Barva Polarizované sluneční Brýle Klip na UV400 Sluneční Brýle Muži Klip na Brýle 7 Barev Brýle Řidičské Brýle Klip Ženy

Barva Polarizované sluneční Brýle Klip na UV400 Sluneční Brýle Muži Klip na Brýle 7 Barev Brýle Řidičské Brýle Klip Ženy

Nový produkt

145.35 Kč

250.60 Kč

-41%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

vítejte v našem obchodě

Přijímáme hodně smíšené velkoobchod , pokud potřebujete více produktů , prosím, kontaktujte nás , budeme se vám s nejnižší ceny obchodování Všechny naše produkty pro zajištění kvality.

Více stylů o brýle, které chcete, neváhejte nás kontaktovat. odpovíme vám do 24 hodin.

HAO RUI BRÝLE Značky 7 Barva Polarizované sluneční Brýle Klip na [7023]

FUNKCE: 1. Transformuje pravidelné brýle do sluneční brýle. 2. Váže na stávající předpis nebo módní brýle. Skvělé pro ty, kteří již mají pár brýle na předpis a nechtějí utrácet více za pár předpis sluneční brýle! 3. UV400 Čočky technologie, 4. Módní sluneční brýle klip na, Polarizované, anti-oslnění, ideální pro rybaření, jízdy a mnoho dalších outdoorových aktivit. 5. Žlutý klip na mohou být nošeny v noci jako noční vidění brýle.

Rozměr je následující Číslo Modelu: 7023 Značka: HAO RUI BRÝLE Objektiv Barva: Šedá / Tmavě Zelená / Hnědá / Žlutá / Zrcadlo Modré / Zrcadlo Stříbrné / Zlaté Zrcadlo / Čočka styl: Polarizační Čočky Materiál: Polykarbonát Most Materiál: Plast UV ochrana: UV 400 Položka Velikost: Šířka Objektivu: 57mm Šířka Mostu: 15 mm Celková Šířka: 130 mm Vertikální délka: 38mm Stav: Nové

Obsah balení: 1 klip-na sluneční brýle (Dárek: 1 případ)

Upozornění : 1.Prosím klip jemně na brýle v případě jakéhokoli poškození brýlí. 2, To je jen sluneční brýle klip na , nezahrnují rámu brýlí! 3. Vzhledem k manuální meansurement , 1-3 mm rozdíly velikosti je povoleno .

Barva:Šedá

Barva:Tmavě Zelená

Barva:Hnědá

Barva:Žlutá

Barva:Modré Zrcadlo

Barva:Zrcadlo Stříbrné

Barva:Mirror Gold

. Vzhledem k manuální meansurement , 1-3 mm rozdíly velikosti je povoleno

1. Jsme loď na celém světě. Přepravní doba se může lišit, v závislosti na místo příjemce.

2. Položky budou odeslány do 48-72 hodin po zaplacení vymazány.

3. Balíček letecky bude mít zpoždění 5-10 dní, někdy důvodu letů, vlastních problémů nebo Vánoční rush

4. Pro mezinárodní rush. objednávky, kupující je odpovědný za veškeré platné dovozní clo, místní poplatky a DPH. Zkontrolujte prosím, s vaším celní před nákupem.

5. Pro všechny urgentní zásilky, použijte, prosím, Expresní zásilky, jako je EMS ,TNT, DHL NEBO aby nedošlo k způsobit zpoždění (to bude trvat 3-7 pracovních dnů po celém světě)

Prosím, vědět, že vaše pozitivní zpětnou vazbu a 5 Hvězdičkové hodnocení na www.eldomplus.cz jsou pro nás velmi důležité a zásadní pro další úspěch našeho podnikání . Snažíme se poskytovat nejlepší služby zákazníkům .Pokud máte nějaký problém, prosím, dejte nám vědět před vaší zpětnou vazbu .Napište nebo zavolejte nám, je vítán. Snažíme se odpovědět na všechny otázky, a vyřešit případné problémy tak rychle, jak je to možné. Nicméně, vzhledem k vysokému objemu denní příchozí e-maily a časové pásmo rozdíl, jsme nemusí být schopen odpovědět na vaše e-maily okamžitě. Prosím, aby 1-2 pracovní dny pro nás odpověď.

Náš e-mail:stejné jako ebay

1. Pokud máte vadné položky, které chcete vrátit nebo vyměnit, prosím kontaktujte nás do 14 dnů od vás přijmout zásilku.

2. NEÚČTUJEME DOPLŇOVÁNÍ POPLATEK.

3. Poškozené a používané předměty nemají nárok na návrat.

4. Přepravní náklady se nevrací. .

5. Položky musí být vráceny v nenošené s originální balení.

6. Zákazník je odpovědný za přepravní náklady na jakékoliv vrácené položky.

7. Pokud vrátíte položky se dokázal dobře pracovat po testu, zákazník by měl vzít všechny náklady

8. Zákazník musí odeslat zboží zpět v původním obalu, než se dostane plnou náhradu

9. Nákupem tohoto zboží automaticky souhlasíte s našimi pravidly a podmínkami.

10. Prosím, použijte pravidelné poštovní služby a pošlete nám sledovací číslo.

***** Kupující je odpovědný pouze za dopravu zpět poplatky za záruky položky.

Před vrácením zboží, prosím, ujistěte se, že jste si naše (prodávajícího) zpáteční adresu a napsat "dar" na dodací detail listu. Prosím, použijte pravidelné poštovní služby a pošlete nám sledovací číslo. Jakmile obdržíme položky, budeme opravit nebo vyměnit nebo poskytnout náhradu co NEJDŘÍVE.

Štítky: černá sonic, polarizační clipon sluneční brýle, 2020 brýle, sklo mužů, zelený zorník brýle, 2020 brýle ženy, vrtaných brýle, módní sluneční brýle zrcadlo, blvgari sluneční brýle, colnels sluneční brýle.

Parametry

Materiál Rámu Plastové
Značka HAO RUI BRÝLE
Pohlaví Unisex
Číslo Modelu 7023#
Objektiv Šířka 57mm
Výška Čočka 38mm
Objektivy Optické Atribut Polarizační
Styl Bez obrouček
Typ Položky Brýle
Čočky Materiál Polykarbonát
Brýle Typ Sluneční brýle
Název Oddělení Dospělé

Napsat recenzi

Barva Polarizované sluneční Brýle Klip na UV400 Sluneční Brýle Muži Klip na Brýle 7 Barev Brýle Řidičské Brýle Klip Ženy

Barva Polarizované sluneční Brýle Klip na UV400 Sluneční Brýle Muži Klip na Brýle 7 Barev Brýle Řidičské Brýle Klip Ženy

vítejte v našem obchodě Přijímáme hodně smíšené velkoobchod , pokud potřebujete více produktů , prosím, kontaktujte nás , budeme se vám s nejnižší ceny obchodování Všechny naše produkty pro zajištění kvality. Více

Související produkty: