4"OD 119mm x 6" OD154mm Reduktoru .Sanitární Oceli 304 . Výška 155 mm

4"OD 119mm x 6" OD154mm Reduktoru .Sanitární Oceli 304 . Výška 155 mm

Nový produkt

764.32 Kč

Hodnocení 

Více informací

4"OD 119mm x 6" OD154mm Reduktoru .Sanitární Oceli 304 . Výška 155 mm Váha 1,5 kg

ANO, JSME KOMBINOVAT DOPRAVU! Pokud máte jakékoli otázky o náklady na dopravu, prosím, neváhejte nás kontaktovat pomocí Zprávy nebo www.eldomplus.cz E-mail před zakoupením položky(položek). DOPRAVA:

Vždy jsme loď na položku(y) do 5-7 pracovních dnů(sobota a Svátek není součástí dodávky) po obdržení platby.Položka(y) budou dodávány podle rejstříku letecké pošty s sledovací číslo.

To trvá asi 15-20 pracovních dnů, aby se loď USA, Kanada, Velká Británie, Austrálie a Japonsko 20-30 pracovních dnů do jiných zemí.6-8 týdnů, aby se loď Brazílie, Španělsko, Itálie či dalších zemí do ostatních zemí, není uvedeno.

Dodací lhůta možná ovlivněn Celní zpoždění, dovolená,události nebo jiné nejistoty. Bychom nemohli garantovat čas příjezdu.

Ujistěte se, že budete souhlasit s dodací lhůty před nákupem.

Pokud chcete zvolit jiné rychlejší Vyjádřil, prosím, kontaktujte mě před nákupem. ZPĚTNÁ vazba:

Zavázali jsme se k vaší Postive zpětnou Vazbu po obdržení vaší platby.Pokud z nějakého DŮVODU nemáte pocit, jsme získali

Postive zpětnou Vazbu, prosím, neváhejte a kontaktujte nás na www.eldomplus.cz E-mail, Budeme komunikovat tak rychle, jak je možné vyřešit JAKÝKOLI problém.

Necháme pozitivní zpětnou vazbu pro všechny nákupy a vážíme si vás sdílet své vynikající zkušenosti s jinými www.eldomplus.czers! ZÁRUKA:

Garantujeme, že všechny popisy zboží jsou přesné. V případě, že položka je vadný, nebo jste obdrželi nesprávnou položku,

kontaktujte nás přes www.eldomplus.cz E-mail. Budeme rádi, aby vyřešit jakýkoliv problém, tak rychle, jak je to možné. VRACÍ:

Výnosy nebo výměn jsou přijímány na většině NEPOUŽITÉ položky do 14 dnů od obdržení, ale zákazník hav eto platit extra přepravní náklady.

Prosím, kontaktujte nás před vrátit položku(y). Vezměte Prosím Na Vědomí:

Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

Tyto poplatky jsou obvykle shromažďovány na poskytování nákladní dopravy (spedice) společnosti, nebo když si vyberete položku nahoru

– nepleťte si je pro další poplatky za dopravu.

FAQ 1. Q: Jak mohu zaplatit za své nákupy? A: přijímáme Podmíněná pouze. Kreditní Karta je snadné, aby se platby na Hypotéku. 2 Q: Má položka(y), doprava s sledovací číslo? A: Ano, všechny položky ia dopravy s sledovací číslo v každé zakázce, a můžete vidět stav zásilky na odpovídající webové stránky. 3 Q: Když chci spojit nákup, kolik z velkoobchodní ceny? A: Když zákazník chcete hromadný nákup, prosím, neváhejte nás kontaktovat pomocí Zprávy nebo www.eldomplus.cz E-mail, dáme vám nejlepší cenu. 4 Q: potřebuji nějaké podobné produkty, ale nemohu zjistit, ve vašem obchodě,můžete zajistit, že? A: Ano, můžete poslat obrázek na nás. Budeme se snažit v našich silách zjistit a odpovědět cenu. Také můžeme přijmout vlastní produkt.

Štítky: triclamp, roh z jaka, Tibet yak, harpuna tip, sanitární ručník, rychlý tip, menstruační, cap sloupec, 3 tri clamp, menstruační pad opakovaně.

Parametry

Číslo Modelu DX0539
Značka Distillex
Připojení Příruba
Typ cap
Certifikace NIC
Materiál Z Nerezové Oceli
Tvar Rovné
Technics Casting
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

4

4"OD 119mm x 6" OD154mm Reduktoru .Sanitární Oceli 304 . Výška 155 mm

4 OD 119mm x 6 OD154mm Reduktoru .Sanitární Oceli 304 . Výška 155 mm Váha 1,5 kg ANO, JSME KOMBINOVAT DOPRAVU! Pokud máte jakékoli otázky o náklady na dopravu, prosím, neváhejte nás kontaktovat pomocí Zprávy nebo www.eldomplus.cz E-mail

Související produkty: