BMT 5ks Kvalitní Baterie pro Telefon XS 2658mAh Kobaltu Cell + Technologie ILC ------(není show zdraví)

BMT 5ks Kvalitní Baterie pro Telefon XS 2658mAh Kobaltu Cell + Technologie ILC ------(není show zdraví)

Nový produkt

1 503.58 Kč

Hodnocení 

Více informací

Důležité !!!!

Vezměte prosím na vědomí, že všechny baterie pro XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max nebude show 100% zdraví po instalaci nové baterie.

Ujistěte se, že jste měl číst to dříve, než si místo pořadí: https://bit.ly/2AEl2QQ

5 Důvodů, Proč Byste Měli Koupit Náš Výrobek:

- Všechny Podíl Produktu 1 Rok Záruka

- 100% Testovány Před Expedicí

- Jsme továrny výrobce

- Profesionální Baterie v oboru 10 let

- 365 Dnů Návratové politiky a Doprava Zdarma v Obou Směrech

Kupujete Kvalitní Baterie pro XS, 100% Kobaltu cell + BMT ILC Technologie v roce 2020 + TI CPU PCM s 2 Roky Záruka.

Nabití a vybití křivky:

- -Většina ostatních dodavatele je baterie buňka nemůže projít UL certifikované v důsledku surového materiálu buňky není dostatek Li-CO2 (3,7 V).Mohli by si Li-NiCoMn(Ni Co Mn 4:4:2) nahradit.BMT společnosti buňky baterie jsou plně Li-CO2 materiálu a předat UL certifikované stejně.Co bude výsledkem použití baterie z Li-NiCoMn(Ni Co Mn 4:4:2) ?Odpověď: baterie buňka může trvat pouze pár měsíců, ale poté přestane fungovat.Ale pro plný Li-CO2 (3.7 V) baterie cell, to může trvat roky.

Certifikované Baterie:

Bamyoyo Společnosti je zvláště ostražití o kvalitě baterií, které prodáváme.Všechny naše baterie jsou přísně dodržovat normy a výrobní postupy.Baterie v souladu s certifikáty shody.

IC A FCC: Federální Komunikační Komisí; North American Standard, který definuje pravidla a postupy, aby se zabránilo elektronických zařízení způsobuje škodlivé rušení frekvenčního spektra.CE: Evropská Shoda, Baterie zasedání Evropské technické harmonizace norem.Baterie byly předmětem návrhu a kontroly; A splňují základní technické požadavky stanovené Evropskou Směrnicí.Toto označení umožňuje volný pohyb v rámci Evropského trhu.PSE: Bezpečnost Výrobků Elektrické Spotřebiče A Materiál.Elektrické Spotřebiče a Bezpečnostní Materiál Zákon se vztahuje na podniky, které vyrábějí nebo dovážejí výrobky v Japonsku .Baterie jsou setkání Japonsko elektrické produktu výroba normy.

Některé důležité body k Výrobě Baterie:

1.Bamyoyo baterie jsou třídění v kapacita třídění vlády kabinetu, po 8 hodinách třídění, přesné čtení dat akumulátorů, detekční kapacity podle kapacity iPhone kapacita baterie, pokud kapacita není až standard, budou odstraněny.Tak daleko, jak dobře víte, ne všechny baterie výrobce bude třídění buňky, jeden po druhém, většina z nich bude jen dělat ramdom kontrola vzhledem k vysoké náklady na pracovní sílu a časově náročné.To je důvod, proč naše baterií kvality jsou více stabilní než ostatní.

2.Polotovary baterie je komplexní inspekce s Texas Instruments software.Pro iPhone baterie se liší od ostatních mobilní baterie, protože na PCB všechny komunikační údaje, musí se spojení s Telefonem.Texas Instrument design CPU pro iPhone baterie, to je důvod, proč Texas Instrument je battery management software je ten nejlepší pro testování.

3.Harding práci člena týmu.Baterie je kvalitní je naše všechno.Všechny naše členy náhradní žádné úsilí při zajišťování dodávek kvalitních baterií.Můžete se dozvědět více na naší FB Stránce BMTbattery, pokud máte zájem.

Pár Fotek z veletrhu:

Co říkali ?

Jak Vám Pomůžeme ?

- 4 Roky Angažmá v Části, součásti a příslušenství pole.

- Vždy Tu pro všechny Vaše poprodejní Problém.

- 24hrs on-Line nebo e-Maily, Odpovědět na 3 hodiny - 6 h.

Platba:

Doprava:

Zpětná vazba:

Snažíme se o Pěti Hvězdičkový 5/5 podrobné hodnocení pozitivní zpětnou vazbu.Pokud z nějakého důvodu

nejsou spokojeni, prosím, dejte nám příležitost vyřešit problém před odjezdem

zpětnou vazbu, nebo otevření sporu na www.eldomplus.cz.

Kup Teď !

Vaši Zákazníci Milovat !

Štítky: fiat baterie, nálepka, boston kolo láhev, pro zdraví, prsten odemknout, baterie xr, adl baterie iphone, iphone5s baterie, lg k500n x screen, úmyslné headset, 6000mah baterie tabletu.

Parametry

Značka Bamyoyo
Kompatibilní Značka Apple iphone
Číslo Modelu BMTI8GSQ
Kapacita baterie(mAh) 2201mAh-2800mAh
Originální nebo Ne Kompatibilní
Původ KN(Původu)
Certifikace Kvality ce
Kompatibilní iPhone Model IPHONE XS

Napsat recenzi

BMT 5ks Kvalitní Baterie pro Telefon XS 2658mAh Kobaltu Cell + Technologie ILC ------(není show zdraví)

BMT 5ks Kvalitní Baterie pro Telefon XS 2658mAh Kobaltu Cell + Technologie ILC ------(není show zdraví)

Důležité !!!! Vezměte prosím na vědomí, že všechny baterie pro XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max nebude show 100% zdraví po instalaci nové baterie. Ujistěte se, že jste měl číst to dříve, než si místo pořadí: https://bit.ly/2AEl2QQ 5

Související produkty: