M&J TG117 Bluetooth Reproduktor Venkovní mini soundbar Vodotěsné Přenosné Bezdrátové Sloupec Reproduktor s TF FM USB vstup Aux pro xiaomi

M&J TG117 Bluetooth Reproduktor Venkovní mini soundbar Vodotěsné Přenosné Bezdrátové Sloupec Reproduktor s TF FM USB vstup Aux pro xiaomi

Nový produkt

304.68 Kč

380.91 Kč

-20%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

M&J TG117 Bluetooth Outdoor Reproduktor Vodotěsný Přenosný Bezdrátový Sloupec Reproduktor Box Podpora TF Karet FM Rádio Aux Vstup

Funkce: Podpora A2DP,AVRCP, Handsfree profil,FM rádio, Bluetooth Verze:V4.2 Pracovní Rozsah:v 10metres Rozměr:160 mm*68 mm*68 mm Hrubá Hmotnost:420 g Reproduktor:45 mm Reproduktor Výstupní výkon: 5W 锛 2. Signál-Šum:≥90 db Zkreslení: ≤0.5% Napětí Baterie/Kapacita:1200mAh Nabíjení Baterie Napětí:5V±0.5 V Doba Nabíjení Baterie: 2-3 hodiny doba Přehrávání hodnoty pro reproduktory :4-5 hodin Balení Seznam : Bluetooth reproduktor x1, Nabíjecí kabel x1; Aux vstup kabel x1; Příručka x1 bluetooth speaker колонка reproduktor колонка bluetooth mifa reproduktor колонки блютуз колонка soundbar портативная колонка динамик altavoz bluetooth сабвуфер калонка caixa de som portátil bluetooth радиоприемник bluetooth колонка anker колонки для компьютера Doručení A Platby:

1. Budeme dodává zásilky do 1-5 dnů poté, co jste provedli platbu.

A následující způsoby platby jsou přijímány na www.eldomplus.cz: Kreditní karty, TT, Western Union a Qiwi peněženka.

2. Návod:váha a velikost, jsme označili v balíčku detaily není skutečné hmotnosti a velikosti zboží, pokud potřebujete znát aktuální hmotnosti a velikosti, stačí nás kontaktovat.

3. Doba dodání:

1) Doprava vyspělých zemích je o 7-45 dní.

2) Vzdálené země, je asi 2-8 týdnů.

4. Pokud kupující chcete použít rychlejší způsob dopravy, jako je EMS, DHL atd, prosím, s námi komunikovat o zvýšení dopravy.

5. Výuka:doba přepravy je závislá na kupujícího\'s celní odbavení čas nebo vyšší Moci.Pokud kupující neobdrží zboží v dlouhé době, doufáme, že se kupující může obrátit vaše celní nebo místní poště, aby si zboží brzy.

O Celním:

1. Aby bylo zajištěno, obdržíte vaši objednávku, aniž nebo nižší dovozní clo, budeme deklarovat jako "Dárek" s nižší hodnotou, která neodráží celkové ceny, kterou jste zaplatili nebo tržní hodnotu produktu a může se nepoužije pro země s různými celní pravidla.

2. Nebo můžete zanechat vzkaz, aby nám řekli, jak moc by jsme, aby celní prohlášení.Jsme rádi, aby sledovat vaše instrukce.

3. Žádné dovozní poplatky nebo poplatky jsou kupující\'s odpovědností.

4. Dodavatelé nejsou odpovědni za zpoždění způsobené celní oddělení ve vaší zemi.

5. Dodatečné náklady nebo zpoždění může dojít během mezinárodního obchodu.Jsme upřímně doufám, že nechcete používat dodatečné náklady na dovoz nebo celní odbavení zpoždění jako důvod k požadování náhrady nebo odjezdem negativní zpětnou vazbu.

Po-prodejní Servis:

Budeme kontrolovat kvalitu zboží před odesláním.Pokud tam jsou některé neočekávané problémy se stalo, doufáme, že k řešení problémů s kupujícím prostřednictvím přátelské následujícími způsoby:

1. Pokud to je problém s kvalitou, může kupující předložit tvrdí, do 15 dnů po převzetí zboží, musí kupující poskytnout fotografie nebo video a další důkazy, aby prodávající pro identifikaci.

2. Man-vyrobené poškození, kupující převzít plnou odpovědnost.

3. Kvalita výrobků zpracování programu:

1) kupující vrátí zboží do usa a odpovědné za zpáteční lodní náklady; poté, co obdržíme zboží ,budeme odeslat nový produkt, aby kupující a zaplatit odeslat přepravní náklady.

2) je-Li zboží (celková cena včetně poštovného je méně než 10USD) má problémy s kvalitou, budeme znovu odeslat nový produkt v kupujícímu další objednávku; pokud kupující don\ \ 't v plánu udělat novou objednávku v blízké budoucnosti, může kupující zaplatit odeslat přepravní náklady a zeptat se na odeslat nový produkt.

Zpětná vazba:

1. Jsme závislí na naší spokojenosti zákazníků uspět.Proto, vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité.

2. Pokud jste spokojeni s našimi položky, prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu pro nás.Budeme zanechat pozitivní zpětnou vazbu, aby si později.

3. Kontaktujte nás e-mailem nebo naše obchodní manažer:Dean Wu, před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Budeme jednat s vámi vyřešit všechny problémy co nejdříve.

Budeme pracovat 6 Dní v týdnu v 9:00 - 18:30 od pondělí - sobota Pekingu Čas.

Přejete si mít skvělý zážitek z nakupování zde.

Štítky: zvuk blitzwolf, redmi soundbar tv, m j tg117 bluetooth reproduktor, reproduktor bezdrátový, bluetooth reproduktor tg117, soundbar s subwoof, sloupec, bluetooth reproduktor xiaomi, soundbar, soundbar xiaomi.

Parametry

Inteligentní Osobní Asistent NIC
Dálkové Ovládání No
Značka M&J MELODIE A CESTU
Frekvenční Rozsah 100Hz-20KHz
Číslo Modelu M&J TG157 A10 T2 T6
Funkce Přehrávání mp3
Počet Reproduktor Skříně 1
Wi-Fi Music Další
Podpora Paměťových Karet Ano
Funkce Funkce Telefonu
Materiál Plastové
Audio Crossover Full-Range
PMPO 10W
Vestavěný Mikrofon Ano
Výstupní Výkon 10W
Vodotěsné Ano
Komunikace USB
Baterie 1200mAh lithium baterie
Programy 2 (2.0)
Pracovní Doba 3H-5H
Displej No
Podpora APLIKACE No
Kabinet Materiál Plastové
Hlasové ovládání No
Napájecí Zdroj Baterie
Podpora Apt-x No
Typ Reproduktoru Přenosný

Napsat recenzi

M&J TG117 Bluetooth Reproduktor Venkovní mini soundbar Vodotěsné Přenosné Bezdrátové Sloupec Reproduktor s TF FM USB vstup Aux pro xiaomi

M&J TG117 Bluetooth Reproduktor Venkovní mini soundbar Vodotěsné Přenosné Bezdrátové Sloupec Reproduktor s TF FM USB vstup Aux pro xiaomi

M&J TG117 Bluetooth Outdoor Reproduktor Vodotěsný Přenosný Bezdrátový Sloupec Reproduktor Box Podpora TF Karet FM Rádio Aux Vstup Funkce: Podpora A2DP,AVRCP, Handsfree profil,FM rádio, Bluetooth Verze:V4.2 Pracovní Rozsah:v 10metres Rozměr:160

Související produkty: