Pánská Messenger Taška Vodotěsné, Plátno, Kůže, Počítač, Notebook, 15.6 Palce

Pánská Messenger Taška Vodotěsné, Plátno, Kůže, Počítač, Notebook, 15.6 Palce

Nový produkt

1 879.26 Kč

Hodnocení 

Více informací

Charakteristickým rysem vaku je, že povrch kůže mají výtržnictví vrásky, jizvy, škrábance, které představují styl retro a divokost. Po broušení,olejování,voskování,bude tvořit speciální skin efekt a je první volbou v hlavních značek. Olej vosk se používá pro vodovzdorné nebo odolné proti vlhkosti a vlhkosti-důkaz. To je obvykle vyroben z polyesterové tkaniny s nepromokavé, plísní a prachu důkaz. Praní s pračkou je vosk, který můžete umýt olej, vosk, plátěný, vodotěsné funkce může také dostat špatnou, plz použijte vlhký hadřík, aby prohledali. Funkce Materiál: Hovězí kůže kůže&Canvas Struktura Podrobnosti Vnější: - 1 zadní kapsa na zip pro významné články; - 1 přední kapsa se zipem pro iPad NEBO časopis; Vnitřní: - 2 vnitřní slip kapsy pro malé gadgets; - 1 velký polstrovaný prostor pro notebook; - 1 velký prostor pro další věci. - 1 vnitřní kapsa se zipem pro ID karty, cestovní pas, peněženku Rozměr * brašna: 15.1"(L) * 11.5"(H) * 4.3"(W) * pouzdro na Notebook: 15"(L) X 9,5"(W) Údržba 1.Naneste krém/vlhkosti krém na povrch kůže,a použijte měkký hadřík na kompletní údržbu. 2.Vyhněte čisticí prostředky s alkoholem, terpentýn nebo jiné minerální duchy, jak se bude vyblednutí a suché kůže. 3.Nikdy nedovolí, aby voda vsáknout do vaší tašky. Pokud pytel dostane mokrý, nepoužívejte vysoušeč vlasů na to. Místo toho, absorbovat tolik vody, jak je to možné s hustou mikrovlákna ručník a nechte batoh uschnout na vzduchu.

Štítky: jednoduché plátno messenger, 16 laptop messenger bag muži, fendi muži batoh, fendi sling bag muži, messenger notebook bag muži, waisr taška muži, messenger taška muži, pevné plátno, taška canvas messenger, pánská crossbody taška muži messenger, muž messenger bag plátno.

Parametry

Interiér Počítač Mezivrstvy
Pohlaví Unisex
Číslo Modelu 9801
Podšívka Materiál Polyester
Typ Closure Zip & Hasp
Kabelky Typ Tašky Přes Rameno
Typy sáčků Rameno A Kabelky
Příležitosti Univerzální
Vzor Typu Solidní
Styl Módní
Tvar Brašny
Hlavní Materiál Plátno
Značka LIHONGBAOBAO
Tvrdost MĚKKÉ
Typ Položky Kabelky
Počet Kliky/Popruhy Dva
Exteriér Bahno Kapsy

Napsat recenzi

Pánská Messenger Taška Vodotěsné, Plátno, Kůže, Počítač, Notebook, 15.6 Palce

Pánská Messenger Taška Vodotěsné, Plátno, Kůže, Počítač, Notebook, 15.6 Palce

Charakteristickým rysem vaku je, že povrch kůže mají výtržnictví vrásky, jizvy, škrábance, které představují styl retro a divokost. Po broušení,olejování,voskování,bude tvořit speciální skin efekt a je první volbou v hlavních značek.

Související produkty: