Vodotěsné Venkovní Kamera 1080P Bezdrátová IP kamera Slot pro SD Kartu, Noční Vidění bezpečnostní kamery Kovové camara ip wifi venkovní IP100

Vodotěsné Venkovní Kamera 1080P Bezdrátová IP kamera Slot pro SD Kartu, Noční Vidění bezpečnostní kamery Kovové camara ip wifi venkovní IP100

Nový produkt

1 329.41 Kč

2 179.35 Kč

-38%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Hlavní Rysy 30-50M Den a Noc Vize Podpora Detekce Pohybu a Alarm Tón Podpora Funkce bezdrátového(Wifi) a Kabelové dvě Režim Podpora obousměrné Audio Mluvit Mluvit Reálném Čase, Podpora ONVIF 2.0, Práce s Našimi NVR Podpora Pan 320 stupňů/ Tilt 90 stupňů A 4X Digitální Zoom Podpora TF Karty Max 128 GB A jeden Měsíc Zdarma Cloud nahrávání.Na dálku sledovat prostřednictvím Aplikace YCC365 Plus na Smartphone

Jak Nastavit Fotoaparát

1. Stáhnout a Nainstalovat Aplikaci

a.

Ujistěte se, že vaše mobilní zařízení jsou připojena k síti správně (Wi-Fi)

b .Pro uživatele telefonů Android,můžete si stáhnout aplikaci, skenování QR kód v balení s mobilním telefonem.

2. Připojení Cloud IP Kamery

a.

Otevřete si APLIKACI, zaregistrovat nový účet nebo se přihlásit do svého starého účtu

b.Přidat zařízení kamery (můžete Si vybrat čtyři způsoby, jak přidat fotoaparát)

c.Když vaše přidejte svůj fotoaparát, prosím, dejte fotoaparát v místě, kde je signál wifi je stabilní (Dát svůj telefon a fotoaparát blíže)

Nelze se Připojit K WIFI Úspěšně?

1.Prosím, ujistěte se, že WIFI Heslo je správné.(Náš Fotoaparát Podporuje Pouze 2,4 Ghz Wifi)

2.Prosím, ujistěte se, že router signál je stabilní (místo IP Kamera v blízkosti vašeho routeru pro první připojení je Doporučeno).Fotoaparát nebude pracovat na 5Ghz bezdrátový standard v této době.Pokud máte dual-band router, a ujistěte se, že oddělit bezdrátové kanály a připojte Fotoaparát k 2,4 ghz kanál.

3 .Prosím zkontrolujte, zda vaše wi-fi jméno a heslo nemají speciální symboly, náš fotoaparát může rozpoznat pouze anglická písmena a čísla..

Reset

Zkontrolujte IP Kamery: prosím, ujistěte se, že IP Kamera poslat Čeká na připojení vzkaz po zátku.Pokud ne, budeme muset resetovat Fotoaparát.

1.Proč Resetovat:

Reset se používá k zvýšení IP kamerový systém, který se stal efektivnější přijmout neznámé routeru a připojte jej.

Reset vymaže všechna uživatelská nastavení, včetně WI-fi informace, přístupové heslo, informace o poplachu, zapnutí zóny informací.

2.Kroky:

Najít resetovacího otvoru na spodní straně přístroje, a pak použijte jehlu chcete-li vložit, stiskněte jej více než tři sekundy po vyslechnutí "di" zvuk, když slyší 'Reset bude splácet nastavení zvuku, poté fotoaparát resetujte úspěšně.

3.Po resetu, může uživatel začít se připojit pomocí WI-fi.

*Služby

Pokud máte jakékoliv jiné obavy, nebo nejsou spokojeni v každém ohledu ,prosím, bez váhání kontaktujte nás za prvé,budeme se snažit v našich silách, aby slove váš problém.

*O Logistice

1.Většina zboží bude odesláno do 72 hodin(vyloučit holiay a weenkend) po jasné platby, budeme přijímat.

2.Vyplňte, prosím, správnou dodací adresu a kontaktní telefon pro objednávky, nebudeme mít žádné undelivery reponsibility, protože špatně Příjemce informace, které jste dal.

*Podpora

Bez ohledu na to, co potkáte, neváhejte a kontaktujte nás za prvé,budeme v našich silách vyřešit vaše otázky, tam je profesionální technický tým, aby vás, jak vyřešit problém.

*Zpětná vazba

Pls laskavě pomoci s potvrzení o doručení, jakmile balíček obdržení.Pls nezapomeňte zanechat nám 5-Hvězdičkový Pozitivní zpětnou Vazbu po Obdržení vaší položky.

Štítky: ip kamery venkovní kovové, 88890300 vocom, v380, fotoaparát v380 pro, fotoaparát ycc365, diagnostikovat, panoramatická ip kamera venkovní, kamera venkovní wi-fi, kamera venkovní, ip kamera.

Parametry

Nástěnný Držák Strop
Spotřeba Energie(W) 6W
Skladování 64G
Technologie Horizontální
Video Komprese Formátu H. 264
Styl 2 camara ip wifi venkovní
Styl 4 onvif kamera exteriér
Audio Výstup Obousměrné Audio
Minimální Osvětlení(Lux) 0,1 Lux/F1.2
S Vysokým Rozlišením 1080P(Full-HD)
Senzor Značky Sony
IR Vzdálenost(m) 15M
Zorný Úhel 75°
Podporované Mobilní Systémy ios
TF Karty NIC
Slot pro SD Kartu Podpora Max 128 G
Rozměry (L x W x D)(mm) 130 MM*110 MM*70 MM
Napájení Normální
IR Vzdálenost 10 IR Led diody s 15 M IR vzdálenost
Megapixelů 2MP
Alarm Akce Místní Alarm
Objektiv (mm) 3.6 mm
Typ IP Kamera
Styl Bullet Kamera
Speciální Funkce Další
Připojení IP/Bezdrátové Sítě
Značka Arvin
Číslo Modelu CF32-45X-XFL200+3-R8
Rozlišení Fotoaparátu 1080
barva Bílá
Styl 1 WIFI Kamera Venkovní
Senzor CMOS
Podporované Operační Systémy Windows 10
Instalace Normální
Napájení(V) DC 5V 2A
Síťové Rozhraní Wi-Fi/802.11/b/g

Napsat recenzi

Vodotěsné Venkovní Kamera 1080P Bezdrátová IP kamera Slot pro SD Kartu, Noční Vidění bezpečnostní kamery Kovové camara ip wifi venkovní IP100

Vodotěsné Venkovní Kamera 1080P Bezdrátová IP kamera Slot pro SD Kartu, Noční Vidění bezpečnostní kamery Kovové camara ip wifi venkovní IP100

Hlavní Rysy 30-50M Den a Noc Vize Podpora Detekce Pohybu a Alarm Tón Podpora Funkce bezdrátového(Wifi) a Kabelové dvě Režim Podpora obousměrné Audio Mluvit Mluvit Reálném Čase, Podpora ONVIF 2.0, Práce s Našimi NVR Podpora Pan 320 stupňů/

Související produkty: