Holčička Bílé Džínové Džíny, dětské Oblečení, Módní Teplákové soupravy Dětské Oblečení Batole Dívka Roztrhl Díru Džíny Ležérní Kalhoty 1-6Y

Holčička Bílé Džínové Džíny, dětské Oblečení, Módní Teplákové soupravy Dětské Oblečení Batole Dívka Roztrhl Díru Džíny Ležérní Kalhoty 1-6Y

Nový produkt

323.27 Kč

367.33 Kč

-11%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

[Popis]: Holčička Bílé Džínové Džíny, dětské Oblečení, Módní Teplákové soupravy Dětské Oblečení Batole Dívka Roztrhl Díru Džíny Ležérní Kalhoty 1-6Y

[Barva]: BÍLÁ

[Size]: 18M,2T3T,4T,5T,6T

[Materiál]: BAVLNA

[ Balení]: 1 ks Zabalené V 1 Sáčku

Velikost Délka Pas Věku 80 46 / 18-24M 90 51 / 2-3T 100 56 / 3-4T 110 61 / 4-5T 120 66 / 5-6T

1 Víza

2. MasterCard

3. Moneybookers

4. Bankovní převod

5. western union .

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. My jen loď, aby se biřmovaný d pořadí adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek.Budeme odeslání zboží do 10 dnů, jakmile vaše platba je dokončena.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Nemáme uarantee dodací lhůty na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována.Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatek s, makléřských poplatků, cel a daní, pro vaše ioninto vaší zemi.Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání.Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

( 1) Jak jsme se běží podnikání, některý z vašich otevřel Případ/Spor/Tvrzení, Neutrální/Negativní Zpětná vazba, Nízký Star Detail Prodávající Hodnocení bude vypočteno jako BBE(Špatný Zážitek Nákup) a destory náš účet.Pokud máte velký problém s transakcí, budeme velmi ocenili, pokud můžete vždy nechte nás Pozitivní zpětnou Vazbu a 5 Star Detail Prodávající Hodnocení, DĚKUJI!

(2) Pokud máte jakýkoliv dotaz nebo problém, PROSÍM, KONTAKTUJTE NÁS NEJPRVE ZPRÁVU před odchodem zpětnou vazbu, a zaručujeme, že váš problém bude vyřešen k vaší spokojenosti!Pro většinu případů, problémy jsou způsobené nedorozumění, které mohou být zúčtovány prostřednictvím komunikace s upřímným srdcem.

(3) Prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud máte jakékoliv otázky/problém kdykoliv, odpovíme vám každé vaše zprávy do 24 hodin (KROMĚ víkendů a svátků).

(4) V případě, že jste neobdrželi naši odpověď do 24 hodin (KROMĚ víkendů a svátků), je docela pravděpodobné, že jsme neměli přijímat vaše zprávy nebo e-mailem.Občas se to stává.Prosím, kontaktujte nás prostřednictvím zprávu znovu, děkuji!

Štítky: džínové set žen, podzim zimní pletené oblek, džínové obleku ženy, 3 ks svetr, moomins dětské oblečení, ležérní kalhoty set, beach oblečení pro ženy, donald dětské oblečení, guanda dětské oblečení, flitr nastavit.

Parametry

Klíčové slovo 1 Džíny pro kluky
Klíčové slovo 8 děti jaro podzim oblečení kalhoty
Klíčové slovo 3 dítě ležérní kalhoty
Styl Ležérní
Umýt světlo
Klíčové slovo 4 kreslený džínové oblečení
Klíčové slovo 9 módní 2017
Klíčové slovo 10 Dětské Kalhoty
Fit Typ Pravidelné
Značka preax
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Typ Položky Džíny
Klíčové slovo 2 dětské džínové oblečení
Klíčové slovo 6 děti chlapci oblečení výšivky
Název Oddělení Děti
Typ Pasu MID
Vzor Typu Solidní
Klíčové slovo 5 dítě charakter králík kalhoty
Pohlaví Unisex
Typ Closure Elastický Pás
Klíčové slovo 7 děti kalhoty
Číslo Modelu ELL18071709

Napsat recenzi

Holčička Bílé Džínové Džíny, dětské Oblečení, Módní Teplákové soupravy Dětské Oblečení Batole Dívka Roztrhl Díru Džíny Ležérní Kalhoty 1-6Y

Holčička Bílé Džínové Džíny, dětské Oblečení, Módní Teplákové soupravy Dětské Oblečení Batole Dívka Roztrhl Díru Džíny Ležérní Kalhoty 1-6Y

[Popis]: Holčička Bílé Džínové Džíny, dětské Oblečení, Módní Teplákové soupravy Dětské Oblečení Batole Dívka Roztrhl Díru Džíny Ležérní Kalhoty 1-6Y [Barva]: BÍLÁ [Size]: 18M,2T3T,4T,5T,6T [Materiál]:

Související produkty: