Žádný Otisk 5.8"LCD Pro HUAWEI Honor 10 Zobrazení Dotykový Displej Pro Huawei Honor 10 LCD Displej Na Col-L29

Žádný Otisk 5.8"LCD Pro HUAWEI Honor 10 Zobrazení Dotykový Displej Pro Huawei Honor 10 LCD Displej Na Col-L29

Nový produkt

407.01 Kč

452.33 Kč

-10%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Poznámka: důrazně doporučujeme požádat opravna před nákupem položky,jako je křehké a těžké nahradit.Nejsme zodpovědní za jakékoliv poškození v důsledku nesprávné instalace. Prosím, být dobře vědomi, že to není žádná záruka po instalaci. 1.Jakmile zásilka dorazila,zkontrolujte prosím, zda balíček je v dobrém stavu,pak jej otevřete.Pokud balíček ve výchozím nastavení,prosím, nepodepisuj to,vzít videa k nám.pak jsme, aby to nejlepší řešení pro vás 2.Všechny lcd obrazovky jsou testovány funguje dobře, než pošlete,prosím, test je opět před instalací. 3.Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo nejsou spokojeni s produkty,prosím, kontaktujte nás do 3 dnů poté, co jste jej obdržel, nebo se budeme léčit, že zboží je doručeno v dobrém stavu a funguje dobře, jak je popsáno. 4.Pokud najdete nějaký problém během testu,prosím, vraťte jej zpět k nám v rámci 3 dny pro náhradu nebo odeslat nový jeden po obdržení balíčku a kontrole . Snažili jsme se co nejlépe zajistit, aby každý zákazník užijte si perfektní obchod zkušenosti,ale nějaké nehodě, je těžké se vyhnout. Pokud se nějaké problémy vznikají tím, že omylem,prosím kontaktujte nás ihned před odjezdem špatnou zpětnou vazbu, protože to je opravdu důležité pro nás,děkujeme vám za vaši spolupráci.

Štítky: aum l29 čest 7a, čest 10 lite displej a dotykový, zobrazení počest 10 l29, čest 10 displej s otisky prstů, sklo pro honor 9x pro, col l29 počest 10, huawei honor 10 displej, čest 30i displej, čest 9 lite displej, huawei honor 10 lcd.

Parametry

Materiál IPS
barva Černá,Bílá,Modrá,Zlatá
Značka FSTGWAY
Číslo Modelu Na Počest 10 KOL-AL00 PLK-AL10 KOL-TL00 KOL-TL10 KOL-L29 bkl-l04
Kvalitní 100% Testován pracuje
Usnesení 1080*2280
Displej > 3"
LCD Kit Ano
Dárky Zdarma Nástroje
Balení Antistatické sáčky+Bublinkové sáčky+Pěna Box
Velikost 5.84inch
Položka Stav Nové
Typ LCD a Touch Screen Digitizer
Kompatibilní Značka Huawei
Část LCD+Dotyková Obrazovka Digitizer
Dotkněte Typ Obrazovky Kapacitní Displej
Záruka 12 měsíců
Cena Velkoobchodní příznivou cenu
Doba Dodání 2-3 Pracovní Dny

Napsat recenzi

Žádný Otisk 5.8

Žádný Otisk 5.8"LCD Pro HUAWEI Honor 10 Zobrazení Dotykový Displej Pro Huawei Honor 10 LCD Displej Na Col-L29

Poznámka: důrazně doporučujeme požádat opravna před nákupem položky,jako je křehké a těžké nahradit.Nejsme zodpovědní za jakékoliv poškození v důsledku nesprávné instalace. Prosím, být dobře vědomi, že to není žádná záruka

Související produkty: