Propagace!!! 10pcs 4mm D4*10*D4*38 4Flutes Wolframu Náměstí End Mills Spirála Kousky Karbidu CNC Endmill Router Bitů

Propagace!!! 10pcs 4mm D4*10*D4*38 4Flutes Wolframu Náměstí End Mills Spirála Kousky Karbidu CNC Endmill Router Bitů

Nový produkt

289.23 Kč

459.22 Kč

-37%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Nové položky ,vysoká kvalita,nejnižší ceny.

Slinutého Karbidu Čtyři Flétny náměstí ploché EndMills ,CB karbidu materiál , TIALN povlak ,může odolat vysoké teplotě 700 až 800

Pokud budete potřebovat všechny druhy specifikace frézy, prosím, řekněte nám velikost, máme zásoby.pak jsme dát quotion pro vás.

Aplikace:

Pro titanové slitiny,žáruvzdorné slitiny a austenitické korozivzdorné oceli,šedé litiny,laminát vyztužené plasty.

Balení: Pevný plastový box

Způsob Dopravy:

China Post Air Mail, obvykle je třeba o 15-35 pracovních dnů.Různé země ,dodací lhůta je jiný ,prosím, pochopit, EMS nebo DHL, obvykle potřebuje asi 7-12 pracovních dnů.Záleží také na zemi, kde se nacházíte. Nabízíme kombinovat poštovné, když si objednáte více produktů,které vám může ušetřit nějaké peníze.prosím, kontaktujte mě jako první. Důležité poznámky: Pokud potřebujete balíček urgentně,raději si vyberte EMS nebo DHL,pokud není EMS nebo DHL možnosti,prosím, kontaktujte mě.Budu caulate poštovné a nastavte ji pro vás.

služby: vrácení peněz přijaty, pokud položky nejsou, jak je popsáno. pokud je tam něco, aby nejste spokojeni,prosím kontaktujte mě.Budu dělat moje nejlepší, aby vám pomohl, a být odpovědnost za podnikání . kupující je odpovědný za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání. Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

O míru:

Lze přizpůsobit dle vašich požadavků z různých materiálů, různých velikostí.Pokud každá položka je množství, které je objednáno ráno než 100KS, mohou být také upravit podle vašich potřeb s logem vaší společnosti.

ShangYou Tools Ltd já s jedním podnik specializující se na soustružnické nástroje, frézovací nástroje, vrtací nástroje, válcovací nástroj, vrták s vyměnitelnými břitovými, číslicové ovládací rukojeť, karbidu části, brousící stroje, různých non-standardní karbid řezné nástroje a tak dále. Tam jsou 280 odrůd a více než 3000 druhů specifikací produktů pro váš výběr. Používají se hlavně v automobilovém, stroje, elektronika, hutnictví, kovové, pro hornictví, plastů a jiných průmyslových odvětvích, oborech. Prodáváme nejen domácí trh, ale i zahraniční trh. Máme 9 produktů s národní patent, 3 špičkové technologie nové produkty.

Hlavním Materiálem našich výrobků je CB-CERATIZIT.

Můžeme přijmout všechny druhy speciálních materiálů, jako je Sandvik, Kenametal atd. a všechny druhy velikostí non-standard vlastní jako vaše požadavky.

Máme dlouhodobé dodávky non-standardní produkty pro BMW a Porsche.

Vyberte si naše produkty, vám nejlepší výkon cena poměr.

Štítky: rada střídavý, end mill long, hydraulický vozidla, m2x6, 10mm mlýn, Míč Nos, dasan end mill, hrc55, 8mm end mill, carbide end mill long.

Parametry

Práce, Materiál, Tvrdost 0-HRC45
Celková Délka 38
Číslo Modelu ES-D4-D4-38-4F
Povlak TiAIN
Materiál Karbidu karbidu Tungshen
Značka jerray
Průměr 4mm
Řezný Průměr 4mm
Typ End Mill
Helix 35
Řezná Délka 10mm

Napsat recenzi

Propagace!!! 10pcs 4mm D4*10*D4*38 4Flutes Wolframu Náměstí End Mills Spirála Kousky Karbidu CNC Endmill Router Bitů

Propagace!!! 10pcs 4mm D4*10*D4*38 4Flutes Wolframu Náměstí End Mills Spirála Kousky Karbidu CNC Endmill Router Bitů

Nové položky ,vysoká kvalita,nejnižší ceny. Slinutého Karbidu Čtyři Flétny náměstí ploché EndMills ,CB karbidu materiál , TIALN povlak ,může odolat vysoké teplotě 700 až 800 Pokud budete potřebovat všechny druhy specifikace

Související produkty: