8.8" Android 9.0 6 Core GPS Navigace Multimediální Přehrávač Pro BMW Řady 3/5 E90 E91 / E60 E61 M3 M5 CCC Systém

8.8" Android 9.0 6 Core GPS Navigace Multimediální Přehrávač Pro BMW Řady 3/5 E90 E91 / E60 E61 M3 M5 CCC Systém

Nový produkt

7 099.18 Kč

10 921.81 Kč

-34%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

>>> Loď z EU skladu.

>>> O 2 ~ 7 pracovních dní do zemí EU

>>> Žádné další dodatečné náklady pro země EU

Použitelné modely

* BMW Série 5 (E60 E61 E62 E63) 2004-2009 CCC systém s OEM 6.5"/ 8" displej

* BMW M5 2004-2009 CCC systém s OEM 6.5"/ 8" displej

* BMW Řady 3 E90/E91/E92/E93/M3(2003-2012) CCC systém s OEM 8.8" displej

* Maska pro Systém, to je CCC systému.

Pokud nevíte, jaký systém je vaše auto, prosím, poznámku vaše auto roku nebo VIN kód, když si koupíte to. Můžeme rozpoznat.

Potřebujete profesionální BMW zadní kamera? Pokud ano, prosím, klikněte níže obrázek koupit. Je to jen 10 dolarů!

* Prosím, ujistěte se, že vaše auto má AUX.Pokud vaše auto nemá AUX funkce, můžete aktivní v místní professinoal BMW dílny. Nebo si můžete koupit FM Transimitter, aby se zvuk.

Vlastnosti Produktu

*Podpora všech funkcí původního vozu. Plug and play. *Nejvýkonnější Hardware Qualcomm Snapdragon 625 procesor(MSM8953 Osmi-core A53 2,0 GHz) Quad-Core 4G RAM+64G ROM Android 10 Operační Systém 1280*480 IPS s Vysokým rozlišením *Podpora Google play *Podpora Telefonu, Mirror Link(IOS&Android) *Vestavěný sygic navigační aplikace,on-line a off-line mapy *Vysoce kvalitní bluetooth hlasové volání *Podpora 3G/4G *Podpora ovládání na volantu *Podpora idrive *Podpora původní auto zadní kamera a parkovací senzor *Vestavěný USB 3.0 *Vestavěný mikrofon *Vestavěný WiFi dongle *Podpora DAB+(Volitelné) *Podpora DVR(Volitelné) *Volitelné Příslušenství, perfektní uživatelské Zkušenosti * jazyk Menu

Polish/German/Russian/French/Finnish/Korean/Dutch/Czech/Romanian/Portuguese/Japanese/Swedish/Thai/Greek/Spanish/Hungarian/Italian/English/Čínština (Zjednodušená)/Čínština (Tradiční)

Doprava

1. Položky budou odeslány do 2 pracovních dnů po zaplacení je ověřena.

2. Země, můžeme v současné době odeslat patří Spojené Státy, Evropská Unie, Rusko,

Singapur, Austrálie, Japonsko a Jižní Korea. Zákazníci v jiných zemích, prosím, poraďte se on-line zákaznický servis.

3. Objednávky z Evropské Unie budou dodávány z Evropských skladů (Německo nebo česká Republika,Španělsko) a bude trvat 2~7 pracovních dní, aby se dospělo. Rusko, Spojené Státy, Austrálie, Japonsko, Korea objednávky budou odeslány z Číny, dodání může trvat 3~15 pracovních dnů.

4. Používáme více dopravců pro plnění včetně (4PX, DHL, a CNE).

5. Položka bude odeslána vaše adresa Registru JEN, prosím, ujistěte se, že vaše adresa je potvrzena.

Tranzitní Škody

Všechny položky jsou dodávány pojištěny. Nároky za poškození zboží během přepravy, musí být oznámeny nejpozději do 3 dnů od příjezdu přes naše RMA systém. MUSÍTE udržet VŠECHNY obalové materiály (krabice, atd.) a položky PŘESNĚ tak, jak to bylo přijato pro dopravce inspekce.

Záruční Politika

Všechny naše pokoje jsou 1-rok záruka.(Carplay box s 2-letou zárukou), Pokud vaše položku(y) jsou vadné, prosím, pošlete zprávu pro nás v rámci 30 dnů pro vrácení, aby si náhradu nebo výměnu. Do 3 měsíců, Budete prostě muset vrátit vadný jeden a my vám zašleme nové jednotky.

Tato omezená záruka se nevztahuje na selhání v důsledku zneužití, náhodné poškození, nebo když byly provedeny opravy nebo pokusu o každý.Žádné odpovědnosti tato záruka musí být vynaloženy v souvislosti k poškození nebo ztrátě dochází během přepravy do nebo od kupujícího. Tato záruka je osobní na původního kupce a je nepřenosná.

Návrat a Vrácení peněz

Pokud z nějakého důvodu nejste zcela spokojeni se svým nákupem, prosím, pošlete zprávu pro nás pro instrukce o tom, jak se vrátit balíček za plnou náhradu nebo výměnu.

Výnosy musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo. Návrat náklady na dopravu jsou odpovědnost kupující. Když se vrátíte balíček,prosím, informujte nás, sledování NE. na jednou. Poté, co prodávající potvrdil balíček, kupující mohou získat plnou náhradu nebo výměnu.

Spor a zpětnou Vazbu

1. Poté, co jsme posílat své zásilky, můžete zkontrolovat stav objednávky. můžete sledovat zásilku přes tracking číslo přímo.

2. Celý výrobek byl testován několikrát přísně před odesláním, můžete nám věřit, a my vám pošleme kvalitní výrobek.

3. Poté, co obdržíte produkt, pokud máte jakékoliv pochybnosti a otázky o produktu nebo instalace, můžete nás kontaktovat hned, podle pořadí, zprávy, pomůžeme vám to vyřešit a nabídky pro vás dobré řešení.

4. Prosím neotvírejte sporu přímo, nebo se to bude řešit přes www.eldomplus.cz spor tým,který nemůžeme vám pomoci, o problému, a budete muset počkat na více času, aby vyřešit váš problém.

5. Pokud jste spokojeni s naším zařízením, prosím, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu a pomozte nám zanechte nějaké dobré obrázky o zařízení, vaše pozitivní zpětná vazba bude podpora nám umožní poskytovat lepší služby.

O nás

Společnost byla založena v roce 2008, LUCHI Electronic Technology Co., Ltd. je vysoká-tech podnik integrující R & D, výroby a prodeje.

Od svého založení před 12 lety, se firma zavázala k technologickým inovacím, poskytování zákazníkům vysoce kvalitní produkty a vynikající po-prodejní servis.

Postupně zahájila android DVD navigace, android, velký displej navigace, vestavěný carplay, android navigace a carplay rozhraní box , produkt kryty BMW, Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen a dalších systémů pro automobily, které vyvážejí do EU, Ruska, Spojených Států, Austrálie, Japonska, Koreje a dalších více než 40 zemí.S tím, jak se ze zahraničních skladů v Německu, české Republice, Španělsku, jsme získali velmi dobré hodnocení a zpětnou vazbu od našich zákazníků.

Štítky: e61, bluetooth autorádio, bmw e60, e87, 2 din android radio, android bmw e60, ownice toyota, e91, sklad, e90.

Parametry

Hmotnost Položky 2.5kg
iDrive Podpora
Velikost Položky 36*32*22
TF/Micro SD Slot 1
Název Modelu EW963
Operační Systém Android
Pro Vozidla Značky/Modelu BMW
Napětí 12V
Typ Materiálu pcba
Původ KN(Původu)
Max Externí Paměť 64G
Usnesení 1280*480
ROM 32G
Digitální Média Formátu JPEG
Rozhraní může
RAM 4G
Velikost Displeje 8.8"
Din Double Din
bmw model 320d
OSD Jazyk anglický
320d-Rok 2009
Umístění In-Dash
Výrobce Automobilů BMW
Ven Moc 4*45w
Certifikace CE
Speciální Funkce Podpora 3G Sítě

Napsat recenzi

8.8

8.8" Android 9.0 6 Core GPS Navigace Multimediální Přehrávač Pro BMW Řady 3/5 E90 E91 / E60 E61 M3 M5 CCC Systém

>>> Loď z EU skladu. >>> O 2 ~ 7 pracovních dní do zemí EU >>> Žádné další dodatečné náklady pro země EU Použitelné modely * BMW Série 5 (E60 E61 E62 E63) 2004-2009 CCC systém s OEM 6.5 / 8 displej *

Související produkty: