Průvod Batole Dítě Dívky Šaty, Party Šaty Pearl Krajky Tyl Šaty Formální Šaty 2-7Y

Průvod Batole Dítě Dívky Šaty, Party Šaty Pearl Krajky Tyl Šaty Formální Šaty 2-7Y

Nový produkt

75.60 Kč

112.77 Kč

-32%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Nejnovější Módní Dítě, Děti Oblečení !!

Vysoce kvalitní a Zbrusu nové 100cm

Hlavní Barva: JAKO Na Obrázku

Nové Módní Materiál: Šifon & Krajka

Pozornost plz: Pokud vaše dítě je baculaté, doporučujeme vybrat větší velikost, díky. Prosím, laskavě odkazují na vaše děti skutečná výška a velikost grafu před nákupem/nabídky. Díky.

Balíček v ceně : 1x Šaty

Velikost Chat : Velikost Délka Poprsí*2 Věk 7 52 cm 24 cm 2-3 Roky 9 55 cm 25 cm 3-4 Roky 11 57 cm 26 cm 4-5 Let 13 59 cm 27 cm 5-6 Let 15 61 cm 28 cm 6-7 Let Tam je 2-3cm rozdíl podle na ruční měření.

prosím zkontrolujte měření graf opatrně, před zakoupením položky.

1 palec = 2.54 cm

Vezměte prosím na vědomí, že nepatrný barevný rozdíl by měl být přijatelný v důsledku světla a obrazovky.

Vážení díky za vaše objednávky, pokud vaše objednávka je více než 100 dolarů, můžete mě kontaktovat,jsem vám dá nějakou slevu nebo posílat rychlejší způsob dopravy,hezký den.budeme dělat naše nejlepší pro vás, díky. 1.Zásilka Zboží bude brzy dodáno po zaplacení vymazány. Obvykle zboží dorazí v 15-45 pracovních dnů po dodání v Závislosti na vaší zemi a/39;s a vzdálenosti přepravy.chceme itm brzy dorazí k vám. Můžete odkazovat na naše Dodací Doba na webových stránkách. 2.Náhrada, Díky za vaši objednávku,pokud váš balíček dorazil v dlouhou dobu,pls, nebojte se,můžete nás kontaktovat brzy, a já vám pomůže k vyhledávání parcel namísto otevřeného sporu, protože je to opravdu bolelo nás,jestli ho opravdu ztratil,nebojte se, vaše peníze vám vrátíme k vám,takže nemůžete nic ztratit. Budeme léčit každého zákazníka s opatrní a ohleduplní, aby se zákazník spokojen a mají vynikající,příjemné nakupování. 3.Zpětná vazba Existuje staré přísloví, v Číně: "setkání je osud" .díky za vybrali náš obchod budeme dělat naše nejlepší pro vás, Pokud jste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, zanechte nám 5 hvězdiček zpětnou vazbu. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy. A za to, že můžeme nabídnout další výměnu nebo vrácení peněz služba. Děkuji vám za vaše pochopení. * Pokud máte jakýkoliv dotaz, prosím neváhejte nás kontaktovat.

Štítky: šaty žena, goth šaty oblečení, ze girl oblečení, šaty dlouhé ženy, plechové šaty, demin krajkové šaty, dlouhé sametové šaty, roucho ženy, gothic lolita, dítě šaty.

Parametry

Pohlaví Holky
Silueta A-LINE
Materiál Bavlna
Číslo Modelu Party Šaty
Dekorace Krajka
Délka rukávu(cm) Bez rukávů
Název Oddělení Děti
Značka Faithtur
Styl Lolita Styl
Rukáv Styl Pravidelné
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Límec Shoulderless
Původ KN(Původu)
Vzor Typu Solidní
Šaty Délka Nad Kolena, Mini
Vestavěný Podprsenku No

Napsat recenzi

Průvod Batole Dítě Dívky Šaty, Party Šaty Pearl Krajky Tyl Šaty Formální Šaty 2-7Y

Průvod Batole Dítě Dívky Šaty, Party Šaty Pearl Krajky Tyl Šaty Formální Šaty 2-7Y

Nejnovější Módní Dítě, Děti Oblečení !! Vysoce kvalitní a Zbrusu nové 100cm Hlavní Barva: JAKO Na Obrázku Nové Módní Materiál: Šifon & Krajka Pozornost plz: Pokud vaše dítě je baculaté, doporučujeme

Související produkty: