Nejnovější Gradient Koberec Tie-barvivo Mercerace Plyšové Měkké Koberce Pro Obývací Pokoj Ložnice Anti-slip Rohože nasákavost Koberec

Nejnovější Gradient Koberec Tie-barvivo Mercerace Plyšové Měkké Koberce Pro Obývací Pokoj Ložnice Anti-slip Rohože nasákavost Koberec

Nový produkt

84.58 Kč

148.48 Kč

-43%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vlastnosti a Specifikace: Název: Kravata Barvení Plyšové Měkké Koberce

Materiál: Polyester

Velikost: 40x60cm / 50x80cm / 80x1200cm / 80x160cm / 100x200cm / 120x200cm / 140x200cm

Barvy: Jako na obrázku: Růžová / Modrá/ Světle šedá/Khaki/Tmavě červená/Tmavě šedá/modrý/Kávy/ Šedá fialová

Obsah Balení:

1ks Kravatu Barvení Plyšové Měkké Koberce Poznámka: 1. Vzhledem k odlišné světlo, tam bude mírné rozdíly v barevný mezi fotografie a reálného objektu. 2. Velikost se měří ručně, a tam může být asi 3mm chyba v reálný objekt. 3. Pokud nemáte gotton koberec,prosím, kontaktujte nás.Musíme sovel problém.Prosím, nepokoušejte se otevřít spor první. 4. V případě, že koberec má vadu,prosím, kontaktujte nás na prvním místě.Zašleme vám nové nebo vrácení peněz pro vás.Prosím, nepokoušejte se otevřít spor. 5. Můžeme vyřešit všechny problémy, o své nákupy.Prosím, kontaktujte nás.

· Přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

· Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

· Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

· 1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

· 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

· 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

· 4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

· 5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

· 6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

· 7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

· Dodací Lhůta:

· 1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

· 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

· 3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz.NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

· 4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

p.p1 {margin: 0.0 px 0.0 px 0.0 px 0.0 px; line-height: 22.0 px; font: 15.0 px 'Helvetica Neue'}

Štítky: foto tapetes, koberec, kuchyň, ložnice koberec, evropská koberce, pro mat, 160x230 koberec, allneon tie dye, roztomilý koberec, koberec v ložnici, koberec ve stylu art deco.

Parametry

Use1 hotel
Původ KN(Původu)
Použití2 ložnice
Mytí Styl Ruční Mytí
Tvar Obdélník
Materiál 100% Polyester
Dekorace Styl Moderní
Místo Salon
Design Další
Použití Domů
Vzor Typu Kravatu Barvení Plyš
Technics Non-tkané Textilní
Režimy prodej prodat po kuse
Styl Moderní

Napsat recenzi

Nejnovější Gradient Koberec Tie-barvivo Mercerace Plyšové Měkké Koberce Pro Obývací Pokoj Ložnice Anti-slip Rohože nasákavost Koberec

Nejnovější Gradient Koberec Tie-barvivo Mercerace Plyšové Měkké Koberce Pro Obývací Pokoj Ložnice Anti-slip Rohože nasákavost Koberec

Vlastnosti a Specifikace: Název: Kravata Barvení Plyšové Měkké Koberce Materiál: Polyester Velikost: 40x60cm / 50x80cm / 80x1200cm / 80x160cm / 100x200cm / 120x200cm / 140x200cm Barvy: Jako na obrázku: Růžová / Modrá/

Související produkty: