Super! Vysoce kvalitní Propagace Zatahovací Hliníkové Roll up Display Banner Stojan s Grafiky pro Reklamu, 85*200cm

Super! Vysoce kvalitní Propagace Zatahovací Hliníkové Roll up Display Banner Stojan s Grafiky pro Reklamu, 85*200cm

Nový produkt

420.58 Kč

Hodnocení 

Více informací

Profesionální Výrobce, Super Kvalita, Nízká Cena, Rychlé Dodání! ! !

Hliníkový materiál je silnější s 2 absolutní hliníkové nohy.

Další velikosti pro vaše volba: 80cm/100/120/150 cm (W)*200cm (H).

Banner materiál: Fotografický papír, PP Papír, PVC, Textilie.

Balení, včetně: 1 sada roll up display(85*200cm) 1ks PP tisk 1 ks brašna

Hliníkový materiál je silnější s 2 absolutní hliníkové nohy,polstrovaná taška, Jednoduché Grafické změnil.

Prosím, dělat kresby ve formátu JPG, PDF, PSD, AI, EPS, TIFF, CDR formát; CMYK JEN, alespoň 70dpi, Pokud chcete, abychom vás návrh, prosím, pošlete nám originální obrázky a slova v dokumentu a popisují své propagace se zaměřuje na detaily, Design poplatek: 100 USD/ks.Pls laskavě poznamenat, že má barevný rozdíl na malování, ale náš designer bude se snažit, aby to stejné, jako obrázky, ale není 100% stejný, protože monitor, na displeji se liší v každém počítači.

Po Celém Světě Dopravy.UPS,FEDEX,DHL nebo EMS může availble.Pokud máte velkou objednávku,můžeme plavbu po moři.Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.Dodací lhůta: EMS 7-15 Pracovních dnů, Komerční express 3-7 Pracovních dnů

Všechny doplňky můžete poslat zdarma s další objednávku.Pokud máte větší objednávku,kontaktujte nás, prosím, volně,tam bude mít velkou slevou.Poskytujeme také 12 měsíců, bez údržby.Kupující by měl vrátit výrobek v původním nám podmínky a měly by nést náklady na dopravu pro návrat.Pokud jakákoli část, je povinen nahradit, kupující by měl také uhradit náklady části, které mají být nahrazeny.

--------- Platba --------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------

1) přijímáme Alipay, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

Přepravní náklady nejsou zahrnuty žádné dovozní taxs,kupující jsou odpovědné za cel ve vaší zemi.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.Pokud máte nějaké problémy, nebo nejsou zcela spokojeni, naše položek, prosím, neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu,budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl vyřešit problémy.Protože vaše zpětná vazba je velmi důležité, Pokud jste spokojeni s našimi položky a služby,prosím, chvilku nechte nám pozitivní zpětnou vazbu s pěti hvězdami

Štítky: banner stojan, přenosný zatahovací banner, velké zatahovací banner, flip chart stát, zatahovací banner design, reklamní banner stojan, vlajka, stát, banner display, banner podporu, zatahovací banner plakát.

Parametry

Velikost 85(W)*200(H)cm/33.46nch*78.74inch
Stožár Materiálu hliník
Balení Čalouněný Oxford Taška
Použití Propagace,Reklama,Obchodní show
Původ KN(Původu)
barva STŘÍBRNÁ
Metoda tisku Plné Barevné Tištěné
Název Položky Roll up Display Banner Stojan
Číslo Modelu BST1-4-85
Vlajky A Bannery Materiál PP Papír

Napsat recenzi

Super! Vysoce kvalitní Propagace Zatahovací Hliníkové Roll up Display Banner Stojan s Grafiky pro Reklamu, 85*200cm

Super! Vysoce kvalitní Propagace Zatahovací Hliníkové Roll up Display Banner Stojan s Grafiky pro Reklamu, 85*200cm

Profesionální Výrobce, Super Kvalita, Nízká Cena, Rychlé Dodání! ! ! Hliníkový materiál je silnější s 2 absolutní hliníkové nohy. Další velikosti pro vaše volba: 80cm/100/120/150 cm (W)*200cm (H). Banner materiál:

Související produkty: