Miallo Módní Květiny Crystal Vlasy Révy Svatební Ozdoby do Vlasů Svatební Headpieces Šperky Příslušenství pro Ženy

Miallo Módní Květiny Crystal Vlasy Révy Svatební Ozdoby do Vlasů Svatební Headpieces Šperky Příslušenství pro Ženy

Nový produkt

93.76 Kč

104.21 Kč

-10%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Značka: Miallo

Styl: Módní

Ruční: Ano

Balení: 1ks/opp Pěkné, bezpečné Balení

Typ Položky: Čelenka/Svatební Vlasy Příslušenství

Oddělení: Ženy,Nevěsty,Družičky,Dívky,Hvězda,Dáma,Ženské

Příležitosti: Svatební Obřad, den matek, Večerní Párty, Vánoční,Halloween,Valentýn, Výročí,běžné Nošení, Ples,Pláž Svatební Rauty a Zvláštní Příležitosti

Dárky: Svatební Dary,Vánoční dárek,Matka 's Den dárek,Halloween, dárek,Nový Rok, dárek,Dávat dárky pro příbuzné a přátele vezměte Prosím na Vědomí: velikost všechny naše výrobky jsou ruční měření, může být 1-2cm chyba, prosím, pochopit.Prosím, rozlišovat mezi měděné a drát,Miallo položky jsou používány v mědi, kvalitní,silná pružnost, odolnost proti korozi, žádná rez.Cena bude dražší.Prosím, rozlišovat mezi zinkové slitiny a slitiny železa.Miallo položky jsou používány v zinkové slitiny, zinkové slitiny je zdraví, non-toxické, cena bude dražší.Naše výrobky jsou certifikovány společností SGS a CNAS, zajištění kvality.Ruční práce, omezený počet, pokud budete potřebovat více, než je na skladě, prosím, kontaktujte nás, děkujeme.

Připojte se k miallo fan group,a získat více nabídek,Mají šanci získat dárky zdarma.

Jít do miallo obchodě pomocí skenování QR kód s Ali app a klikněte na tlačítko "+Sledovat", aby se připojili miallo fanoušek skupiny.Pak přejděte na "Kanály".Klikněte na příspěvek a najít nabídku, příspěvek získat ventilátor-pouze kupóny a exkluzivní slevy.Budete mít také možnost získat výrobky a dárky z miallo store zdarma.

Dárkový box není zdarma ,Pokud potřebujete , Prosím Klikněte na tento obrázek koupit ,Děkuji !

1.Pokud naše produkty, aby jste spokojeni nebo se vám líbí, můžete kliknout na výpis ve tvaru Srdce znamení přidat na seznam přání, nebo přes Facebook, VK a další sociální software se podělit o své štěstí se svými přáteli.Budeme skrze nějaký způsob, jak dostat další slevy při příští objednávce.

2 .Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.

Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi projekty a služby.

Pokud máte jakékoli otázky týkající se našich projektů nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakékoli problémy s nejlepší služby zákazníkům.

Doufáme, že každý může mít nádherný nakupování v mém obchodě!Jsme závislí na naší spokojenosti zákazníků uspět.Proto, vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité, pokud jste spokojeni s našimi výrobky nebo služby, prosím, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu, děkuji moc!

Pokud nejste spokojeni s vaší objednávkou, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Můžeme společně pracovat na řešení všech problémů.

Prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální (3 hvězdičky) nebo negativní (1-2 hvězdy), zpětná vazba.Budeme se snažit, aby tento problém vyřešit, dá vám šťastný nákupní nálada.Děkuji!!!

3. Jsme velmi doufám, že můžete přidat nějaké fotky v zpětnou vazbu.Sdílejte své krásy a štěstí lidem po celém světě.Díky za vaši podporu.

Štítky: krajky čelenka, svatební vlasy šperky, crown st, stuha čelenky svatební, sep diadém, crystal vlasy, šperky, peří gatsby, krep hedvábí, český vlasy šperky, satén žlutá.

Parametry

Pohlaví ŽENY
Číslo Modelu HS-J4750
Balení 1ks/opp Pěkné, Bezpečné Balení
Tvar\vzor ROSTLINA
Značka Miallo
Oddělení Ženy,Nevěsty,Družičky,Dívky,Hvězda,Dáma,Ženské
Styl Trendy
Materiál Crystal
Kovy Typ zinkové Slitiny
Příležitostech Svatební Obřad,den matek,Večerní Party,Vánoce,Halloween
ruční práce Ano
Vánoční Dárky Valentýnské dárky,dárky k Výročí,Ples dary,Pláž Svatební dary
Jemné nebo Móda Módní
Typ Čelenky
Typ Položky Hairwear

Napsat recenzi

Miallo Módní Květiny Crystal Vlasy Révy Svatební Ozdoby do Vlasů Svatební Headpieces Šperky Příslušenství pro Ženy

Miallo Módní Květiny Crystal Vlasy Révy Svatební Ozdoby do Vlasů Svatební Headpieces Šperky Příslušenství pro Ženy

Značka: Miallo Styl: Módní Ruční: Ano Balení: 1ks/opp Pěkné, bezpečné Balení Typ Položky: Čelenka/Svatební Vlasy Příslušenství Oddělení: Ženy,Nevěsty,Družičky,Dívky,Hvězda,Dáma,Ženské Příležitosti:

Související produkty: