Černý Turmalín Orgonit Přívěsek(5 cm, 2") - Bohatství, Láska, Meditace Psychika, Reiki Infuze, Peníze Magnet - Talisman

Černý Turmalín Orgonit Přívěsek(5 cm, 2") - Bohatství, Láska, Meditace Psychika, Reiki Infuze, Peníze Magnet - Talisman

Nový produkt

313.04 Kč

Hodnocení 

Více informací

Černý Turmalín Orgonitu / Psychika Přívěsek (5 cm, 2") - Bohatství, Peníze, Láska, Reiki Léčení, Meditace To je zvláštní naprogramován mocné peníze artefakt a talisman! Tento přívěsek bude přitahovat vám peníze, energie a průtoku během celého vašeho života. Kovy: Spirála Měděné Cívky, 24K Zlaté Fólie Rozměry (cca): 2" (5 cm) Délka Krystaly: Přírodní Černý Turmalín Reiki naplněná, nabitá a aktivovaný přívěsek, který je vyroben s láskou pouze z přírodních kameny / krystaly, originální 24k zlaté fólie a spirála měděné cívky. Všechny minerály jsou vyčištěny a kladně nabité, dávají nejlepší výsledky. Používám ty nejkvalitnější materiály na trhu, k vytvoření každého řemeslníci. Jak jsem používat pouze přírodní kameny, nařídil přívěsky mohou být mírně odlišné od vzorků. Černý Turmalín - tento krystal je silný kámen pro ochranu proti negativní energii všeho druhu, stejně jako silný duchovní uzemňovací kámen. Tento neuvěřitelný kámen je spojena s ochrana, uzemnění, zdraví, štěstí, štěstí a pozitivity. Tento orgonit mohou být použity při meditaci k prohloubení meditační účinek a spojení s duchovním světem. Obdržíte: - 1 dobře zabalený přívěšek - 1 závěsná šňůra, která se může lišit od znázorněno na obrázku Tipy:krystaly a kameny používané v orgonites jsou jedinečné a odlišné ve tvaru a velikosti, takže si objednal orgonites mohou být mírně odlišné od vzorku na obrázku. Stejně jako u všech ručně vyráběné předměty, tyto jsou individuální a jedinečné kousky, které může mít drobné nedokonalosti.

Štítky: tourmalin, muži turmalín, decor pebble, orgonit, přívěsek turmalín, reiki symbol, paragon tank, jasné crystal quartz, renault talisman, selenite desky.

Parametry

Styl Evropa
Regionální Funkce Evropa
Materiál Pryskyřice

Napsat recenzi

Černý Turmalín Orgonit Přívěsek(5 cm, 2

Černý Turmalín Orgonit Přívěsek(5 cm, 2") - Bohatství, Láska, Meditace Psychika, Reiki Infuze, Peníze Magnet - Talisman

Černý Turmalín Orgonitu / Psychika Přívěsek (5 cm, 2 ) - Bohatství, Peníze, Láska, Reiki Léčení, Meditace To je zvláštní naprogramován mocné peníze artefakt a talisman! Tento přívěsek bude přitahovat vám peníze, energie a průtoku

Související produkty: