Úsměv Pretty Cure Aoki kniha přeložena Lék Krásu Cosplay Boty Boty Anime Cosplay Party Boty na Zakázku pro Dospělé Ženy Boty na Podpatku

Úsměv Pretty Cure Aoki kniha přeložena Lék Krásu Cosplay Boty Boty Anime Cosplay Party Boty na Zakázku pro Dospělé Ženy Boty na Podpatku

Nový produkt

966.26 Kč

Hodnocení 

Více informací

CosplayDreamland hlavní produkty patří: kostým, maskot kostým, gothic lolita šaty, služka šaty,všechny druhy módní šaty a řadu znak pro hudbu a filmy .

Jsou na zakázku, jakékoli velikosti a barvy je k dispozici. můžeme také vytvořit nový styl jako jste poskytli: obrázek, vzorek, design, atd. tyto cosplay kostýmy jsou také ideální pro všechny festivaly, jako je Halloween, karneval nebo párty nebo jakékoliv jiné zvláštní příležitosti .

Nízkou cenu, vysoce kvalitní,jemné zpracování a cenné kostýmy , udělali jsme je jako na obrázku přesně a přísně kontrolovány všechny položky, než budeme posílat to pro naše klienty. když umístíte objednávky, v "pokladně" kroku, prosím, na vědomí nás, zobrazí se zpráva, která velikost vám vyhovoval ,prosím, nám nabízejí měření na hrudníku, pasu, boků a výšku . takže můžeme poslat přesný zboží opravdu chcete zakoupit, nebo můžete zvolit velikost jako velikost grafu,dostupná velikost: XXS X Y S M L XL XXL pro standardní velikost, prosím, zkontrolujte, zda velikost grafu níže obrázky a jak měřit.

Jde o kostým je na míru, takže výroba trvá 7 ~ 10 obchodních dnů .

Úsměv Pretty Cure Aoki kniha přeložena Lék Krásu Cosplay Boty Boty Anime Cosplay Party Boty na Zakázku pro Dospělé Ženy Vysoké Boty na Podpatku

Vítejte na návštěvu!!!

Vlastní velikost:prosím, informujte mne níže uvedené informace:

1. muž nebo žena?

2.boot výška

3.nohy délka

4.nohy šířka

5.na widthest obvod lýtka

1.Vaše zboží bude expedováno do 7-10 pracovních dnů od ověřených platby.

2.Doba dodání:

* UPS,DHL,FEDEX a TNT express doprava obvykle trvá 5-7 pracovních dnů závislá na zemi.

* EMS expresní doprava obvykle trvá 5-8 pracovních dnů závislá na zemi.

* China post Air Mail, Jako obvykle,lodí do Asie,Západní Euro,USA kolem 7-15 dnů; loď do Jižní Ameriky,Střední Východ,Východní Euro,Afrika kolem 15-30 dnů. 3.Budeme loď PODMÍNĚNÁ adresu, pouze.Prosím, ujistěte se, že vaše adresa v ÚSCHOVĚ je uzavřeno s vaší doručovací adresu, než budete platit.

4.Budeme nenese odpovědnost za jakékoli zpoždění při dodání, včetně, ale ne omezený k celní poštovné kontrolu,stávky,zásahu vyšší moci atd.

5.Naše cena nezahrnuje daně,DPH,nebo jiné skryté poplatky.

Mohli bychom kontrolu nad dovozní poplatky a nemají odpovědnost za balíčku setkání místní celní daně. Při objednávce z našeho obchodu, jste považován za dovozce a musí se odpovědný za dovozní daně nebo jakékoliv další poplatky. Můžete kontaktovat svého místního celního úřadu pro další informace, protože celní politiky jsou různé od země k zemi. Pokud balíček je následně k nám vrátil, budete odpovědný za návrat přepravní poplatky a poplatek za transakci z celkového nákupu produktu. Pak zbytek peněz budou vráceny na vás poté, co jsme si balíček zpět.

Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. Budeme dávat pozitivní zpětnou vazbu na vás, příliš. Děkuji moc!!!

Pokud tam je nějaké problémy ve vašem nákupu, kontaktujte nás prosím před odesláním vaše hodnocení. Budeme se snažit v našich silách, aby problém vyřešit.Vaše satisfication je naše největší síla. Budeme se snažit v našich silách, aby služba vás!

Užijte si nakupování a hezký čas v našem obchodě! :-) Děkuji vám za návštěvu a vítejte zpět znovu

Chcete se dozvědět více informací, prosím, kontaktujte nás svobodně

Obchodní Manažer ID:cn1520326567cxic

Děkujeme vám za návštěvu !!!

Štítky: mera boty cosplay, vlastní bakugo boty, cosplay pretty cure, motýlek ženy boty, astolfo, jupiter sailor moon boty, danganronpa, bílé boty uwabaki, kopyto boty cosplay, bílé boty demonia.

Parametry

Speciální Použití Kostýmy
Znaky Aoki Kniha Přeložena Lék Krásu
Název Oddělení Dospělé
Pohlaví Unisex
Zdroj Pretty Cure
Typ Zdroje anime

Napsat recenzi

Úsměv Pretty Cure Aoki kniha přeložena Lék Krásu Cosplay Boty Boty Anime Cosplay Party Boty na Zakázku pro Dospělé Ženy Boty na Podpatku

Úsměv Pretty Cure Aoki kniha přeložena Lék Krásu Cosplay Boty Boty Anime Cosplay Party Boty na Zakázku pro Dospělé Ženy Boty na Podpatku

CosplayDreamland hlavní produkty patří: kostým, maskot kostým, gothic lolita šaty, služka šaty,všechny druhy módní šaty a řadu znak pro hudbu a filmy . Jsou na zakázku, jakékoli velikosti a barvy je k dispozici. můžeme také vytvořit

Související produkty: