Měsíc, měsíční Svit Telefonu Tvrzené Sklo Pouzdro Pro Iphone 5 6 7 8 11 12 5S 6S X Xr XS Se Max Plus Pro Mini Soft 3D Hoesjes Telefon

Měsíc, měsíční Svit Telefonu Tvrzené Sklo Pouzdro Pro Iphone 5 6 7 8 11 12 5S 6S X Xr XS Se Max Plus Pro Mini Soft 3D Hoesjes Telefon

Nový produkt

65.36 Kč

133.44 Kč

-51%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vítejte V Mém Obchodě

Přidat našeho obchodu, aby váš obchod seznamu a nenechte si ujít žádné levné produkty!

Podporujeme Dropshipping, velkoobchod, produkty, můžeme vám nejlepší cenu, vysokou kvalitu výrobků.

Můžeme odeslat zboží co nejdříve po potvrzení platby.

2.Pokud zvolíte způsob dopravy: mezinárodní logistika malý balíček, nelze poskytovat informace o sledování v zahraničí, prosím, buďte ujištěni, že bude úspěšně dosáhnout své země a ztráta paketů rychlost je velmi nízká.V těchto objednávek neakceptujeme žádné spory o non-sledovací čísla.

Pokud se obáváte, že to nemůže být dosaženo, můžete si také vybrat www.eldomplus.cz.Stačí pouze přidat trochu doprava

Vezměte prosím na vědomí, ruské přátele: prosím vyplnit plné jméno příjemce (včetně alespoň 3 díly) a zip kódu, jinak vám balíček nebude moci projít vaše země celní.

Poznámka: pokud máte nějaké dotazy, prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu.Budeme se snažit vyřešit váš problém.

Všechny položky jsou 100% NOVÉ, NIKDY použité a NE znovu.Nicméně, ujistěte se, že výrobek je 100% v dobrém stavu, vždy otevřete balíček zkontrolovat jejich kvalitu před odesláním.

Popis

1) Zbrusu nový a vysoce kvalitní, Vyrobeny z tvrzeného skla

2) vysoká kvalita obrazu technologie tisku

3) obraz škrábance, a nikdy nevyblednou.

4) Snadný přístup ke všem funkcím telefonu a porty pro příslušenství.

5) Vyjádřit sám sebe tím, že přizpůsobení vašeho telefonu a vyvedu.mnoho stylů a barev skladem pro váš výběr.Každý den měnit styl, aby vaše jinou náladu.

6) Prosím, vyberte model, a váš model telefonu koupit

Kontaktujte nás, sídlíme v, největším trhu s elektronikou z Číny.Máme jedinečné geografické výhody a prosperity zahraničního obchodu.Jsme nabízí velký počet e-podnikání z celého světa.budete platit TOVÁRNÍ CENY!

Prodáváme nové položky přímo z továrny v Asii.Což je důvod, proč naše ceny jsou tak konkurenční.

K udržení kontroly kvality, které budeme nahlížet osobně u každé položky před odesláním.Všechny položky jsou 100% nové a kontrolovány.

Pokud jste spokojeni s našimi položky, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu.Jakmile opustíte pozitivní zpětnou vazbu, náš systém vám poskytne pozitivní zpětnou vazbu na stejný den.

Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní a neutrální zpětnou vazbu.Budeme pracovat s vámi vyřešit všechny problémy.

Štítky: malé destilace, destilace rostlin, zte axon mini 3d sklo, desky destilace, iphone 8 sada sklo 3d, destilace destilátu, iphone 6 případ minecraft 3d, iphone 6s temperament sklo 3d, distiling destilace, nubia z9 mini sklo 3d.

Parametry

Kompatibilní Model Telefonu 3 Iphone 11 12 Mini Pro Max.
Design5 Telefoonhoesje Telefon Kilifi Ochranný Kryt Zpět
Kompatibilní Model Telefonu 5 Iphone X XR XS MAX
Původ KN(Původu)
design2 Obraz 3D Luxusní Trend
Oblasti designu3 Mobilní Telefon Případě Funda Coque Mobilní Kryt Nárazníku
Design4 Vodotěsné Hoesjes Etui Shell Capa Prime
Kompatibilní Model Telefonu 4 iPhone SE roku 2020
Design Kreslený
Kompatibilní iPhone Model iPhone12 Pro Max.
Kompatibilní Model Telefonu 1 Iphone 5 5S SE
Funkce Anti-knock
Kompatibilní Značka Apple iphone
Typ Napůl zabalené Případě
Značka LISM
design1 Černé Módní Umění Vysoce Kvalitní Dost
Kompatibilní Model Telefonu 2 iPhone 6 6s 7 8 Plus

Napsat recenzi

Měsíc, měsíční Svit Telefonu Tvrzené Sklo Pouzdro Pro Iphone 5 6 7 8 11 12 5S 6S X Xr XS Se Max Plus Pro Mini Soft 3D Hoesjes Telefon

Měsíc, měsíční Svit Telefonu Tvrzené Sklo Pouzdro Pro Iphone 5 6 7 8 11 12 5S 6S X Xr XS Se Max Plus Pro Mini Soft 3D Hoesjes Telefon

Vítejte V Mém Obchodě Přidat našeho obchodu, aby váš obchod seznamu a nenechte si ujít žádné levné produkty! Podporujeme Dropshipping, velkoobchod, produkty, můžeme vám nejlepší cenu, vysokou kvalitu výrobků. Můžeme

Související produkty: