2020 Golf sluneční Brýle Muži Sportovní Sluneční Brýle Pilota Brýle, Ženy, Řízení Anti-UVB Brýle Rybářské Brýle Oculos De Sol Gafas

2020 Golf sluneční Brýle Muži Sportovní Sluneční Brýle Pilota Brýle, Ženy, Řízení Anti-UVB Brýle Rybářské Brýle Oculos De Sol Gafas

Nový produkt

142.42 Kč

206.32 Kč

-30%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Typ: UV 400 sluneční Brýle

Styl: Móda, Vintage

Pohlaví: Samice/Samec

Materiál Rámu: Plast

Čočky Materiál: TAC polarizované světlo

Rám, šířka: 60 mm

Výška rámu: 48 mm

Nos šířka: 18mm

Chrám délka: 125mm

Objektivy Optické Atribut: UV 400

Viditelné Perspektivy Sazba: 99%

Tvar: čtverec

Barva: 5Colors pro váš výběr

Velikost: Jako obrázek zobrazen

Množství: 1KS

Příležitosti: Každodenní nošení, Cestování, Pláž, Party, Streetwear, Dárek

Vlastnosti:

100% Zbrusu Nový,Vysoce Kvalitní!

Vypadají slušné, stylové a elegantní. To je světlo.

Vhodné pro město, sportovní, surf, noční klub a mnoho dalších aktivit

Skvělý dárek pro sebe nebo své přátele.

Určen pro mládež a dospělé, kteří mají zájem, nebo třeba dekorace sami.

Obsah balení: 1*sluneční Brýle (sluneční Brýle pouze, ostatní příslušenství není součástí balení!)

`Poznámka:

1. Tam je 2-3% rozdíl podle manuálu měření. Prosím, zkontrolujte, zda velikost pečlivě před koupit položky.

2. Vezměte prosím na vědomí, že nepatrný barevný rozdíl by měl být přijatelný v důsledku světla a obrazovky.

3. Po dlouhé přepravy, některé položky možná zlomené. Pokud je rozbité, prosím, kontaktujte mě, jsme vám spokojený odpověď.

4. Pokud uděláte velkou objednávku, prosím, kontaktujte mě, jsme by nabídnout nějakou slevu.

[Ochrana brýle]

1. Jednou rukou odstranění poškodí rovnováhu levé a pravé strany rámu, což má za následek deformaci. Doporučuje se, aby jste pochopili, chrám s oběma rukama a vyjměte ji rovnoběžně s stranách vaší tváře.

2. Fold levé straně chrámu, nejprve při natáčení a na sobě, není snadné způsobit deformaci rámu.

3. Doporučuje se opláchněte sklenice s vodou a absorbovat vlhkost s papírovým ručníkem, a pak se snaží otřete speciální hadřík na brýle. Držet dráty na straně držák čočky a jemně otřete objektiv, aby se zabránilo nadměrnému poškození držák čočky nebo čočky.

4. Když ne nosit brýle, zabalte je do brýlí případě, a dát je do sklenice případě. Pokud je umístěn dočasně, prosím, na konvexní straně brýlí lícem nahoru, jinak je snadno nosit brýle. Ve stejné době, brýle by se měly vyvarovat kontaktu s agresivními látkami, jako jsou repelenty proti hmyzu, toaletní potřeby, kosmetika, gely na vlasy, léky, a vyhnout se přímému slunečnímu záření a vysoké teploty (nad 60 ° C) na dlouhou dobu, jinak snadno dojít k poškození objektivu, rám degradace, poškození, změna barvy, atd.

. 5. Pravidelně jít do specializované prodejně pro plastické úpravy. Deformace rámu klade zátěž na nos a uši, a objektiv snadno uvolňuje.

6. Nepoužívejte brýle při namáhavém cvičení, jak silný dopad může způsobit, že objektiv rozbití a poškození očí a obličeje; nepoužívejte nosit čočky, aby se zabránilo ztrátě zraku způsobené rozptýlené světlo; nedívejte se přímo do slunce nebo silné odlesky, Takže nedošlo k bolet oči.

7. Údržba sluneční brýle

Oslňující sluneční brýle, aby vás aktivní a zdarma na slunci. Ve skutečnosti, sluneční brýle může blokovat sluneční světlo, ale ne znečištění, poškození, takže buďte opatrní, aby nedošlo k ztratit tvář.

Ve skutečnosti, způsob, jak udržet brýle je jako zachování běžné brýle, a vy musíte rozvíjet zvyk čištění, stohování a skladování. Je to jen, že sluneční brýle jsou často opotřebované a mohou být omylem poškrábaný, takže tam jsou některé malé detaily, aby vám připomněl, a to zejména: Při brýle jsou barevné, netahejte je ven s nehty, jinak budou snadno poškrábat. . povrch.

Bez sluneční brýle, mnoho lidí může snadno pověsit z jejich hlavy, límce, nebo kapsy. V této době, pohyb těla by neměla být příliš velká, aby nedošlo k roztržení nebo kolize. Jinak by někdo dát do kabelky. Je doporučeno, že jste dal ji v pevném brýle případ první, a pak dát to v tašce, aby se zabránilo nošení čoček vzhledem k malé předměty jako jsou klíče, hřebeny, měděné plechy nebo skvrny od rtěnky.

Štítky: taeta corolla klipy, suzuki s4 zamykání, dámské boty tuquia, bílé tenisky péče, sunn mustang fender, bílé tenisky třtiny, bílé tenisky dítě, mini bojové zbraně, suzuki samsung pouzdro.

Parametry

Objektiv Šířka 60mm
Brýle Typ Sluneční brýle
Původ KN(Původu)
01 golfové sluneční brýle
Materiál Rámu Plastové
03 golfové brýle
Čočky Materiál TAC
Pohlaví MUŽI
04 2020 dámské sluneční brýle uvb
Značka NoEnName_Null
Název Oddělení Dospělé
Číslo Modelu 66319
Styl Brýle
Typ Položky Brýle
05 drive de golf
Výška Čočka 48mm
02 golfové sluneční brýle ženy
Objektivy Optické Atribut UV400

Napsat recenzi

2020 Golf sluneční Brýle Muži Sportovní Sluneční Brýle Pilota Brýle, Ženy, Řízení Anti-UVB Brýle Rybářské Brýle Oculos De Sol Gafas

2020 Golf sluneční Brýle Muži Sportovní Sluneční Brýle Pilota Brýle, Ženy, Řízení Anti-UVB Brýle Rybářské Brýle Oculos De Sol Gafas

Typ: UV 400 sluneční Brýle Styl: Móda, Vintage Pohlaví: Samice/Samec Materiál Rámu: Plast Čočky Materiál: TAC polarizované světlo Rám, šířka: 60 mm Výška rámu: 48 mm Nos šířka:

Související produkty: