3D Vysoce Kvalitní Anime Film Captain Marvel Kree Cosplay Kostým Superhrdina Lycar Spandex Zentai Obleček Kombinéza Halloween

3D Vysoce Kvalitní Anime Film Captain Marvel Kree Cosplay Kostým Superhrdina Lycar Spandex Zentai Obleček Kombinéza Halloween

Nový produkt

584.72 Kč

Hodnocení 

Více informací

vítejte:

jsme povolání superhrdiny továrně,můžeme začít, aby se tento produkt v roce 2004.

takže můžete bealive máme velkou zručnost,a můžeme kontrolovat výrobní náklady na nejnižší

a proces čas bude velmi krátký.normální je 3-5 dní.

každý rok jsme také bude, aby se nějaký nový styl kostým zentai.

pokud jste velkoobchodník nebo Agenter budete mít pohodlnější z nás.

My ukládat všechny výrobky jsou tovární přímý prodej, vítejte velkoobchod jednání,

Mužské velikosti, samice velikost dětská velikost, které potřebujete, aby nám vzkaz v Message Service (např: Dětské M kód)

O produktu:

Naše produkty jsou domácí, máme vlastní výrobní závod,

Naše produkty podporují speciální požadavky, plus pánské zip, zip ženy, prsty, plus JJ sady, punč oči, otevřít ústa, otevřete ústa, a další speciální služby, tyto speciální služby jsou účtovat další poplatky, díky! (Pokud chcete přidat dvě vlastnosti střílet dvě různé požadavky na vlastnosti, a tak dále, pokud ne, pak je třeba, aby se vlastnosti mohou také zanechat nám zprávu, poté, co zachytil zákazníka, aby tak dlouho, jak budeme vědět, co budete muset přidat, co se atributy a) Zvláštní požadavky, klikněte prosím na odkaz níže:

Ruce mohou být přijata, hlava může být přijata, noha může být přijata, prosím, klikněte na následující odkaz:

POZNÁMKA

1.Zobrazení obrázky uvedené on-line byly pořízeny naším profesionálním člověk s využitím vlastní model.

2.Tam by byl malý rozdíl na modelu tvaru nebo barvy z různých osoba ,prosím, kontaktujte nás, pokud to nebude vypadat jako na obrázku.

PLATBA

1.Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná, než provedete platbu.

2.Prosím dokončete platbu v čase, pokud se rozhodnete koupit položky,protože objednávka bude zrušena za 20 dní. SMLOUVA nás, pokud máte jakékoliv platby problém,odpovíme vám do 12 hodin.

SHIPPMENT

Tipy: Naše spolupráce logistiky (EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT) se bude lišit v závislosti na každé zemi, aby vybrat nejvhodnější logistických řešení, stručně řečeno, naším cílem je zajistit mír zboží dodáno v rukou každého zákazníka . Slíbil, že dodací lhůta 3-10 dní, některé země se o nejnovější doba je 15 dnů

1.Všechny položky jsou profesionálně zabaleno pro bezpečné doručení.Položky budou odeslány do 7 pracovních dnů po obdržení úplného zaplacení.

2.Jsme Loď na celém světě s výjimkou Číny a Hong Kongu.

3.Letecké Přepravní Poplatky Compraied z Popíjení Poplatky /Balení & Materiály/Manipulace/Pokročilé Auditu, Testování A Přísné Kontroly Kvality.

4.DOPRAVA APPOX ČAS (víkendy/svátky se nezapočítávají)

USA/Kanada 10-18d

Východ/Jižní Asie 10-18d

Spojené Království 15-25d

Austrálie/Nový Zéland 15-25d

Francie/Západní Asii 15-25d

Span/Portugalsko 15-25d

Většina Zemí Západní/Severní Evropa 15-30d

Východ /Střední Evropa/Rusko 15-30d

Západní Asie/Blízký Východ 15-30d

Jižní Amerika a Afrika 15-30d

Poznámka:skutečná doba přepravy je stanovena místní zvyklosti a poštovní služby.Podle našich zkušeností,69.8% objednávky budou přijímány v 10-18 dní, 13.4% objednávky budou přijímány v 15-25 dní,1.7% objednávky budou přijímány v 15-30 dní a 5,1% se má balíček více než 30 dnů.

5.Prosíme, zkontrolujte a zkontrolujte dodací lhůta protože to je velmi důležité pro nás oba,Jsme opravdu doufám, že to přijde na čas ,ale dodací lhůta závisí na vaší místní určení a místní zvyky/cla (v některých zemích, jako je Brazílie, Itálie ,Německo ,Rusko ,Španělsko ,Řecko, atd bude trvat déle, podle našich zkušeností) ,my nechceme, aby některý z našich zákazníků, špatný nákup zážitek, když to je mimo naši kontrolu,a aby se zabránilo nepříjemné transakce a Negativní zpětnou Vazbu,Děláme NAZNAČUJÍ, můžete pozornost tyto detaily.

6.Prosím, ujistěte se, že vaše telefonní číslo je správné, nebo poštou muž nemůže dosáhnout kdy doručit balíček.

PRODÁVAJÍCÍ SLIB

Návratem Politika A Záruka & Údržba

1.My vám vrátíme peníze za položky, vrátil se do 7 dnů od jejich obdržení, z jakéhokoli důvodu. Plná náhrada bude poskytnuta, pokud položky jsou vráceny v původním stavu.

2.Zboží, které je poškozené nebo chybějící součásti, není vratná.

3.Kupující je odpovědný pouze za dopravu zpět poplatky za záruky položky. Náhrada bude omezena na konečné prodejní ceně. Záruční doba: 12 měsíců (můžete se vrátit na opravu).

4.Nabízíme 1 měsíc výměna a 12 měsíců údržbu záruky. Položky mohou být nahrazeny během prvního měsíce.(Ve většině případů, kupující bude mít jen návrat problém komponent, spíše než celý balíček.).

5.Před vrácením zboží,prosím, ujistěte se, že jste si naši zpáteční adresu a napsat "dar" na dodací detail listu. Prosím, použijte pravidelné poštovní služby a pošlete nám sledovací číslo. Jakmile obdržíme položky, budeme opravit nebo vyměnit co NEJDŘÍVE.

ZPĚTNÁ vazba

Doufáme, že naše kupující odešel pozitivní zpětnou vazbu, když obdržíte balíček a být spokojeni s nimi,budeme také zanechal pozitivní zpětnou vazbu pro všechny naše stálé zákazníky.Pokud jste otrávený s tím,Prosím, kontaktujte nás nejprve najdeme řešení, které bude splňovat vaše požadavky a zlepšit spokojenost.

Štítky: spiderman 2099 costum, lycra zentai, kree 24 rta, marvel, bioman, fev, superhrdina cosplay, captian marvel kostým, kostým marvel, kapitán amerika kostým oblek.

Parametry

Pohlaví Unisex
Název Oddělení Dospělé
Typ Položky Sady
Speciální Použití Kostýmy
Číslo Modelu 054561135
Typ Zdroje Film & TV
Materiál Spandex
Znaky Kapitán Marvel
Komponenty Kombinézy & Rompers

Napsat recenzi

3D Vysoce Kvalitní Anime Film Captain Marvel Kree Cosplay Kostým Superhrdina Lycar Spandex Zentai Obleček Kombinéza Halloween

3D Vysoce Kvalitní Anime Film Captain Marvel Kree Cosplay Kostým Superhrdina Lycar Spandex Zentai Obleček Kombinéza Halloween

vítejte: jsme povolání superhrdiny továrně,můžeme začít, aby se tento produkt v roce 2004. takže můžete bealive máme velkou zručnost,a můžeme kontrolovat výrobní náklady na nejnižší a proces čas bude velmi krátký.normální

Související produkty: