Westrock 2600mAh 2610 Baterie pro Wiko 2610 Mobilní Telefon

Westrock 2600mAh 2610 Baterie pro Wiko 2610 Mobilní Telefon

Nový produkt

116.11 Kč

Hodnocení 

Více informací

modname=ckeditor

O produktu

1. Vysoce kvalitní Baterie

2. Vyměňte baterii, která slabé, nebo nefunguje.

3. Každá položka byla zkontrolována a v dobrém stavu před odesláním

4. Profesionální instalace je vysoce doporučeno ( pro vestavěné baterie). Budeme nenese odpovědnost za jakékoli škody na vašem mobilní telefon/mobilní telefon, který vám může způsobit v průběhu mění náhradní díly

Platba :

1. Přijímáme platbu přes www.eldomplus.cz webové stránky pouze. Když provedete platbu, prosím, zanechte své telefonní číslo, které je vyžadováno v lodní dopravě.

2. Prosím zaplatit do 10 dnů po aukci skončil.

Doprava:

1. Jsme loď na celém světě. Všechny položky jsou dodávány z Číny pomocí letecké pošty.

2. Normlly Většinou balíček dorazí 20-60 Pracovních dnů, závisí na kupujícího umístění.

3. My jen loď na www.eldomplus.cz adresu kupujícího. nepřijímáme změnil adresu.

4. Protože mezinárodní dodávka, dodací lhůta je téměř mimo naši kontrolu, takže prosím, podívejte se na předpokládaný čas příjezdu před zakoupením. Pokud doba dodání je nad rámec toho, co můžete přijmout, prosím, koupit v místní.

5. Dodací lhůta v konečném důsledku závisí na kurýrní služby společnosti, nejsme zodpovědní za žádné nehody, zpoždění nebo jiné problémy, které jsou odpovědnost za přepravní službu.

Mezinárodní Zákazníky - Vezměte Prosím Na Vědomí:

a). Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

b). Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatky náklady budou před nabízení/nákup.

c). Položka loď pouze v pracovní dny a nemůžeme nabídnout sobotu, neděli nebo svátek dodání.

d). Vědomí, že dodací lhůty se může lišit, zejména ve špičkách nebo neočekávané povětrnostní podmínky.

Zpětná vazba:

Budeme automaticky zanechat pozitivní zpětnou vazbu všem, kteří se dokončení transakce a nechat nám pozitivní zpětnou vazbu. Prosím, nezapomeňte nám dát PĚT HVĚZDIČEK na všechny Podrobné Prodávající Hodnocení.

V nepravděpodobném případě, že nejste spokojeni s transakcí, prosím, kontaktujte nás před odesláním vaše hodnocení. Věříme, že vše lze vyřešit komunikaci.

1. Snažíme se poskytnout vám s nejlepší služby, Jako jsme běží www.eldomplus.cz podnikání, své pozitivní zpětnou vazbu a 5-star DSRs jsou velmi důležité nám~! S cílem poskytnout vám co nejlepší služby , prosím, léčit transakce spravedlivě. Zpětná vazba je prostě to, co vyznáváme.

2. Prosím, kontaktujte nás nejprve získat lepší řešení, než si otevřít spor. Děkuji.

3. Snažíme se o 5-hvězdičkový servis uvedením předem naše politiky, naše přepravní sazby a přepravní frekvence. Pokud jste byli spokojeni s touto transakcí, prosím, odpovědět s 5 hvězd! Pokud nejste spokojeni, jednoduše nám dejte vědět prostřednictvím e-mailu, spíše než ponechat nízké skóre, a budeme dělat naše nejlepší, aby to vyřešit.

Návrat Politiky:

1. Veškeré zboží se snažíme test před odesláním. Vrácené zboží musí být nepoužité, v původním stavu a zahrnují veškeré příslušenství. Každá nehoda nebo non-profesionální instalaci zboží, nemůžeme nahradit. Náklady na dopravu jsou nevratné. Poplatek za výměnu, může být použita v případě, že zboží je použité.

2. Dopravu zpět hradí Kupující. Budeme platit poštovní náklady na náhradu kupujícímu. Nebudeme zodpovědní za žádné vlastní cla nebo dovozní daně.

3. Budeme zaměstnávat všechny zdroje, aby zajistily, že vaše položka je nahrazena rychle a bez potíží. Prosím, kontaktujte nás pro jakýkoli produkt nebo službu, problémy předtím, než Otevřený případ na www.eldomplus.cz pro řešení.

Štítky: baterie přenosný, logitech mx revolution, galaxy pero tip, 18650 2600 mah, razer telefon 2 tělo, stf l09, razer telefon 2 coque, baterie wiko robi, baterie pro samsung smartphone, baterie wiko borry.

Parametry

Značka westrock
Kapacita baterie(mAh) 2201mAh-2800mAh
Certifikace Kvality ce
Originální nebo Ne Kompatibilní
Kompatibilní Značka WIKO
Číslo Modelu Wiko 2610

Napsat recenzi

Westrock 2600mAh 2610 Baterie pro Wiko 2610 Mobilní Telefon

Westrock 2600mAh 2610 Baterie pro Wiko 2610 Mobilní Telefon

modname=ckeditor O produktu 1. Vysoce kvalitní Baterie 2. Vyměňte baterii, která slabé, nebo nefunguje. 3. Každá položka byla zkontrolována a v dobrém stavu před odesláním 4. Profesionální instalace je

Související produkty: