NOVÉ 10PCS NEBĚLENÉ PRÁZDNÉ KOSTNÍ Sedlo déle, loutna kytara ukulele 90x8x6mm loutnaře DIY

NOVÉ 10PCS NEBĚLENÉ PRÁZDNÉ KOSTNÍ Sedlo déle, loutna kytara ukulele 90x8x6mm loutnaře DIY

Nový produkt

313.04 Kč

Hodnocení 

Více informací

10 ks Prázdné Unbleache d Prodlužují B Matice Sedlo Pro Loutna kytara ukulele Balení obsahuje: 10 kusů Materiál: Bufallo Kost Délka: Přibl. 90mm Šířka: Přibl. 6mm Výška: Přibl. 8mm Na nebělené hustota Kostí je o 11% vyšší než vybělené kosti! Poštovné a balné Mezinárodní Kupující na Vědomí: Budeme loď všechny položky doporučeně poštou, můžete sledovat kdykoliv.Doprava do 24 hodin při zaplacení uspět.Jedná se o mezinárodní dopravu z Číny.Mezinárodní dodací lhůta je 7 až 15 dnů, prosím, velkorysý pochopit, že.Platební podmínky Všechny Platby musí být konečné do 3 dnů po aukci končí.Zpětnou vazbu, Prosím, kontaktujte nás, po jeden týden, pokud nechcete přijímat vaše položky, Komunikace je dobrý způsob, jak vyřešit problém, pouze pojištění pokryje škody / ztráty během přepravy.S cílem poskytnout vám lepší služby, 5-Hvězdičkový, prosím, léčit transakce spravedlivě.Pozitivní Zpětná vazba je náš život, Prosím, dejte nám příležitost vyřešit jakýkoliv problém.Chápeme obavy a frustrace můžete mít, než si nechat neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, prosím, kontaktujte nás a získejte lepší řešení. (To je nemožné, aby nevýhodou hodnocení v nové politiky), protože jsme rovněž zvážit NEUTRÁLNÍ zpětnou vazbu jako NEGATIVNÍ zpětná vazba.Prosím, laskavě kontaktujte nás.Pokud budete mít jakýkoli dotaz na naše zboží.Vítejte na maloobchod a velkoobchod!Návratová Politika nabízíme 100% vrácení peněz, pokud položka je rozbité před příjezdem, vše, co musíte udělat je zaslání jasné obrázky ukázat, že je zlomený.Vadné situace musí být zaznamenán do 7 dnů po dodání.Prosím, kontaktujte mě, pokud stále nemůžete přijímat položky(s) do 7 dnů po odeslání platby; stojíme za naše produkty.Prosím, kontaktujte nás před odjezdem Neutrální nebo Negativní zpětnou vazbu.Budeme s vámi, dokud nebudete spokojeni Jsme mohli nabídnout slevy pro velkoobchodní objednávky (nad 10ks položky na objednávku).pokud jste velkoobchod, prosím, kontaktujte mě.Ještě jednou díky a pokud máte nějaké dotazy, prosím, neváhejte mě kontaktovat.Doufám, že budete mít spokojeni zámořský obchod.

Popisují svůj příběh značky, včetně vytvoření a rozvoje časové osy, milníky, atd.

Štítky: diy guitar kit, gumička, kytara, nástroj houslaře, nástroj houslaře, kostní kytara matice, kostní kytara, kytara matice, kytara loutnaře, kostní matice polotovary, nástroje loutna.

Parametry

Výška 8mm
Délka 90mm
Materiál nebělené kost
Tloušťka 6mm

Napsat recenzi

NOVÉ 10PCS NEBĚLENÉ PRÁZDNÉ KOSTNÍ Sedlo déle, loutna kytara ukulele 90x8x6mm loutnaře DIY

NOVÉ 10PCS NEBĚLENÉ PRÁZDNÉ KOSTNÍ Sedlo déle, loutna kytara ukulele 90x8x6mm loutnaře DIY

10 ks Prázdné Unbleache d Prodlužují B Matice Sedlo Pro Loutna kytara ukulele Balení obsahuje: 10 kusů Materiál: Bufallo Kost Délka: Přibl. 90mm Šířka: Přibl. 6mm Výška: Přibl. 8mm Na nebělené hustota Kostí je o 11% vyšší než vybělené

Související produkty: