Roztomilé Malé Kulaté CZ 925 Sterling Silver Šroub Stud Náušnice Pro Ženy, Dívky, Děti Piercing Šperky kolczyki srebrne Aros Aretes

Roztomilé Malé Kulaté CZ 925 Sterling Silver Šroub Stud Náušnice Pro Ženy, Dívky, Děti Piercing Šperky kolczyki srebrne Aros Aretes

Nový produkt

206.12 Kč

271.27 Kč

-24%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Z důvodů ochrany životního prostředí, zákazníci koupit celou řadu produktů v jeden čas, budeme dal produkty v jedné dárkové krabici nebo nějaké dárkové tašky. Pokud máte požadavky na balení, prosím, dejte nám zprávu v předstihu.

S cílem usnadnit zákazníkům produkty, obrázky mají vliv zvětšovací produktů, prosím, kontrast, velikost a obraz z modelu na sobě. Pro lidi, kteří nejsou příliš jisti, velikost, prosím zanechte vzkaz pro nás.

Stav 100% Nové

Materiál 925 sterling silver s Platinou Plátované&CZ

(Nikl Pokovování,Alergie Zdarma)

Velikost Náušnice cca 5,5 mm*13,5 mm

Balení: dárková taška nebo krabička

Proč magnet může sát Jaře spony?

Někteří zákazníci zakoupit náhrdelník, který se používá magnet, aby sát jaře spony a najít to může být nasávána, dokázat, že naše výrobky nejsou mincovní stříbro. To, co chceme říci, je, že náš materiál je zajistit, že stříbro, ale spony na jaře může být vyroben s mincovní stříbro. Protože všichni víme, že struktura sterling stříbro je velmi měkký, pokud se na jaře je také používá k výrobě stříbrné není jaro účinek, takže na jaře je vyroben z oceli. Část magnetu, který může sát je jarní části spony. Prosím být vědomi. Jak Se Zachovat Sterling Silver Šperky?

1. Stříbro a zlato nemůže nosit ve stejnou dobu, bude to vést k silver žlutá

2.  koupání nebo plavání, by měly být okamžitě odstraněny všechny druhy šperků, aby se zabránilo vzniku alkalických produktů fluorid šperky reakce, přičemž se zabrání ztrátě šperky skluzu.

3. Vyhněte se kontaktu s sprej na vlasy, parfémy, produkty péče o pleť, síry mýdlo, atd., protože chemické látky v jejich složení, povede ke stříbrné šperky a další šperky nudné, nebo dokonce černé.

4. Cvičení, suché a drsné by se měly vyvarovat nošení šperků, nebo snadné, aby urychlila nosit šperky a šperky způsobené útokem deformace nebo prasknutí.

5. Snažte se vyhnout kontaktu s drogami.

6. Bez ohledu na to, stříbrné nebo jiné šperky, to je nejlepší odstranit šperky před spaním, další den v závislosti na dni vhodnou volbou oblečení, doplňky, což je dobrý zvyk nošení šperků. Zejména delší náušnice, těžší typ lehkého řetězce, více jemných modelů, šperků, tak dlouho, jak pečlivou údržbu, můžete nosit dlouhodobě, snižování lidské škody a zbytečné údržbu.

O tom, na sobě černé stříbrné šperky problém

Proč někteří lidé přinést stříbro na černé, někteří lidé nejsou zřejmé?

Protože každý člověk je endokrinní struktura není stejná, někteří lidé pot obsahuje více kyseliny, někteří lidé jsou méně, někteří lidé mají vyšší amoniaku obsah vody, takže na sobě stříbra má jiný výsledek, kyselina snadno black, kyselé To není snadné černé, a dokonce i někteří lidé, kteří vylučují silný olej přinese jejich lesklé lesklé stříbro, stříbrné šperky, většina Platinum pokovování vrstvy (s výjimkou malé části, stříbrné barevné ozdoby), ale i v případě, že povlak je také zapotřebí Pečlivé údržby. Černý řešení, Pokud stříbrné šperky černá nespěchejte umýt s silver wash, po tom všem, je chemické hospodářství, šperky, také má nějakou korozi, otřete stříbro hadříkem třít je vaše první volba, můžete si také dát stříbrné šperky Koks uvnitř bubliny, nebo používat zubní pastu k čištění, po umytí, musíte si uvědomit, používat bavlněné látky k čištění vody výše.

Jak identifikovat čistého stříbra a non-čistého stříbra produktů

1, mark. Stříbrné šperky by měla být obecně označeny stříbrné iniciály ("S" nebo "Sterling") značku. Standardní stříbrná známka je S925. Plné stříbrná známka je S990. Ale existuje mnoho zemí, ne tisk na stříbrné šperky.

2, barva. Stříbrné šperky většinou žlutavě bílá, stříbrná, byl měkký kovový lesk. Není tak jasné, jako je nerezová ocel, ale také kvůli snadné oxidaci, v průběhu času, bude barva bude tmavě žlutá-bílá. rhodiované stříbro barva bude více jasné, delší uchování barvy.Většina sterling silver výrobky mají rhodium pokovené.

3, těžká váha. Hustota stříbra je 10.53 g / cm3. smallerThan platinum, gold, větší než měď, bez ruku-přívěsek cítit. Jehlu lze označit, můžete ohýbat. Tato metoda může být odlišena od platinum master, K bílé zlato nebo stříbro imitace stříbrné šperky.

4, acid test. Stříbrné splňuje veškeré kyseliny změní barvu, nebo dokonce rozpuštěna. Pokud se kapka koncentrované kyseliny chlorovodíkové se přidá do vnitřku stříbrné šperky, bílý mechový sraženina chloridu stříbrného je okamžitě vytvořena. Ostatní drahé kovy nemají tento jev. Platinové pozlacené stříbro, aby se porušovala test pokovování.

5, zvuk rým. Po standardní stříbrné šperky přistání zvuk nudné, ne odrazit, ne scroll.

6, skákací: Stříbrné šperky ztratil na zemi odráží menší, a kovové slitiny hodil na zem se odrazí.

Štítky: stříbrné 925 náušnice stud šroub, ulita piercing stud, 925 stříbrné ucho, aretes kov, boho piersing, 925 anti náušnice, malé piersing, windshow šperky, sterling sliver náušnice srdce, argent 925 náušnice.

Parametry

Značka windshow
Certifikát Typ NGTC
Dárek Pro VALENTINE"S DEN, VELIKONOCE, NAROZENINY, DEN DÍKŮVZDÁNÍ, VÁNOCE, TÁTA
Pohlaví ŽENY
Číslo Modelu AAE120 šroub náušnice
Tvar\vzor Srdce
Zpět Najít Šroub zpět
Styl Trendy
Kovy Typ STŘÍBRNÁ
Příležitosti Strana
Kovové Razítko 925 Sterling
Hlavní Kámen Zirkon
Boční Kámen NIC
Velikost 0.55cm

Napsat recenzi

Roztomilé Malé Kulaté CZ 925 Sterling Silver Šroub Stud Náušnice Pro Ženy, Dívky, Děti Piercing Šperky kolczyki srebrne Aros Aretes

Roztomilé Malé Kulaté CZ 925 Sterling Silver Šroub Stud Náušnice Pro Ženy, Dívky, Děti Piercing Šperky kolczyki srebrne Aros Aretes

Z důvodů ochrany životního prostředí, zákazníci koupit celou řadu produktů v jeden čas, budeme dal produkty v jedné dárkové krabici nebo nějaké dárkové tašky. Pokud máte požadavky na balení, prosím, dejte nám zprávu v předstihu. S

Související produkty: