ÚDAJE ŽÁBA 4K HDMI Video Herní Konzole Postavené v 568 Klasické Hry Mini Retro Konzole, Bezdrátový Ovladač, HDMI Výstup Dual Hráči

ÚDAJE ŽÁBA 4K HDMI Video Herní Konzole Postavené v 568 Klasické Hry Mini Retro Konzole, Bezdrátový Ovladač, HDMI Výstup Dual Hráči

Nový produkt

364.83 Kč

486.37 Kč

-24%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Přenosný Elektronický Repelent Proti Komárům Náramek Hodinky Vodotěsné Anti Mosquito Repelent Náramek Těhotné Děti Mosquito Killer

Módní a praktické, materiál je měkké a pohodlné, což chladné letní zážitek, každý ID a předmět jsou harmonický a vkusné, a malý design umožňuje dítě pád v lásce; tloušťka náramku je potvrzena metodou pokusu a omylu. Nejpohodlnější tloušťka, vysoká hustota silný Suchý zip je snadné, aby odpovídaly.

ÚDAJE FROG Gaming Sluchátka pro PS4 Sluchátka s Mikrofonem pro Sony PS4, PS3 pro Nintend spínač pro Xbox one Sluchátka

Soyto SY830MV je jeden z nejlepších produktů navržený Gunter Rambow z Německa.S plyšovými koženkovými náušníky poskytuje rozšířené herní komfort a nabízí opticalsound izolace.S 4cm pružný, prodyšný a anti-násilí čelenka zajišťuje herní komfort.Podporuje jasnou komunikaci s ostatními hráči v průběhu hry a záhyby nahoru a ven z cesty, když se nepoužívá.

Bezdrátové Retro Hra Podporuje Výstup HMDI

ÚDAJE ŽÁBA je nejnovější verze gamepad, cítíte se velmi retro s dětství chuť? Myslím, že odpověď musí být! Naše filozofie designu začíná od trend a trend doby, a všeobecně přijímá názory zákazníků na to, představit tento ovládací rukojeť pro každého! Vylepšená verze rukojeť design dělá dva gamepady vypadat jednodušší a elegantnější, což hráč retro pocit. Pokud chcete hrát klasické hry s dobrými přáteli nebo rodinou, pamatujte šťastné dětství, zapomenout na problémy života a práce, prosím, nenechte si to ujít, určitě si vyberete! Tato herní konzole může splnit vaše požadavky! Pamatujte si, že tento produkt je skvělou volbou pro dobrého přítele!

Plug and play, není Nutná Žádná Akce

ÚDAJE ŽÁBA chápe, že kupující jsou velmi naštvaný, protože jejich oblíbené produkty se vrátili na svou stranu, ale nebude fungovat! Jsme tvrdě pracovali, aby se produkty, pečlivě zvážit potřeby kupujícího a různé těžké kroky. Vyvinuli jsme herní konzole pro tebe, který nevyžaduje žádné ovladače, mají být instalovány automaticky. Stačí připojit herní konzole do USB portu TELEVIZORU a používat TV. Dálkové ovládání nastavuje odpovídající kanál a můžete začít hrát hru! Velmi jednoduchý a snadno ovladatelný! Poznámka: Pokud připojíte herní konzoli do TELEVIZE, usb rozhraní a zjistíte, že tam není žádná reakce, jsme testovali a můžeme konstatovat, že napětí nemusí být stejný vzhledem k rozdílu napětí v každé zemi. Řešení jsme dát je, aby připojit herní konzole přímo do TV. Můžete použít externí USB zástrčku připojte do zástrčky, a náš hostitel usb může být použit normálně doma! Prosím, nebojte se, to je jen malý počet zákazníků nelze použít, většina zákazníků může fungovat normálně!

Build-in 568 Non-opakující se Klasické Hry

Tento černý herní ovladač, který podporuje HDMI výstup, vzhledem k technické a čip požadavky, můžeme jen dodat, 568 non-opakující se klasické hry pro vás! Vyřešit problém první generace herní konzole opakování hry, nemusíte se obávat ztráty vaši hru náladu, protože mnoho opakovaných her. Pokud máte pocit, že opakované hry jsou tě trápí, určitě si vyberete! Jste velmi zájem o to, co hry jsou postaveny do naší herní konzole? Je něco, co se těším? Prosím, zanechte nám zprávu a my vám pošleme seznam her! Poznámka: hra je zobrazeno na obrázku je pouze pro referenční!

Podpora HDMI Out

ÚDAJE ŽÁBA je první generace video herní konzole podporuje pouze AV výstup a mnoho HDTV zákazníci jsou velmi spokojeni s obrazem! Neustále, aby návrhy na nás, abychom se změnili. ÚDAJE ŽÁBA děkuji moc za vaši podporu! Proto jsme inovovali a snažil původní technologií, a teď jsme oficiálně zavedli tento černý video herní konzole, která může podporovat HDMI. Těšíte se na to? Naše video herní ovladač může hrát bezdrátové funkce a podpora USB nabíjení do vzdálenosti 10 metrů. To je vyřešen, protože délka rukojeti line, to musí být blízko k TELEVIZORU, což vede zrak ztráty způsobené ponořením do nelítostné hry na dlouhou dobu! Co je důležitější, obě rukojeti lze podporu ukončit hru, stiskněte a podržte tlačítko SELECT+START. Poznámka: Tato rukojeť v současné době nepodporuje ukládání hry!

Napájení Úspora

Nízká spotřeba infračervené připojení! Tento ovladač vyžaduje dvě AAA baterie. Vzhledem k otázky bezpečnosti během přepravy, naše balení neodesílá baterie. Zákazníci budou muset kupovat v místním obchodě. Proč by měly být ÚDAJE FROG design AAA regulátory pro zákazníky? Podle našich mnoha let zkušeností z prodeje, jsme přesvědčeni, že lithiové baterie herní ovladač má určitou životnost, chceme, aby poskytnout vám lepší služby a kvalitu, rukojeť řešení pomocí AAA baterií, je nejlepší!

Balení Seznam:

2* Herní Ovladač (ne včetně baterie) 1*Hra stick 1*Nabíjecí Kabel

FAQ :(Často anwsers otázky od kupujících)

Q: Proč je tam žádný signál, když se herní konzole je připojen k TELEVIZNÍ obrazovce?

A: nedávno Jsme obdrželi zpětnou vazbu, že naši Y2 HD signál není dobré. Testovali jsme a zjistili, že některé TV HD signály jsou příliš slabé. Přidáme signál k posílení prodlužovací kabel v dalším produktu, pokud jste také narazíte Na takové problémy se signálem, prosím, kontaktujte nás a my vám vydáme zdarma.

Q: Jak mohu získat seznam her?

Štítky: retro konzole, mini hdmi, hra stick hdmi, 4k hry stick, ÚDAJE ŽÁBA, retro mini hdmi 64, stick pc 4k, údaje žába 4k f, datum žába, 4k retro, vlastní konzole nintendo 64.

Parametry

Hry
Feature1
Balíček Ano
Funtion2
Funtion1
Model
Plug Typ EU Plug
Funkce 2
Značka shandaddy
Číslo Modelu Y2 HDMI
Baterie
Dropshipping
Typ
Contorller

Napsat recenzi

ÚDAJE ŽÁBA 4K HDMI Video Herní Konzole Postavené v 568 Klasické Hry Mini Retro Konzole, Bezdrátový Ovladač, HDMI Výstup Dual Hráči

ÚDAJE ŽÁBA 4K HDMI Video Herní Konzole Postavené v 568 Klasické Hry Mini Retro Konzole, Bezdrátový Ovladač, HDMI Výstup Dual Hráči

Přenosný Elektronický Repelent Proti Komárům Náramek Hodinky Vodotěsné Anti Mosquito Repelent Náramek Těhotné Děti Mosquito Killer Módní a praktické, materiál je měkké a pohodlné, což chladné letní zážitek, každý ID a předmět

Související produkty: