6001-2RS plné SI3N4 keramická kuličková ložiska 12x28x8mm 6001 2RS

6001-2RS plné SI3N4 keramická kuličková ložiska 12x28x8mm 6001 2RS

Nový produkt

417.24 Kč

Hodnocení 

Více informací

Doprava zdarma 6001-2RS plné SI3N4 keramická kuličková ložiska 12x28x8mm Kvalita :SI3N4 Keramická vnitřní a vnější kroužky, SI3N4 keramické kuličky, PTFE pojistný kroužek klec PTFE těsnění Čistá hmotnost:0.006 KG Otevřít, pokud budete potřebovat jiný typ,prosím, kontaktujte nás!

Druhý typ si můžete vybrat taky,ale prosím, kontaktujte nás pro přesné ceny:

Vnitřní a vnější kroužek: SI3N4,ZrO2,chrom oceli(GCR15),nerezová ocel,POM

Koule: SI3N4,ZrO2,chrom, ocel,nerezová ocel,POM

Klec: PTFE,PEEK,Nylon,Železo

Klec: gumové těsnění,PTFE

Protože většina modelů nejsou v obchodě, prosím, kontaktujte mě pro více ceníků. Plné keramické ložiska s anti-magnetické izolační, odolné proti korozi, non-self-mazání, vysoká teplotní odolnost, studené, atd., mohou být používány v extrémně drsných podmínkách a zvláštní podmínky.

Plné keramická kuličková ložiska

Plné keramické ložisko magnetoelectricity izolační odpor, opotřebení-odolné proti korozi, zdarma self-mazání, vlastnosti, jako je vysoká teplotní odolnost, odolnost proti chladu, mohou být použity v extrémně drsném prostředí a zvláštní provozní režim. Kruh a válec přijímá z nitridu křemíku (SI3N4) keramické materiály

Plný míč celokeramické ložisko na straně s míčem mezera, bez klece, struktura design, může být více než standardní ložiska zatížení konstrukce z keramických míč, a tím zlepšit radiální nosnost, také mohou vyhnout klec materiál limitu, může dosáhnout keramický typ klece plné keramické ložisko odolné proti korozi a teplotní odolnost efekt. Tato řada ložisek není vhodný pro vysoké rychlosti, při instalaci by měl věnovat pozornost k mezeře povrchu namontované na jednom konci nepřenášejí axiální zatížení. Protože ložiska vnitřní a vnější kroužek, mezera vyplnění míč, to není vhodné pro velké axiální zatížení příležitostech.

1, vysoká teplotní odolnost: používejte teplotu v "neprodukují vzhledem k rozdílu teplot mezi 1000 stupeň expanze. Může být použit v pecích, vysoké teploty zařízení, jako jsou plast, ocel;

2, odolnost proti korozi, materiál sám o sobě má tu vlastnost, že odolnost proti korozi, mohou být použity v silné kyseliny, silné alkálie, anorganické, organické soli, vody a dalších oborech, jako je třeba galvanické pokovování zařízení, elektronických zařízení, chemické stroje, stavba lodí, lékařských zařízení, atd.

3, nemagnetické, protože tam byl žádný magnetický prach absorpce, může snížit ložiska brzy drolení, velký hluk, atd. K dispozici v demagnetizace zařízení. Přesné nástroje a jiné pole.

4, elektrická izolace: vysoký elektrický odpor, může se předešlo poškození ložiska oblouku, k dispozici v různých požadavků izolace energetických zařízení.

5, vakuum: keramický materiál jedinečný oilless self-mazací vlastnosti, v ultra vysokém vakuu prostředí, zirkony keramické ložiska nemůže překonat obyčejné mazání ložisek problém.

Hlavní aplikace:

Lékařské přístroje a nástroje, optické přístroje, tiskařské stroje, high-speed stroj, vysokorychlostní motor, kryogenní inženýrství, zpracování potravin

1. Produkt profil oxid zirkoničitý (ZRO2) keramické koule

Zirkony keramické míč při pokojové teplotě s vysokou pevností a vysokou pevnost, dobrou odolnost proti opotřebení, vysoká teplotní odolnost, odolnost proti korozi, vysoká tuhost, propustnost, elektrické izolace. Zirkony keramika míč na 600 stupňů, pevnost a tvrdost je téměř stejný, jeho hustotě 6.00 g/cm3, v blízkosti kovové tepelné roztažnosti sazba, pokud míra inflace, může být použit s kovovým kloubem.

2. Je nitrid křemíku (SI3N4) keramické míč produktu introductio

Z nitridu křemíku keramické kuličky jsou na vysoké teploty oxidační atmosféře slinování přesnost keramiky, vysoká pevnost, vysoká odolnost proti opotřebení, vysoká teplotní odolnost, odolnost proti korozi, odolnost vůči kyselinám, zásadám, mohou být použity ve vodě střední, a má dobrý výkon izolačních materiálů magnetické. Na 800 stupňů, síla a tvrdost je téměř stejný, jeho hustota je 3.20 g/cm3, je téměř 1/3 z ložiskové oceli. Váha, rotační odstředivé síly malé. Lze realizovat vysokorychlostní provoz. Mají také vlastní mazání, může být použit pro mazání středně vysoké znečištění životního prostředí. Staňte se keramická ložiska, hybridní keramické kuličkové ložisko materiál volby.

Níže je utěsněn PTFE,pokud chcete, uzavřený,prosím, kontaktujte nás.

Hybridní keramické ložisko,prosím, kontaktujte nás.

Štítky: Ložisko 6001z, Ložisko 6002, 12x28x8 ložiska, 688 abec, 20 32 7 ložiska, 688 abec 5, 609 2rs, 6001ZZ, 6707 2RS, 6001 ložisko.

Parametry

Číslo Modelu Jako disciption
Točivý Moment Kapacita 1
Drsnost Povrchu Ra 1.6
Materiál OCEL
Nátěry OCEL
Struktura VÝSTŘEDNÍ

Napsat recenzi

6001-2RS plné SI3N4 keramická kuličková ložiska 12x28x8mm 6001 2RS

6001-2RS plné SI3N4 keramická kuličková ložiska 12x28x8mm 6001 2RS

Doprava zdarma 6001-2RS plné SI3N4 keramická kuličková ložiska 12x28x8mm Kvalita :SI3N4 Keramická vnitřní a vnější kroužky, SI3N4 keramické kuličky, PTFE pojistný kroužek klec PTFE těsnění Čistá hmotnost:0.006 KG Otevřít, pokud budete

Související produkty: