PRO BMW F650GS DAKAR G650GS moto Příslušenství CNC Hliníkové Boční Stojan Nohou Stát F G 650 GS

PRO BMW F650GS DAKAR G650GS moto Příslušenství CNC Hliníkové Boční Stojan Nohou Stát F G 650 GS

Nový produkt

469.66 Kč

626.28 Kč

-25%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

PRO F650GS DAKAR Boční Stojan

Stav: Nové

Barva: stříbrná

Materiál: Hliník

Role: Zvýšené vedlejší noh,více stabilní parkování

Instalace: Snadná instalace

Lepší produkty, lepší pro vaše kolo

Nechápu?Prosím, kontaktujte nás

Platební podmínky Pro vaši bezpečnost a pohodlí,jsme zpracovat všechny platby přes

kde všechny hlavní Kreditní Karty (Amex, Visa, MasterCard, Discover, atd.).Naše ceny neobsahují žádné clo nebo daně.Platba musí být provedena do 7 dnů poté, co vyhrajete aukci.Non-Platit zájemci budou hlášeny.

Dodací podmínky Jsme v našich silách, k dodání je do 1 pracovního dne obdržení objednávky a poskytovat sledovací čísla na všechny objednávky.Vezměte prosím na vědomí, že můžeme jen loď, aby adresy ověřeny s nebo vaší kreditní karty.Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.Dodací lhůta může být delší, pokud je položka(y) být kontrolována celními

Návrat a Vrácení peněz na Všechny naše produkty s 30-ti Denní Návratové Politiky.Pokud se chcete vrátit položku a vy se do 30 dnů od nákupu, a to je ještě v původním stavu, můžete se vrátit položky, kontaktujte nás přes eBay zprávy.Pokud si nejste 100% spokojeni, prosím, dejte nám vědět Podrobné Problém,dáme vám 100% uspokojivé řešení, Pokud jste obdržel nesprávné, poškozený, vadný, nebo položky, jak je popsáno, kontaktujte nás pro částečné/úplné vrácení peněz nebo výměnu na naše náklady.Kupující by měl zaplatit za zpáteční lodní poplatek, když Všechny NON-Prodávající Chybu vrací pro náhrady . (E. g.přivedl jste špatnou velikost nebo nesprávné položky).

Zpětná vazba doufáme, že se vám pozitivní www.eldomplus.cz zkušenosti tím, že pracuje tvrdě, a očekáváme, že získat pozitivní zpětnou vazbu a Podrobné Prodávající Hodnocení (DSR) 5 Klientů ve VŠECH zpětnou vazbu kategorií (Položky, jak je popsáno, Komunikace, Dodací lhůta a Přepravní a manipulační poplatky) od kupujícího po obdržení zboží .Pokud nejste spokojeni s našimi položky nebo služby, prosím, neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem nějaké Neutrální/Negativní zpětnou vazbu, vždy se budeme snažit v našich silách, pro 100% spokojenost zákazníka.Komunikace je nejlepší způsob, jak vyřešit problém.odjezdem negativní zpětnou vazbu nám nepomůže vyřešit jakékoli problémy.

O Položku Všechny položky prodávané u nás jsou popsány na našich nejlepších schopností, tak přesné, jak je to možné, a s maximální pečlivost na naší straně.Nicméně, aby se zabránilo případné přehlédnutí, s úctou musím požádat o váš pomoc pomáhá nám, aby se to vzájemně uspokojivé transakce na základě důkladného přezkoumání položka popis a fotografie, a žádá všechny otázky PŘED NABÍZENÍ.

Spokojenost zákazníků, neváhejte a kontaktujte nás kdykoliv před a po nákupu, jsme se zavázali k vaší 100% spokojenosti zákazníků.Jsme zpět náš závazek s vynikající služby, 100% plné vrácení peněz a zákazník záruku spokojenosti.Naším cílem je, aby ujistěte se, že jste spokojený zákazník a příjemné nakupování u nás.

Štítky: bmw g650 gs, f800g, bmw f650 gs, bmw f 850 gs, bmw f650 gs lepidla, stát f800gs, Bmw gs 1200, velký motocykl příslušenství, f 850 gs, bmw devět t.

Parametry

Typ Položky Kryty A Okrasné Lišty
Šířka Položky 1inch
Původ KN(Původu)
Hmotnost Položky 1kg
Pro BMW F 650 GS
Položka Délka 1inch
Motobike, Aby BMW
Název Modelu f650 gs
Typ Materiálu Hliníkové Slitiny
Položka Výška 1inch
Značka WAJIDA

Napsat recenzi

PRO BMW F650GS DAKAR G650GS moto Příslušenství CNC Hliníkové Boční Stojan Nohou Stát F G 650 GS

PRO BMW F650GS DAKAR G650GS moto Příslušenství CNC Hliníkové Boční Stojan Nohou Stát F G 650 GS

PRO F650GS DAKAR Boční Stojan Stav: Nové Barva: stříbrná Materiál: Hliník Role: Zvýšené vedlejší noh,více stabilní parkování Instalace: Snadná instalace Lepší produkty, lepší pro vaše

Související produkty: