Pro Super Nintendo pro Sega Herní Konzole 4K HDMI 1600 Retro Hry Mini Wired Gamepad Řadič All-in-one Emulator Dárek

Pro Super Nintendo pro Sega Herní Konzole 4K HDMI 1600 Retro Hry Mini Wired Gamepad Řadič All-in-one Emulator Dárek

Nový produkt

882.52 Kč

1 242.96 Kč

-28%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

pro Super Nintendo pro Sega Herní Konzole 4K HDMI 1600 Retro Hry Mini Wired Gamepad Řadič All-in-one Emulator Dárek

7 Emulátory pro GBA,SFC,VOP,GB,MD,NES,Arkádové hry

Funkce:

1. To podporuje 8bit, 16bit, 32bit a 64bit Pro Arcade+ GBA+SFC+VOP+GB+MD+NES Hry, atd. 2. 1600 plus hry jsou uvedeny jako dar , to se u nás v posledních dnech. 3.Podpora HD a 28 druhy Jazyků.

Popis:

1.To je bionic design, který může odolat únavě. Shell použití ABS surovin Délka kabelu 1,5 m, průměr kabelu 4.0 upgrade verze, ale starého modelu je 1m, 3.0 2.Tloušťka tlačítko silikon je upgrade z původní 1.0 současného 2.0, které 3.dělá cítit pohodlně, anti-únava a delší životnost.

Poznámka:

1.Prosím, použijte váš telefon konektor pro napájení, ne-li vložit to přímo to vaše TV pomocí usb rozhraní. 2. To může být řízen regulátorem, který se vkládá na NE.1 rozhraní, jako je například výběr hry a ukončení hry 3.Někdy, ne všechny tlačítka fungují, to závisí na hře, principy návrhu. Nemůžete pracovat tyto tlačítka v této hře, zatímco práce pro jiné hry, to je normální, prosím, v klidu. 4. To nepodporuje hry ke stažení. 5.To je normální s trochou dalay pro všechny all-in-one emulátor s touto cenou, prosím pochopit. to bude mnohem pomalejší, pokud budete hrát dál, nebo udržení moci, aniž hrát na dlouhou dobu, to bude pomalejší, prosím, klikněte na tlačítko "obnovit" tlačítko a vyřešit to.

Prosím, klikněte na obrázek, získat seznam her:

Modernizované Verze jsou zde.

1. Regulátor je dodáván s L/R tlačítko, které může fungovat pro hry. 2.Síla materiálu jsou použity pro tento modernizované verze, které jsou dobře citlivé. 3.Velké Karty jsou místo malých TF karty, který se vyhýbá špatné contaction pro TF kartu.

64 Bit Wired Video Game Controller

64 bit video game controller přijímá výstup HDMI design, který může poskytnout kupujícím s lepší high-definition obrázky, takže si můžete najít štěstí ve hře, a nebude mít vliv na vaše radostné náladě, protože problém obrazu je velmi naštvaný! Pokud chcete hrát klasické hry s dobrou přátele nebo rodinu, pamatujte dětství, a sdílet štěstí, tak prosím, nenechte si ujít to, vybrat si to s důvěrou! To může splnit vaše požadavky! To může vyřešit všechno, co pro vás, když jste naštvaný! Jsou těším se na to přijde?

Podpora Více Emulátory

Prosím, podívejte se na hlavní emulátory jako na obrázku. Je dodáván s velkou kapacitou TF Karet s 1600+hry.

Postaven V Roce 1600 Plus Hry

pečlivě připravuje 1600 her pro kupující. Sdružuje velké množství her, a šťastný hra, nikdy přestat! Důležité je, že naše videohry řadič může podporovat Arcade+ GBA+SFC+VOP+GB+MD+NES Hry, atd. Poznámka: To neznamená, podpora stahování her.

Podpora 2 Způsob Připojení TV

Drátový herní konzole pečlivě vyvinuty dvě TV výstup metody pro kupující, jeden je na podporu AV výstup a druhý je HDMI výstup! Prosím, nebojte se, že vaše TV nepodporuje. Normální TV mohou používat naše produkty. Ale HDMI Kabel je dána pouze tehdy, pokud vaše TV neumí pracovat s HDMI výstupem, prosím, spojte se s AV výstup. Šťastný hra je vždy s vámi! Těšíte se na to používáte?

Uložit Hru Pokrok a zpět do hlavního menu

Tato herní konzole byla navržena hru uložit funkce pro kupující, můžete uložit hru nebo pozastavit hru kdykoliv. Když máte volný čas, můžete pokračovat v poslední hře! Jak uložit hru? Stiskněte a podržte tlačítko na rukojeti (select + start), prosím, vidět to jako na obrázku. Jak se vrátit do hlavního menu? 1.poté podržte tlačítko "select+start" tlačítko, pak klepněte na tlačítko "B(žluté" tlačítko. 2.Druhým způsobem je, že stačí kliknout na "obnovit" tlačítko přímo.

Hlavní Menu

Prosím, podívejte se na hlavní menu jako na obrázku, to je to, HDMI-out, ale obraz je rozmazaný. Pokud máte zájem, stačí nám připojit, nebo koupit to jasně vidět sami.

Více Jazyků

Je podpora 28 jazyků, můžete změnit jazyky, které chcete, a ne strach o jazykové postižení.

Velikost a Instrukce

Mini Konzole a snadno ovladatelný to

Balení Seznam

Poznámka: Aby se zabránilo různým problémy způsobené napětí, ne včetně adaptéru, ale jeho kabel je dána, takže můžete použít s telefonem, adaptér, 5V, 1A adaptér bude lepší.

Štítky: hra nintendo 64, video konzole x, box retro herní konzole, desková hra, hra ps4, 8 bitové konzole, vazby nintendo, hra stick ios, konzole ps4 pro, hra sega.

Parametry

Značka wolsen
Plug Typ EU Plug
Číslo Modelu Video Herní Konzole
Funkce Podpora HDMI TV výstup
Certifikace NIC
Function2 Podpora 4K TV
Simulátor Pro Arcade+ GBA+SFC+VOP+GB+MD+NES Hry, atd.
hra Vestavěný 1600 Classic plus Hry
Funkce 4 Uložit Hru Pokrok
Balíček Ano
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

Pro Super Nintendo pro Sega Herní Konzole 4K HDMI 1600 Retro Hry Mini Wired Gamepad Řadič All-in-one Emulator Dárek

Pro Super Nintendo pro Sega Herní Konzole 4K HDMI 1600 Retro Hry Mini Wired Gamepad Řadič All-in-one Emulator Dárek

pro Super Nintendo pro Sega Herní Konzole 4K HDMI 1600 Retro Hry Mini Wired Gamepad Řadič All-in-one Emulator Dárek 7 Emulátory pro GBA,SFC,VOP,GB,MD,NES,Arkádové hry Funkce: 1. To podporuje 8bit, 16bit, 32bit a 64bit Pro Arcade+

Související produkty: