.Pokud potřebujete pracovat ve dne.Doporučujeme vám loď, aby vaše adresa do práce. Prosím, zanechte skutečné telefonní číslo pro přepravní společnost snadné a rychlé doručení zboží k vám, nebo třeba Celní odbavení. O dhl remote.Budeme používat jiné zásilky, pokud nechcete platit další vzdálené poplatek, ale doba dodání bude zase delší . 1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

Štítky: b bluetooth reproduktor, auto rádio, hyundai sonata, dveře solaris, bluetooth autorádio, ktm přízvuk, světlo hyundai ioniq, 2 din android radio, mezinárodní multimediální, skupina mikrofon.

Parametry

Speciální Funkce Podpora Can-Bus
Značka carmitek
Digitální Média Formátu JPEG
TF/Micro SD Slot 0
Typ Materiálu Kov +Plast
Usnesení 1024*600
Napětí 12V
RAM 1G
Max Externí Paměť 128 G
ROM 16G
Volant řízení Podpora
Rozhraní Plug and play
Operační Systém Android
Ven Moc 4*45
Funkce 2 Podpora 3G 4G Dongle s wifi routeru
Velikost Displeje 9"
Typ 3 4 gb ram 64 gb rom, 4G SIM, Octa-Core
Typ 1 1gb ram, 16gb rom, WIFI, Quad core
Původ KN(Původu)
Pro Vozidla Značky/Modelu HYUNDAI
Název Modelu 2 DIN Android Auto Rádio
OSD Jazyk Holandština
Din Double Din
Hmotnost Položky 1.5kg
Typ 2 2gb ram, 32 gb rom, 4G SIM Quad core
Funkce 1 Zrcadlení odkaz/DVR/GMAIL/GOOGLE MAPY

Napsat recenzi

Android 8.1 Auto Rádio Multimediální Video Přehrávač, GPS Navigace Pro Hyundai Solaris Verna Přízvuk i25 2010-2017 dvd

Android 8.1 Auto Rádio Multimediální Video Přehrávač, GPS Navigace Pro Hyundai Solaris Verna Přízvuk i25 2010-2017 dvd

Standardní Funkce: GPS + Bluetooth +WI-fi + FM Rádio + Ovládání na Volantu + Zrcátka odkaz Pořadové číslo položky dvd , cd Slotu . Oblek pro Hyundai Solaris Verna Přízvuk i25 2010-2017 Pokud máte jakékoliv nespokojenosti se

Související produkty: