Diamond Obraz Plný Náměstí Kolo Diamond Výšivky zen Orchidej kámen DIY Cross Stitch Zobrazení na Šířku

Diamond Obraz Plný Náměstí Kolo Diamond Výšivky zen Orchidej kámen DIY Cross Stitch Zobrazení na Šířku

Nový produkt

98.36 Kč

166.86 Kč

-41%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vážení kupující, prosím, být jisti, že náš vnější obal, prosím, nebojte se o škody na dárek, pracovali jsme tvrdě na zlepšení to, cílem je uspokojit všechny zákazníky. Jako tento produkt, přeji vám šťastný život.

Rychlé Dodání: Jsme továrna přímý prodej, máme více než 100 pracovníků, budeme loď vaší objednávky během 4-5 dnů. Vybereme nejlepší způsob dopravy na loď své pozemky. Vrátíme vám peníze, pokud jste nelze získat vaši zásilku do 80 dní!

High-kvalitní Služby : Odhoďte diamanty? Zkažené plátno? Žádné starosti! Budeme nahradit váš výstroje zdarma! Pokud jste z nějakého důvodu nespokojeni, kontaktujte nás do zpráv, budeme pracovat naše nejtěžší, aby se vám šťastný.

Vítejte Dropshipping : Pokud chcete prodávat naše produkty (diamond malba, olejomalba podle čísel, křížovým stehem), kontaktujte nás , můžeme přijmout, CSV, a mít VIP-PRODEJ se postarat o všechny vaše objednávky! Právě jste prodávat, jsme bude odpovědný za všechny své po-prodejní servis! Přišel jsme je ta správná volba nejlepší přání pro vás!!!

Vážení kupující, prosím, být jisti, že náš vnější obal, prosím, nebojte se o škody na dárek, pracovali jsme tvrdě na zlepšení to, cílem je uspokojit všechny zákazníky. Jako tento produkt, přeji vám šťastný život. Přišel jsme je ta správná volba nejlepší přání pro vás!!! Popis produktu Naše Produkty: 1.Ve srovnání s tradiční cross vyšívání, jsme se používání umělých diamantů nastavení dovednosti. 2.To je zvýšení výkonnosti a ochranu očí. Diamond obraz je jednodušší, než cross stitch, a krásnější. 3.To je snadné pro každého, bez znalosti kreslení splnit klasická umělecká díla. užijete si legraci z výroby. Použití Kroky: 1.Najít odpovídající crystal drahokamu založené na symbol seznamu a nalijte do plastového zásobníku. 2.Dát hlínu na diamant lepkavé pero. 3.Použijte sticky diamond pero s hlínou vložit diamant a pak držet to v odpovídající diamant barva číslo. 4.Použijte knihu nebo vaše ruce, aby stiskněte diamanty, aby bylo zajištěno, že je statečnost. 5.Odtrhněte samolepku a vložit ho tam, kde chcete. Pozornost: 1.Prosím, nedávejte diamanty v místo, kde děti mohou snadno přístup tak, aby se zabránilo spolknutí. 2.Obsahují malé drahokamu. Děti do 6 let by měly používat pod dohledem dospělého. 3.Výrobek není součástí rámu. Proč Si Vybral Nás: 1.Profesionální design tým-Budeme se snažit, aby lepší diamantové obrazy. 2.Lepší po-prodejní služby-Vaše spokojenost je 100% zaručena! Jakmile vaše otisky dorazí, pokud nejste spokojeni z jakéhokoli důvodu, Prosím, řekněte nám, budeme zlepšovat, děkuji, dobrý den。 Přišel jsme je ta správná volba nejlepší přání pro vás!!!

1. O zákaznický servis

Vážení kupující, Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat. A my vám odpovíme do 24 hodin s výjimkou víkendů.pokud nejste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, pak se budeme snažit v našich silách vyřešit problémy a budete spokojeni.

2. O barevné rozdíly a velikost chyby

Vystřihnout,udělat,měření může způsobit, že velikost odchylky (plus a mínus 1-2cm kolísání),barevná aberace je vzhledem k monitorů,předpověď počasí,osvětlení a další faktory,Obrázky budou mít různé barvy v různých monitorech, ale to nemá vliv na vzhled obrazu,Prosím pochopit.

3. O Diamond Doplněk Služby

Máme 20-30% více diamantů za každý balíček, jsme se mají dobré kontroly kvality, pokud jste našli nedostatek diamanty,první zásilka je na nás.můžeme poslat zdarma. Jakékoli zásilky po tom, budete muset zaplatit za poštovné.Kontaktujte nás pomocí zprávy nebo trademanager. \Jsme vždy poslat zboží do 7 dnů po zaplacení. 1, Pokud jste pokles lodní dopravy , prosím, kontaktujte nás , můžeme připravit více zásob , se Loď rychle (1-2 dny) . 2, Pokud se chcete dostat zboží brzy , prosím, zanechte nám zprávu, aby nám . díky . Jakékoliv problémy , prosím, kontaktujte nás brzy . Můžeme spolupracovat s každým kamarádi. Nabízíme dopravu zdarma China post air mail a ePacket. Pokud chcete zadat způsob dopravy, věnujte, prosím, přepravní náklady. Níže je odhadovaná rychlost dodání pro váš výběr. Post air mail: 10-60 dní Sledování webové stránky: místní poště webové stránky ePacket: 7-25 dní Sledování webové stránky: místní poště webové stránky EMS express: 5-20 dnů Sledování webové stránky: místní poště webové stránky DHL express: 4-8 dní Sledování webových stránkách: dhl.com FedEx express: 4-8 dní Sledování webových stránkách: fedex.com *Výše uvedené rychlost dodání pouze pro referenční, rušné období, špatné počasí může způsobit zpoždění. *Post air mail do Východní evropy, Jižní Ameriky může trvat déle než 60 dnů. *Expresní obvykle mají celní daň problém, v tomto případě, prosím, spolupracovat celní zaplatit daň.

Štítky: diamond malování nastavit zen, diamond obraz krajiny země, orhid, umělá orchidej, dlouhý náhrdelník display box, dekor zen, zen style hrnec, umělé modrá orchidej, diamond malování orchidea, buddha puzzle.

Parametry

Jméno 1
Nedokončené
Sada Typ Ano
Výšivky Prodej DIY 5D Diamond Malování Kit
Jméno 2
Použití
Diamond Výšivky Prodej
Téma
Vkládání Oblasti Plné
Diamond Art 64
Styl Evropský a Americký Styl
Náměstí diamond velikost
Typ 112
Vrták Oblasti
Vzor Typu Květinové
malování s diamond
Kulatý diamant velikost
nástroj obsahuje
jméno kamínky
O Diamanty
Typ 5
Diamond výšivky
křížkové Korálek Výšivky
diamond obraz plný náměstí vrtačka
Velikost obrázku
Vzor typu
Malba, Výhody
Rám No
Diamond Obraz Plný Kolo
Diamond Tvar
Vrtné Oblasti
Drahokamu Detaily
type 64 diamond obraz plný náměstí nové příjezdu
Produkt 6
Diamond
Tkanina Type09
Diamantový Tvar Náměstí
Funkce
Typ 3
diamond malování Nastavit Typ
Produkt 3
5D Plný Vrták Malování
Diamond Malování Kit
Typ Velkoobchod Ano(>50 Ks)
Materiál Pryskyřice
Plátno Způsob Balení Srolované
Tkanina Typ
Diamond Mozaika
Počet Barev 30-45
Kit Výšivky Metoda
Diamond Art
Podrobnosti
Diamond 9
Rozložení
Náměstí Diamond Malování Kit
Využití 4
20
Formulář Samostatný
Vnější Obal Barevné Krabici
prodej
Název Produktu
Naší Výhodou 28 Dropshipping
Typy 124 5D Diamond Výšivky cross Stitch
Rychlost dodání
Vzor Typ 84 Portrét,Karikatura,Scenérie,Náboženské,Květ
Diamond Malování Dokončení
Naše Výhoda

Napsat recenzi

Diamond Obraz Plný Náměstí Kolo Diamond Výšivky zen Orchidej kámen DIY Cross Stitch Zobrazení na Šířku

Diamond Obraz Plný Náměstí Kolo Diamond Výšivky zen Orchidej kámen DIY Cross Stitch Zobrazení na Šířku

Vážení kupující, prosím, být jisti, že náš vnější obal, prosím, nebojte se o škody na dárek, pracovali jsme tvrdě na zlepšení to, cílem je uspokojit všechny zákazníky. Jako tento produkt, přeji vám šťastný život. Rychlé

Související produkty: