Muži Modální String Tanga spodní Prádlo Mužské Minimální Pokrytí Bederní T-back Suspenzor

Muži Modální String Tanga spodní Prádlo Mužské Minimální Pokrytí Bederní T-back Suspenzor

Nový produkt

134.07 Kč

Hodnocení 

Více informací

Nové Sexy Pánské Pánské Modální Tanga Bikiny spodní Prádlo Hipster T-back soutěžní Plavky Fitness Tangas 8 Barev Velikost M L XL TS2122

*Popis : Měkké A Elastické, Takže si můžete být jisti, že skvělý střih a super pocit na kůži.

*Stav: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní

* Materiál: 94% Modal + 6% Spandex

* Množství: 1

* Barva : Žlutá, Bílá, Černá, Oranžová, Růžová, Tmavě Zelená, Lake Modrá, Šedá ( Jak ukazuje obrázek . )

* Velikost:M / L / XL

M(72~86cm)/(28.3~34inch)

L(78~94 cm)/(30.7~37inch)

XL(84~102cm)/(33~40inch)

Zkontrolujte prosím rozměry a vyberte si ten správný 1. Skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od obrázků uvedených na internetových stránkách způsobené mnoha faktory, jako je například jas vašeho monitoru a jas světla.

2. Prosím, aby nepatrná odchylka pro měření údajů.

Zpětná vazba: Jsme vždy obdrží pozitivní zpětnou vazbu. Pokud tam je nějaká nespokojenost a chceš mě opustit Negativní nebo Neutrální zpětnou vazbu, prosím, kontaktujte mě jako první. Takže můžeme pracovat společně, aby se to pro vás to pravé. A negativní zpětná vazba je opravdu špatné pro naše ebay prodejce. To bude mít vliv na naše prodeje, naše příjmy. Doufám, že můžete pochopit. díky moc

Doprava:

Leteckou poštou, obvykle to trvá asi 15~28 obchodní dny, aby se dospělo(s výjimkou USA, do USA, to jen potřebuje asi 8-19 pracovních dnů). Budeme odeslání vaší položky do 24-48 hodin(obvykle do 24 hodin) po zaplacení vymaže (pokud se nestane nic nečekaného),a pak poslat OZNÁMENÍ přepravy. ale skutečná doba dodání je mimo odesílatele kontrolu, nejsme odpovědný za dodací lhůty. pokud se vám stále nedostávají to do 25 dnů, prosím, kontaktujte mě, já vám zajistíme náhradu nebo odeslat jednu novou položku pro vás, doufám, že za pochopení.

Návrat Politiky:

Dodáme vše vždy přijít s záruka spokojenosti: pokud najdete nějaké problémy s kvalitou, když se zobrazí položky. Prosím, kontaktujte nás brzy. Akceptujeme výměnu nebo vrácení peněz do 7 dnů od obdržení. Budeme vrácení kupní ceny, ale poštovné a manipulační náklady. Návrat poštovné bude na vaše náklady a ty by také ne, aby re-platit za výměny, které mají být re-loď na vás. Upozorňujeme, že položky, které chcete vrátit, musí být v NOVÉM stavu. Prosím, kontaktujte nás před návratem položky!

Zákaznický Servis:

Vítáme a snažíme se reagovat všechny e-maily, které jsme obdrželi, obvykle do 24 hodin. Pokud jste neslyšeli od nás, s největší pravděpodobností buď jsme neobdrželi váš e-mail nebo spam filtry blokují naši odpověď. Prosím, ujistěte se, zkontrolujte, zda vaše hromadné poštovní složky a nastavit si své spamové filtry, aby e-maily od nás.

Štítky: muži gay spodní prádlo tanga, krajkové tanga pro sex, ananas ručník, tanga žena, brave person pánské spodní prádlo, k muži kalhotky, tanga ženy, gay jock strap, suspenzor muži, módní muži.

Parametry

Původ KN(Původu)
Obscénní Obrázek No
Sexuálně Sugestivní No
Spodní Prádlo Styl Bluging Pouzdro Sexy Pánské Bikini Kalhotky
Spodní Prádlo Typ Módní pánská Krátký spodní Prádlo, Muž Slipy
Materiál Spandex
Slipy & Boxerky Kalhotky
Velikost M,L,XL
Číslo Modelu TS2122
Vzor Typu Solidní
barva Modrá,Šedá
Pohlaví MUŽI

Napsat recenzi

Muži Modální String Tanga spodní Prádlo Mužské Minimální Pokrytí Bederní T-back Suspenzor

Muži Modální String Tanga spodní Prádlo Mužské Minimální Pokrytí Bederní T-back Suspenzor

Nové Sexy Pánské Pánské Modální Tanga Bikiny spodní Prádlo Hipster T-back soutěžní Plavky Fitness Tangas 8 Barev Velikost M L XL TS2122 *Popis : Měkké A Elastické, Takže si můžete být jisti, že skvělý střih a super pocit na

Související produkty: