HRH Serato DJ Traktor Pro 2/ Kontrol S4 VIM Zkratky Klávesnice Kryty Silikonové Kůže pro Apple Magic MLA22B/USA

HRH Serato DJ Traktor Pro 2/ Kontrol S4 VIM Zkratky Klávesnice Kryty Silikonové Kůže pro Apple Magic MLA22B/USA

Nový produkt

125.09 Kč

Hodnocení 

Více informací

Vlastnosti :

Zkratky klíčová slova jsou vytištěny na čirý silikon pro dlouhotrvající profesionální vzhled, Extra slim kůže usnadňuje psaní, snadno aplikovat a odstranit pro čištění a dezinfekci. 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní s hortcuts horké klávesy Silikonové Klávesnice Kryt,zlepšit a zrychlit váš pracovní postup .Naše výrobky jsou kvalitní zajištěna. Vítejte Velkoobchod a Podpora Drop-lodní! HRH, vynálezce klávesnice skiny a pokračuje v hledání pro nejlepší kvalitu s módní design, aby bylo zajištěno, že organická kašmír pocit. HRH straně obrazovky, klávesnice kůže je řemeslo, které nemohou být reprodukovány pomocí strojů a jiných prodejců. To je NÁM normy ,není pro Britské a Evropské normy Klávesnice kryt Fit pro Apple Magic MLA22B/A Snadné čištění, suché čištění, mohou být znovu použity později. Vodotěsný, již nebudou muset starat o vodu, mléko, džus, káva a jiné kapaliny stříkající do klávesnice, zatímco poškození vašeho milovaného počítače. Prach, anti-špinavé, může se zabránilo prachu, sazí, cookies, atd. pád do trhliny vliv na použití klávesnice a životnost klávesnice. Čištění pohodlné, připraven k čištění klávesnice bude vždy nové.

Kompatibilní Pro:

Pro Apple Magic MLA22B/A

POZNÁMKA:

kryt klávesnice sama o sobě je transparentní, Barevné klíče s barevně tisk spolu s tepelnou pojistkou proces, Zvýšit produktivitu a ušetřete čas Dokonale navržen tak, aby se vešly vaše klávesnice

Balení:1 X Kryt Klávesnice (Balení, jak je uvedeno Níže)

My záruční položky bude dobře ošetřeny a chráněny. Pojďme chránit životní prostředí společně!

Zvláštní Poznámky:

Tento kryt klávesnice je US verze klávesnice ,není pro Britské a Evropské verze, lze rozlišit:

Náš produkt:

* Naše produkty jsou přímo z továrny, není blízký člověk, žádné vysoké značky, takže jsme schopni poskytnout kvalitní zboží, ale velmi konkurenční cenu.

1.Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. 2.Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3.Pokud nelze t pokladně jsem mmediately, námitka se, počkejte několik minut a zkuste to znovu. Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY . (S výjimkou některých zemích )

2. Máme loď vaší objednávky během 1-2 pracovních dnů po zaplacení vymazány.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. SLUŽBA TRANZITU TIM E je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí . Naším cílem je spokojenost zákazníka!

6. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Shipping co st je medvěd jak prodávající a kupující na polovinu. 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#. 3. Budeme dělat PLNOU Náhradu po obdržení zboží v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Nebudeme zodpovědní za žádné vlastní cla nebo dovozní daň.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka. 2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

3. Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.eldomplus.cz!

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Kontaktujte Nás

Naše ordinační hodiny jsou :

- 10:00 hod. do 19:30 hodin (GMT +8) pondělí až pátek

- 10:00 hod. do 15:00 hodin (GMT +8) v sobotu

A naše kancelář je uzavřena v neděli a o svátcích

Omlouváme se za pozdní odpověď během prázdnin

Štítky: ableton, magic trackpad, klávesnice mech, klávesnice ruské nálepka, klávesnice bezdrátová, magic trackpad 2, serato dj, ddj sb3, sako ženy, dj mixer.

Parametry

Balíček Žádný Maloobchodní Balíček
Původ KN(Původu)
Písmo anglický jazyk
Funkce Trvanlivé,Omyvatelné
zástupce VIM / VI ,Serato DJ,Steinberg Cubase,Studio One
Použitelné Modely macbook
Materiál Silikonové
Funkční Serato Scratch Live,Traktor Pro 2/ Traktor Kontrol S4
Design Klávesové Zkratky Klávesnice Kryt
Podpora Drop loď
Tloušťka Ultra-tenké
Velikost Aplikace kouzelná klávesnice
Rozložení US Verze,Ne Pro EU/UK Verze
Produkty Stav Skladem
Model Pro Apple Magic MLA22B/A
Značka HRH

Napsat recenzi

HRH Serato DJ Traktor Pro 2/ Kontrol S4 VIM Zkratky Klávesnice Kryty Silikonové Kůže pro Apple Magic MLA22B/USA

HRH Serato DJ Traktor Pro 2/ Kontrol S4 VIM Zkratky Klávesnice Kryty Silikonové Kůže pro Apple Magic MLA22B/USA

Vlastnosti : Zkratky klíčová slova jsou vytištěny na čirý silikon pro dlouhotrvající profesionální vzhled, Extra slim kůže usnadňuje psaní, snadno aplikovat a odstranit pro čištění a dezinfekci. 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní

Související produkty: