Výrobu mýdla Formy rose tvoří 6-dutiny DIY Ruční pro Koláč, Košíček, Muffin, Kafe Pudink Svíčka silikonové formy

Výrobu mýdla Formy rose tvoří 6-dutiny DIY Ruční pro Koláč, Košíček, Muffin, Kafe Pudink Svíčka silikonové formy

Nový produkt

178.34 Kč

313.04 Kč

-43%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

modname=produkty&cols=6&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true modname=ckeditor

silikonová forma vánoční silikonové formy pryskyřice silikonová forma na mýdlo silikonové formy konkrétní silikonová forma dort silikonové formy květ silikonové formy pro květináče silikonové formy pro epoxidové pryskyřice silikonové formy fondant hlíny formy panenka polymer clay plíseň jíl plíseň vánoční hliněné formy křemíku hliněné formy jílu polymeru formy, silikonové mýdlo výrobu Forem rose tvoří 6-dutiny DIY Ruční pro Koláč, Košíček, Muffin, Kafe Pudink Svíčka silikonové formy Specifikace Produktu –Dva Rose silikonové formy. Naše Rose Silikonové formy jsou ideální pro Mýdla, Osobní Dort, Čokoláda, Těžko Mýdlo a mnohem více.. Naše Rose Silikonové formy jsou ideální pro Mýdla, Osobní Dort, Čokoláda, Těžko Mýdlo a mnohem více. Správnou Velikost Formy –Velké Růžové silikonové Mýdlo formy opatření 9,5 x 6,5 x 2,7 palce a každé dutiny opatření 2.7 palců v průměru a 1,25 palce hluboko. Snadné Použití –Naše Rose Květina ve tvaru silikonové formy jsou navrženy tak, aby ohýbat a být flexibilní. Rose formy umožňuje vyskočí jakýkoli hotový produkt bez jakékoliv další práce. DIY Mýdlo - Tyto Růže Květ Silikonové formy mohou být použity v mnoha variantách-od Domácí mýdlo, cukroví formy, Dort topper, Osobní Dort, čokoládové formy, ice cube zásobník, dort zdobení, hard candy mnohem více. Bez ohledu na pečení nebo mražení, naše Růže Květ ve tvaru formy může vydržet to. Snadno Se Čistí - Naše Růže Květ Silikonové formy se snadno čistí a vydrží extrémní teploty z trouby do mrazáku. Tyto Růže a Květiny Formy jsou Mikrovlnná trouba, Trouba, Lednice, Mrazák a Myčka Bezpečné. Tyto formy Podporuje teploty z Trouby do mrazáku (-40 do 440 Fahrenheita).

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. 2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. 3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka! 7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#. 3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. 4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy. To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Q&A

Q:Jak se dostat jílu polymeru z formy

A:Po použití, žádné suroviny nebudou držet plíseň.

Q:co je materiál formy

A:Silikon Silikon hlavní složkou je oxid křemičitý A je přítomen v písku, kámen, krystal, přírodní ingredience. Nejsou gumové ani plastové! Silikagel je kámen na pláži, nízkouhlíkové prostředí.

Štítky: 3d formy, sillicone formy dort, pryskyřice bat plísní, klenutá silikonové formy, mýdlo, malé mýdla, forma silikon, plíseň, silikonové svíčka formy, formy záhyby.

Parametry

Původ KN(Původu)
Funkce 2 Fondant & Gum Pasta Formy
Typ Velkoobchod No
funkce 6 rose Formy
Material1 Silikonové Formy
material3 měkké silikonové formy
Funkce 4 Výrobu Mýdla Formy
Sada Typ No
funkce 3 Candy A Čokoláda Formy
Téma DIY
Číslo Modelu rose formy
Tvar Květina
Funkce 1 Svíčka Dělat Zásoby Nástroj
funkce 5 Keramika A Modelování Jíly
Material2 silikonové gumové formy
funkce 7 Mýdlo formy
Materiál silikonové mýdlo formy

Napsat recenzi

Výrobu mýdla Formy rose tvoří 6-dutiny DIY Ruční pro Koláč, Košíček, Muffin, Kafe Pudink Svíčka silikonové formy

Výrobu mýdla Formy rose tvoří 6-dutiny DIY Ruční pro Koláč, Košíček, Muffin, Kafe Pudink Svíčka silikonové formy

modname=produkty&cols=6&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true modname=ckeditor silikonová forma vánoční silikonové formy pryskyřice silikonová forma na mýdlo silikonové formy konkrétní silikonová forma dort silikonové formy

Související produkty: