Podzim Jaro Ženy O-Neck Svetr Ležérní Krátký Pletený Top Dlouhý Rukáv Ženy Stripe Ladies Vytáhnout Femme

Podzim Jaro Ženy O-Neck Svetr Ležérní Krátký Pletený Top Dlouhý Rukáv Ženy Stripe Ladies Vytáhnout Femme

Nový produkt

156.62 Kč

301.34 Kč

-48%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

33935 Hot Prodej

100% Zbrusu Nový

Pohlaví: Žena

Materiál: pletené

Pořadové číslo položky. :526680-526683

Specifika: 1cm=0.393 palcový 1inch= 2.54 cm

Velikost

Délka

Rukáv

Poprsí

S

48cm

58cm

94 cm

M

49 cm

59cm

100cm

L

50cm

61 cm

106cm

XL 51cm 61cm 112cm Laskavě Tip : 1. Prosím třeba připomenout, že díky světelné efekty, sledování 's jas/kontrast nastavení atd., tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barevný tón webových stránek' s foto a aktuální položky. 2. Položka Měřit ručně, mohlo by to být 1-3cm jiný, vaše laskavé pochopení bude velmi ocenil.

Dodací podmínky Jsme dopravu zboží do 3 - 5 pracovních dnů po zaplacení vymazány s výjimkou prázdnin. Jsme v Číně a dodací lhůta je obvykle 15 - 30 dní s výjimkou vzdálené země. Prosím, laskavě, trpělivě čekat a neváhejte nás kontaktovat, pokud nějaké otázky. Pokud nemáte položky v pravý čas, prosím, laskavě kontaktujte nás E-mailem nebo Obchodní Manager, budeme řešit problém pro vás uspokojení. Způsob platby přijímáme Alipay, Western Union a Kreditní Karty. Nabízíme kombinovat poštovné, pokud itmes jsou placené a dodávány spolu. Můžete nám nákupní košík kombinovat poštovné, a pošlete nám vzkaz, budeme měnit ceny pro vás. Návratové Politiky V případě vadné položky nebo špatné zboží, které jste dostali, budeme znovu odeslat nebo vrácení peněz pro vás. Zákazníci musí zkontrolovat všechny položky na přijetí a oznámí nám v rámci 3 pracovních dnů, pokud anythins je poškozen nebo chybí. Vrací přijat do dvou týdnů ode dnů od doručení pro vrácení peněz nebo obchod úvěr. Nebudeme vrácení přepravní poplatek na výnosy, které jsou non-vadné. Kupující je odpovědný za poštovné na vrácení zboží. Vyhrazujeme si právo posoudit 10% doplňování poplatek, pokud položka je zjištěno, že být v bezvadném stavu. Zpětná vazba Zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, udělej nám laskavost, nechat 5 hvězd pozitivní zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s objednávkou a zboží. Prosím, laskavě se nemusíte tiše, aby nás opustit negativní zpětnou vazbu, pokud nejste spokojeni s příkazy, ale nechte nám šanci vyřešit za vás. Uděláme, co bude v našich silách uspokojit vás. Získat Adresu, Prosím, napište své celé jméno a číslo domu, ve vaší dodací adresu, když uděláte objednávku, protože Rusko se nové pravidlo nyní, pošta nebude odeslání zásilky vás, pokud nechcete psát celý název. A konečně nemůžeme převzít odpovědnost.

Štítky: svetr ženy, děti, er svetry, svetr žen, příležitostné ženy, oříznuté om, pletené tílko, top dámské, grand vytáhnout vintage, svetr žena, svetr.

Parametry

Styl Ležérní
Číslo Modelu 526680
Délka rukávu(cm) Plné
Pohlaví ŽENY
Límec O-Krk
Dekorace NIC
vánoční svetr jersey mujer
Dámské Volné Pletené topy Ženy, Pletené Zboží
Původ KN(Původu)
Složení Materiálu Polyester
Oblečení Délka Pravidelné
Technics Počítač Pletené
Typ Closure NIC
Typ Položky Pulovry
Značka Bigsweety
Materiál Bavlna
Vzor Typu pruhované
Sezóna Jaro/Podzim
Množství 1KS/LOT
Tloušťka STANDARDNÍ
Rukáv Styl Pravidelné

Napsat recenzi

Podzim Jaro Ženy O-Neck Svetr Ležérní Krátký Pletený Top Dlouhý Rukáv Ženy Stripe Ladies Vytáhnout Femme

Podzim Jaro Ženy O-Neck Svetr Ležérní Krátký Pletený Top Dlouhý Rukáv Ženy Stripe Ladies Vytáhnout Femme

33935 Hot Prodej 100% Zbrusu Nový Pohlaví: Žena Materiál: pletené Pořadové číslo položky. :526680-526683 Specifika: 1cm=0.393 palcový 1inch= 2.54 cm Velikost Délka Rukáv Poprsí S 48cm 58cm 94

Související produkty: