BOLANY MTB Kolo, Vidlice Dual Air Červené Kolo Přední Zavěšení Rovné Trubice 26. a 27.5/29inch Hořčíkové Slitiny Quick Release

BOLANY MTB Kolo, Vidlice Dual Air Červené Kolo Přední Zavěšení Rovné Trubice 26. a 27.5/29inch Hořčíkové Slitiny Quick Release

Nový produkt

1 981.80 Kč

2 831.11 Kč

-29%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

BOLANY MTB Vidlice Dvoulůžkový pokoj s úprava Odskoku

2 barvy na výběr

Parametry výrobku:

Jméno: Dvojité Vzduchové Vidlice Značky: Bolany Velikost:26"/27.5"/29" Tube: Rovné Výluka: Ruční Uzamčení, Travel: 100mm Rychlé uvolnění: 9mm Offset: 38mm Korunka: Kovaná Slitina Sloupek: Slitina 28.6 mm*30 mm*220 mm Vnitřní trubky: 32mm Slitiny Záruka: 1 roky Vhodné pro horská kola Hmotnost: (pouze pro referenční) 26" 1650g-1700g +/-50g 27.5" 1670g-1710g +/-50g 29" 1670g-1720g +/-50g (Prosím, dovolte 1-2cm chyba vzhledem k ruční měření.)

Velikost Informace

Funkce

Podrobnosti

Duální vzduchové odpružení, zabránit top z

NAKUPOVÁNÍ OZNÁMENÍ

O NÁS

BOALNY je společnost specializující se na výrobu různých dílů jízdních kol a příslušenství pro více než deset let. Jsme také OEM podnikání pro mnoho slavných mezinárodních značek. Každý krok procesu je zpracována přesně podle nás. Jsme sestavit a vyzkoušet produkty, které důsledně na kvalitu a spolehlivost před expedicí k zákazníkům po celém světě. Pokud chcete udělat hromadný nákup, nebo chcete udělat OEM objednávky, prosím, neváhejte nás kontaktovat kdykoliv, budeme vám velmi rozumnou slevu a zajištění kontroly kvality.

SELF-HELP NAKUPOVÁNÍ PRŮVODCE

PRODUKT

Vzhledem k mechanizované výrobě, drobné škrábance na výrobku jsou normální. Vezměte prosím na VĚDOMÍ, před odesláním objednávky. Pro ruské zákazníky, vzhledem k nízké teplotě, držet na výrobku může sklouznout. Omlouváme se za tuto situaci, již jsme přijali opatření, aby snížili ceny.

BALENÍ

Můžeme poskytnout dvou způsobů balení: krabice, obaly a pěnové obaly. Poslat krabici balíčky ve výchozím nastavení. Pokud nebudete potřebovat box balení, prosím, kontaktujte nás.

CELNÍ

Protože jsme shipping z Číny, musíme zvážit, cel. Nejsme odpovědni za cla z jakékoliv země. Pokud máte nějaké otázky o tom, cel, prosím, neváhejte a kontaktujte nás: ) Pro Brazilské zákazníci, Brazilské Dovozní politiky jsou přísnější a cla jsou vyšší. Věnujte prosím pozornost před odesláním objednávky, děkujeme. Pro kupující, kteří se rozhodnou "www.eldomplus.cz Premium Shipping" logistické metody: chtěli Bychom vás informovat, že balíček je odeslán do DHL. I když doprava je rychlá, cla bude vyšší. Věnujte, prosím, pozornost.

ZÁRUKA

Poskytujeme Omezenou Záruku na produkty, které jste si koupili, kromě Snadno Opotřebovaných Dílů, vlastní demontáž a přes-rozsah použití. A Záruční Doba je 1 rok, začíná na druhé od data nákupu.

VELIKOST A HMOTNOST

Vzhledem k chybě měření nebo instrumentální chyba, hmotnosti a velikosti výrobku, může mít malý rozdíl na popis. To není kvalitní problém.

DOPRAVA

Pokud zboží bylo pozdě, nebo ztratil na dobírku, vzhledem k okolnostem mimo naši kontrolu. Chceme vás upozornit, že ochranu čas na vrácení je 60 dnů. Pokud nechcete dostávat váš produkt do 60 dnů, můžeme vám vrácení peněz najednou.

FACEBOOK

Pro pravidelné informace o produktech a užitečné rady a tipy, proč ne sledujte nás na Facebook? Pozor na poslední propagační akce.

SLUŽBY

Pokud máte jakýkoliv problém při nastavení našich produktů, prosím neváhejte nás kontaktovat. Máme profesionální po-prodávat služby, než chcete skočit, aby špatné hodnocení, kontaktujte nás a my vám najít ideální řešení pro vás. Pokud jste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, nechte nás ★★★★★ zpětná vazba. Vaše podpora je naše největší motivace.

Štítky: rock shox sid, mtb odpružení sedadel, bolany vzduchu, karbonová vidlice silniční, 29 vidlice, kolo rychlé uvolnění, starožitný kolo, bike příslušenství obecné, město horské kolo, mtb kolo, vidlice 29.

Parametry

Pozastavení Ano
Typ Ropy a zemního Plynu Vidlice (Vzduch Odolnost/Olejové Tlumení)
Vhodné Pro Kotoučové Brzdy
Kmenové Velikost 258MM
Materiál Hliník
Číslo Modelu SQA007
Původ KN(Původu)
Velikost kola 29 palců
Délka Čepele 520mm
Použití Horská Kola
Značka BOLANY

Napsat recenzi

BOLANY MTB Kolo, Vidlice Dual Air Červené Kolo Přední Zavěšení Rovné Trubice 26. a 27.5/29inch Hořčíkové Slitiny Quick Release

BOLANY MTB Kolo, Vidlice Dual Air Červené Kolo Přední Zavěšení Rovné Trubice 26. a 27.5/29inch Hořčíkové Slitiny Quick Release

BOLANY MTB Vidlice Dvoulůžkový pokoj s úprava Odskoku 2 barvy na výběr Parametry výrobku: Jméno: Dvojité Vzduchové Vidlice Značky: Bolany Velikost:26 /27.5 /29 Tube: Rovné Výluka: Ruční Uzamčení, Travel: 100mm Rychlé

Související produkty: