Micro Monokini Bikiny Plavky Ženy G String Tanga Exotické Mini Plavky, Plavky Plážové Oblečení Ženy Plavky Černá/Červená

Micro Monokini Bikiny Plavky Ženy G String Tanga Exotické Mini Plavky, Plavky Plážové Oblečení Ženy Plavky Černá/Červená

Nový produkt

271.27 Kč

532.10 Kč

-49%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

- Materiál: Stretch Vysoce kvalitní Nylon/Spandex (měkký a pružný),kvalita je zaručena.

- Barva: Červená/Černá

- Velikost: Jedna Velikost

- Tento plavky je navržen tak, aby vám pomohou vyhrát bikini soutěže

- Přední a zadní, že fotky říkají vše

- Bikiny Kousnutí nebo Flash Pásku (viz níže) přilnavost doporučujeme

- Nastavitelný krk kravatu a nastavitelný pás kravatu

- Kompletní Sada Bez Obložení

- Mikro G-String Tanga Bikini Bottom

- Solidní Výbava, Kompletní sada Bez linning.

- Tato sexy mikro monokini bikiny je vhodný pro soukromé pláži nošení,párty u bazénu,noční klub exotické taneční oblečení/striptérka,modelka nošení,dokonalý design pro každou dívku/ženy.

-MYTÍ TIPY-Když si umýt to sexy teeny weeny extreme bikini,prosím, zacházejte opatrně.Ruční Mytí Lehce.Žádná Bělidla.Linka Suché.

-Vážíme každého zákazníka,pokud máte nějaké dotazy ohledně problémů s kvalitou,prosím, neváhejte a kontaktujte naše po-prodejní servis tým,náš tým se bude snažit v našich silách, aby vám nabídnout uspokojivé zážitek z nakupování.

Používejte jemné tekuté mýdlo na galon studené vody a důkladně namočte si oblek za tři minuty.Nedovolte, aby vaše oblek, aby nasákly přes noc, protože to může způsobit určité barvy krvácet a spustit.Jemně hníst pracovat až pěnu po celém povrchu.Dobře opláchněte a odstraňte přebytečnou vodu bez ždímání.Oschnout mimo dosah přímého slunečního záření.Bez sušičky, prosím.

- Doprava zdarma do Epacket do USA,

- Poštovné zdarma China Post Registrované Leteckou Poštou do většiny ostatních zemí.

- Některé reportáže, které není v doprava zdarma seznamu, budou účtovány některé přepravní rychlost.To se ukáže přepravní rychlost automaticky při podání objednávky.

- Jsme loď objednávky do kolem 1-7 dnů po zaplacení objednávky přijaté do Úschovy.

- My jen loď na adresu, kterou nabídl v pořadí.Předtím, než budete platit objednávku, prosím, ujistěte se, že vaše adresa je správná.Pokud si přejete změnit dodací adresu, prosím, kontaktujte nás pro zrušení objednávky, a nahradit objednat znovu.

- Nejsme zodpovědní za jakékoli zpoždění pro Dovolenou v Číně nebo vaše země, celní postupy, nebo přírodní katastrofy.

- Vlastní/Dovozní Daně: Pokud se to stalo jakékoliv cla, daně nebo DPH(pokud existuje) se stalo v dovážených zemi,bude beared tím, že zákazníkům.Nebudeme zodpovědní za žádné vlastní cla nebo dovozní daň.

- Lodní čas během Prázdninové Sezóny (Vánoce, Čínský Nový Rok atd) mohla být delší než obvyklou dobu.Prosím, přidat dalších 5-10 dnů jako zpoždění.

Když máš balík, v případě jakéhokoliv problému se stalo na zboží, prosím, kontaktujte nás před opustit negativní přístup zpětnou vazbu na naší prodejně.TO JE VELMI DŮLEŽITÉ .Jsme by být velmi spolupracoval vyřešit problém pro našeho zákazníka do 24 hodin.Věříme, že celý problém lze vyřešit mezi komunikace. ^_^

Q1: jakou velikost mám Vybrat?

A: Prosím, postupujte podle naší velikosti cechu, za prvé, změřit své tělo na velikost poprsí, pasu a hip velikosti.Po té si vybrat podobnou velikost v naší velikostní tabulce.

Q2:Proč někdo řekl, že je větší, někdo řekl, že to je malý ze zpětné vazby?

A:Máme zákazníky z celého světa.Různí lidé mají různý tvar těla ,takže osobní komentář možná subjektivní.Stačí sledovat naše velikost cechu, pak by to mělo být není problém si vybrat vhodnou velikost.

Q3:Kdy bude vám loď pozemku?

A: Budeme loď během 1-7working dnů po přijetí vaší platby na účtu.A normálně můžete sledovat to po 1-10 dnů poté, co jsme loď.

Q4:Proč se někdy zásilky on-line stav zastavit?

Čína Příspěvek Letecká pošta online informace není synchronní s tranport.Oni aktualizovat informace velmi pomalu a ne ukázat, že každý proces v detailech během přenosu na internetu.Jen proto, že jejich služby nejsou tak dokonalé.Takže pokud zjistíte, že vaše zásilka informace není aktualizace na dlouhou dobu na internetu.Prosím, nebojte se, to je velmi běžná věc.Balíček je na cestě k vám.Ty nemusíš dělat nic, ale jen čekat.

Q5: zrušil jsem objednávku ,proč jsem stále nemají dostávat náhradu?

A: Mezinárodní pament účastní mnoho stran.Takže platba nebude propuštěn ihned, kdy objednávku zrušit.Normálně po objednávka je zrušena, to trvá asi 1-2 týdny na www.eldomplus.cz, aby proces vracení daně.

Q6:Lze si vybrat různé velikosti horní a dna?

A: Omlouvám se, nemůžeme povide různé velikosti horní a dna, protože naše výrobky jsou prodávány v sadách.

Pokud jste spokojeni s naší zboží,bude velmi vděčný, kdybyste mohl klientů 5hvězdy na naší prodejně.Vaše podpora nás povzbudí, aby se dál.Jako výrobce plavek, bereme zpětné vazby zákazníka velmi důležité.Budeme se snažit více zlepšit jak kvalitu a služby pro vás v budoucnu.

SEHRRYLO Plavky je profesionální výrobce fro plavky,swimswear,plavky,bikiny,plavky Bikiny set,jednodílné Obleky,kostýmky,dvoudílné Odděluje,Tělo Obleky,Plavky,Plavky,Koupací Oděvy,Plážové Oblečení,Plážové oblečení,Body,Plavky,plavky,plavky,plavky,Plavky,Plavky,Plavky,plavky,Hadry Cossies,Plavky jednoho kusu plavky,z jednoho kusu,z jednoho kusu,monokini,trikini,triquini,Dvoudílné plavky,Dvoudílné ,Strappy,Tanga ,Brazilky,Černá ,pláž,Pláž Může,Ohlávka,Bílá,Obvaz ,Bazén,Pevné,Mikro,Mini,String,Odjezd Plážové,Sexy,Sport,2017,2016,Retro,Vintage,Nové,Značka,Bandeau,Bikiny,Bikini Set,Bikiny ,Bikiny,Biquines,Biquini,Biquinis,Ženy,Ženy ,Ženy,ženy,Pro Ženy,TallWoman,Paní,Holky,Dívky,Mladé Holky ,Vysoký Střih ,s Vysokým Pasem ,Vysoký Pas ,Vysoký Pas,S Vysokým Pasem,Crop Top,Oříznutí,Vysoký Krk ,Push-Up, Push Up,Tanga,Háčkování,Krajky,Neopren ,Kostkované,Plus size ,Velká velikost,

Štítky: micro monokini sexy, bílá sexi bikiny set, červené plavky ženy, bikiny mini, pareo průhledné bikiny, kráva tisku sexy, micro tanga, tanga, jeden piec plavky, malé červené bikiny.

Parametry

plavky dámské plážové plavky sportovní
2019 Brazilský/String/Podprsenky/Podprsenky Styl s Pevnou/Tisk/Květinové
Značka SHERRYLO
Pohlaví ŽENY
kombinézu pro womem/ženy sady VANA POVLEČENÍ Tajemství/pláž, výlety
Typ Podpory Drátu Zdarma
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Retro/Vintage/Plážové Módy/ Bikini Top/Topy+Bikini Bottom
plavky pro ženy Mini Micro plavat opotřebení
módní plážové plavky/Pláž/plavky Koupání Oblečení/Plážové Oblečení
Plavky/Oblek/Swimming Costumes Hadry/Cossies/Koupajících Se
Pas Nízká Pasu
Vzor Typu Solidní
Ženy/Ženy/Ženy/Pro Ženy/Dívky Mladý Plavky/Plavky
S Pad No
Sex/Sexy/Brazilské/Ohlávky/Strappy Odjezd Beach Květen/Bazénu/Plavání/Sport/Vana/Indoor
Typ Položky Bikiny Set
Číslo Modelu SHERRYLO Plavky
vysoká/Pareo Biquine/Bikiny Mini Micro triangle bikini
Materiál Spandex

Napsat recenzi

Micro Monokini Bikiny Plavky Ženy G String Tanga Exotické Mini Plavky, Plavky Plážové Oblečení Ženy Plavky Černá/Červená

Micro Monokini Bikiny Plavky Ženy G String Tanga Exotické Mini Plavky, Plavky Plážové Oblečení Ženy Plavky Černá/Červená

- Materiál: Stretch Vysoce kvalitní Nylon/Spandex (měkký a pružný),kvalita je zaručena. - Barva: Červená/Černá - Velikost: Jedna Velikost - Tento plavky je navržen tak, aby vám pomohou vyhrát bikini soutěže -

Související produkty: