15 cm Reverzibilní plněné chobotnice

15 cm Reverzibilní plněné chobotnice

Nový produkt

243.91 Kč

Hodnocení 

Více informací

【 Chobotnice reverzibilní】Pohodě s víkem double-sided: unikátní design s víkem poskytuje různé vizuální a smyslové zkušenosti.Tato roztomilá plyšová panenka přijímá unikátní dvou-barevný oboustranný design, který může být snadno proměnil v různých barvách a výrazy.

Výrobek je bezpečný, to není snadné odstranit vlasy, barva je plná a ten pocit je pohodlné.Unikátní obalový design, nabízí jiný vizuální a smyslové zkušenosti.

【LAVABLE】 reverzibilní chobotnice plyšová hračka je vyrobena z odolného plyše materiálu a je vyplněn materiálem vysoce kvalitní PP bavlna.

Snadné čištění používejte malé množství mýdla a vody pro odstranění skvrn a přirozeně suché.

【Různé barvy na výběr 】 Tato měkká plyšová chobotnice zvíře panenka má různé barvy pro vás vybrat, můžete si koupit podle vašich preferencí.Super měkké a snadno se otočit zpět vyjádřit vaši náladu.

【Skvělý dárek plyšové dokonalý tvar: roztomilé plyšové panenky s bohatou výrazy.Ideální pro hraní, sbírání a objímání.Tyto plyšové hračky jsou perfektní dárek pro narozeniny, dětské oslavy, svatý Valentýn a další!Vtipný dárek pro všechny chlupatý milence!

Štítky: flip chobotnice hračka, intervence reverzibilní, kočka obrátit, medusa plyš, kreslená kočka, reverzní hračka, reverzibilní plněné, plyšové reverzní, vzduchový filtr honda cb400, loutka chobotnice.

Parametry

Původ AU(Původu)
Typ Položky Zvířata
Funkce Plněné & Plyšové

Napsat recenzi

15 cm Reverzibilní plněné chobotnice

15 cm Reverzibilní plněné chobotnice

【 Chobotnice reverzibilní】Pohodě s víkem double-sided: unikátní design s víkem poskytuje různé vizuální a smyslové zkušenosti.Tato roztomilá plyšová panenka přijímá unikátní dvou-barevný oboustranný design, který může být snadno

Související produkty: