1ks 28T SIDI Platinum V Rychlosti Odznak Auto Zadní Víko Kufru Nálepka Znak Pro Cadilla XT5 XTS ATSL CT6 SRX SLS CTS

1ks 28T SIDI Platinum V Rychlosti Odznak Auto Zadní Víko Kufru Nálepka Znak Pro Cadilla XT5 XTS ATSL CT6 SRX SLS CTS

Nový produkt

145.97 Kč

Hodnocení 

Více informací

1ks V Rychlosti, Znak, Nálepka, Odznak Pro Auto ATX CTS, SRX XTS Boční Zadní VÍKO Kufru

Popis Produktu

Materiál : Nejlepší Kvalitní Kovové

Barva : Chrom / Černá

Malý V Velikost: 8.0 cm*2.2 cm

Ležák V Velikost: 9.0 cm*2,5 cm (3.5*1 v)

Množství: 1ks

Vytvořte si svůj vlastní styl vašeho Auta ...

DIY - udělej to sám, Velmi pohodlné a Krásné

O NÁS:

Děláme v našich silách odpovědět na každý e-mail co NEJDŘÍVE. Vzhledem k tomu, nemůžeme pracovat 24 hodin denně, některé e-mailu nemusí být schopen odpovědět na stejné dny. Také e-mail zaslaný na nás během So, ne a Svátky bude odpovědět na následující pracovní den.

Prosím zkontrolujte, zda vaše hromadná POŠTA/NEVYŽÁDANÁ POŠTA v případě, že naše odpověď e-mail byl odeslán na.

Prosím, kontaktujte nás okamžitě, pokud máte nějaký problém s našimi produkty, budeme se snažit v našich silách pomoci. Odpovídáme celý náš zákaznický e-mail, pokud nechcete dostat naše odpověď, prosím, zkuste jinou e-mailovou adresu od jiného operátora nebo použít jiný způsob, jak nás kontaktovat.

Pokud nejste uspokojení s nákupem, nezapomeňte, kontaktujte nás před odjezdem zpětnou vazbu. Odchodem zpětnou vazbu, znamená, že již třídí této transakce. A není to pomůže přiblížit k řešení. Máme rádi dobré ohlasy, takže můžeme pracovat, aby to nejlepší z naší schopnosti, jak "dostat věci do pořádku." Před odjezdem negativní zpětnou vazbu, kontaktujte nás nejprve.

Platba:

Přijmeme www.eldomplus.cz platby, platby kreditní kartou přes www.eldomplus.cz. Kupující musí používat pokladny získat celkem a výběr způsobu platby po ukončení aukce. Operace nemůže být dokončena bez zákazníků na pokladně.

Prosím, ujistěte se, že poskytnout nám s potvrzenou dodací adresu, žádné platby odeslat s neoficiální adresa způsobí zpoždění zásilky.

Platba musí být doručena do 7 dnů (od aukce skončila dne) nebo non-placení spor bude podán na váš účet.

Nedostatečné platby částka nebo informace, bude zpoždění v procesu objednávky, vyplňte prosím checkout pečlivě. Můžete vypočítat celkovou sečtením ceny zboží + poštovné a manipulační poplatek.

Budeme jen loď zboží po zaplacení je vymazána z naší banky. Pamatujte si, že peníze odečte z vaší kapsy neznamená, že bychom už dostat své peníze. Nicméně, to by nemělo trvat příliš dlouho pro nás jasné platby. Běžná doba zpracování je 24 hodin až 48 hodin, závisí na tom, jaký typ platební metodu, kterou chcete použít. To může trvat více nebo méně času.

Doprava:

Nabízíme některé lodní zóny pro různé destinace pomocí různých lodní dopravce. Přepravní poplatek se bude lišit pro různé zóny dopravy. Expediční Poplatek je jasně uvedena níže, nebo je dostanete přepravní náklady v době dokončení pokladny. Napište nám, pokud si nejste jisti, o nálož, než jste nabídku.

Nejsme zodpovědní za vlastní/cla daně, pokud použitelné.

Škody během dopravy bude zpracována nároků na náhradu škody. (Musíte počkat, nároků na náhradu škody je třeba dokončit dříve, než obdrží nový díl)

Doprava Kurýr bude na základě hmotnosti/délka/cíle a rozhodovat o nás.

Objednávka bude loď do 48 hodin po jasné platby. (S výjimkou víkendů a Svátků) přepravní Sledovací číslo, nebo číslo potvrzení budou zaslány do 48 hodin po zaplacení. Prosím, kontaktujte nás, pokud jste provedli platbu přes 72 hodin, ale ne přijímat žádné oznámení e-mailem od nás.

Obvykle jsme loď do 1-2 pracovních dnů (vyloučit víkendech a svátcích) po zaplacení vymaže. Prosím, nenechte nás drží za kurýr zpoždění.

Štítky: id pouzdro, lepidlo mitsubishi, pornhab, brazzer, 3d podlahy pro koupelny, 40 pin zif socket, led cts v, cts v tee, acer pevný disk konektor notebooku, tiskárny 3d sls.

Parametry

Design Slova
Původ KN(Původu)
Typ Materiálu Kovové Slitiny
Značka CAYEARS
Nálepka Umístění Kufr
Kategorie 3D
Model Vozidlo Logo
Typ Ostatní 3D Nálepky
200000204 200003546
Šířka Položky 2.5cm
Název Modelu Použití pro Cadilla
Typ Štítku Auto Tělo
Položka Délka 9.0cm

Napsat recenzi

1ks 28T SIDI Platinum V Rychlosti Odznak Auto Zadní Víko Kufru Nálepka Znak Pro Cadilla XT5 XTS ATSL CT6 SRX SLS CTS

1ks 28T SIDI Platinum V Rychlosti Odznak Auto Zadní Víko Kufru Nálepka Znak Pro Cadilla XT5 XTS ATSL CT6 SRX SLS CTS

1ks V Rychlosti, Znak, Nálepka, Odznak Pro Auto ATX CTS, SRX XTS Boční Zadní VÍKO Kufru Popis Produktu Materiál : Nejlepší Kvalitní Kovové Barva : Chrom / Černá Malý V Velikost: 8.0 cm*2.2 cm Ležák V

Související produkty: