Fiber-Optické Bezdrátové 2.4 ghz Stereo Herní Sluchátka s mikrofonem pro PS3,PS4,XBOX ONE

Fiber-Optické Bezdrátové 2.4 ghz Stereo Herní Sluchátka s mikrofonem pro PS3,PS4,XBOX ONE

Nový produkt

3 550.11 Kč

Hodnocení 

Více informací

Fiber-optické Bezdrátové 2.4 ghz Stereo Herní Sluchátka Over-ear Sluchátka pro PS3,PS4,XBOX ONE Redukce Šumu herní sluchátka

Poznámka: Při použití PS4 slim, není třeba pro připojení optických kabelů. Přímo pomocí USB.

HUHD® Vlákna-optická Bezdrátová 2.4 ghz Nový Stereo Herní Sluchátka Over-ear Sluchátka pro Xbox 360/ps3/ps4, PC , kompatibilní s XBox One Pomocí senzoru Kinect Nebo Adaptér s Odnímatelným Mikrofonem

je 2.4 Ghz bezdrátová sluchátka s mikrofonem, speciálně navržena pro XBOX360,XBOX, PS3 a PS4.Vysílač má vestavěný Microsoft schválila non-ovladač zvukové karty USB a přijímá čistý-místné číslo dekódovací systém. Můžete slyšet obě hry a chat zvuky přes sluchátka s laskavým svolením speciální okruh design a vestavěný zesilovač. Slyšet chat v reálném čase obložil s stereo zvuky hry. Použijte tlačítka hlasitosti na sluchátka pro nastavení hlasitosti.

Digitální bezdrátová technologie umožňuje provozovat sluchátka s mikrofonem ve vzdálenosti 6 až 10 metrů od vysílače-což vám umožní volně pohybovat, aniž by kabel při hraní her. Headset může být používán po dobu až 12 hodin po nabité.

Sluchátka se vejdou pohodlně přes uši těsnění v zvuky, takže můžete hrát hry na rozumné objemy, aniž byste rušili. 40 mm ovladače je vysoká citlivost, která se každé jemné zvukové detaily jsou velmi jasné a umožňují i při nízké hlasitosti zvuky být slyšen během hraní her.

Používá digitální vstup signálu, dekódování vrátit původní reálné zvuky. Plug and play, plně podporovat USB2.0,kompatibilní USB1.0/1.1 rozhraní, mikrofon je odnímatelný.

Vyžaduje Xbox One adaptér při použití mikrofonu headsetu na Xbox One, nebo můžete použít Kinect jako mikrofon(Kinect nebo Adaptér není součástí balení) . A fiber converter je nutné při použití headsetu na staré verzi Xbox 360.

Prosím, plně nabít náhlavní soupravy před použitím . Pro bezpečnostní problém , prosím, nepoužívejte sluchátka při nabíjení .Blistr chráněné sluchátka před poškozením během přepravy. Automaticky generovat vliv vibrací při hraní her nebo hudby s silné mosazi.

Specifikace:

Vysílač:

Pracovní napětí:5V

Pracovní proud:75mA

Frekvenční rozsah:2.400-2.483 GHZ

Frekvence prostor:2MHz

Vysílač frekvence:8dB

Příjem/transimit vzdálenost:≥10M,360°

Příjem Citlivost-85dB

Headset:

Pracovní napětí:3.5-4.2

Pracovní proud:75mA

Lithium baterie:1100mAh

Pracovní doba:15h

Nabíjecí čas:≈5h

Frekvenční rozsah:2.400-2.483 GHZ

Frekvence prostor:2MHz

Vysílač frekvence:3 db

Vzorkovací frekvence:48KHz

Modulovat režim:GFSK

Receving senzitivita:-85dB

SNR:85dB

Reproduktor impedanece:32Ω

Frekvence rsponse:20-20KHz

Mikrofon velikost: 6,0*2,7 mm

Citlivost mikrofonu:-52dB

Mikrofon směr:Všesměrový

Mikrofon frekvenční odezva:100Hz-8KHz

Balení obsah:

1 x Vysílač

1 x Bezdrátový headset

1 x 3.5-2.5 kab

2 x USB-Micro USB kabel

1 x Vláken-optický kabel

1 x Odnímatelný Mikrofon

1 x Manual guide Poznámka: • Prosím, plně nabít náhlavní soupravy před použitím . • Pro bezpečnostní problém , prosím, nepoužívejte sluchátka při nabíjení , po nabití , program se automaticky zpět na výchozí nastavení.Headset nemusí být k dispozici •Pro použití v Xbox one , musíte mít Microsoft Adaptér (Není součástí balení , prosím kupte samostatně) s 3,5 mm 4 póly plug 2,5 mm, 3 póly jack . • Elimitate řezání dovnitř a ven a zvuk robotické způsobit tím, převodovka interrupttion s WIFI & bluetooth zařízení , prosím : 1) Zkuste použít kabelové připojení k internetu pro konzole / PC 2) Omezené použití bluetooth zařízení 3) Umístěte vysílač dongle tak daleko od consoleas, jak je to možné (nemám ji na horní části konzole

Štítky: obchod bezdrátová sluchátka, ps3, hra ps4, bezdrátová sluchátka 2.4 ghz, vape hw m, headset p2, bezdrátová sluchátka kabelové vedení zařízení, havit telefon, earphon, anime headset.

Parametry

Délka Řádku Nonem
Ovládací Tlačítko Ano
huhd Model HW-398M
Odpor 32ΩΩ
Původ KN(Původu)
Podpora APLIKACE No
Komunikace Bezdrátové
Styl Sluchátka
Číslo Modelu HW-398
S Mikrofonem Ano
Podpora Paměťových Karet No
Vocalism Princip Další
Je bezdrátový Ano
Citlivost 85dBdB
Vodotěsné No
Ovládání Hlasitosti Ano
Značka huhd
Konektory NIC
Aktivní Hluk-Zrušení No
Funkce pro Video Hry

Napsat recenzi

Fiber-Optické Bezdrátové 2.4 ghz Stereo Herní Sluchátka s mikrofonem pro PS3,PS4,XBOX ONE

Fiber-Optické Bezdrátové 2.4 ghz Stereo Herní Sluchátka s mikrofonem pro PS3,PS4,XBOX ONE

Fiber-optické Bezdrátové 2.4 ghz Stereo Herní Sluchátka Over-ear Sluchátka pro PS3,PS4,XBOX ONE Redukce Šumu herní sluchátka Poznámka: Při použití PS4 slim, není třeba pro připojení optických kabelů. Přímo pomocí USB. HUHD®

Související produkty: