H. 265 8CH 5MP HD POE NVR Kit CCTV Bezpečnostní Systém Audio Detekce Lidského Obličeje NVR POE IP Kamera Venkovní Video Dohled, Nastavit

H. 265 8CH 5MP HD POE NVR Kit CCTV Bezpečnostní Systém Audio Detekce Lidského Obličeje NVR POE IP Kamera Venkovní Video Dohled, Nastavit

Nový produkt

4 343.46 Kč

5 429.37 Kč

-20%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Audio Záznam

Vestavěný vodotěsný mikrofon vám umožní slyšet zvuk kolem kamery, Záznamy, co lidé říkají,aby to bylo autentické s zvuk video nahrávání .

Přehled

HCVAHDN Zabezpečení - HD CCTV Kamery, Bezpečnostní Systém, garantované a spolehlivé Bezpečnostní Řešení pro váš Domov a Podnikání! 720P/960P/1080P/2MP/3MP/4 MP/ 5MP/8MP/4K s Vysokým Rozlišením a Video na den a noc Zobrazení. H. 265 HEVC,Rozpoznávání Obličeje A Detekce Obličeje ,Inteligentní přehrávání,E-mailová upozornění a detekce Pohybu, IP66 Vodotěsné a univerzální pro Outdoor/Indoor, zdarma aplikace pro P2P Cloud funkce a skladování, podpora android, iPhone , ipad,PC,CMS ,VMS atd.

HD POE 5.0 MP CCTV IP Kamery, 8CH POE 5.0 MP IP NVR Rekordér Silný Síťový Server; s P2P Cloud Funkce; Podpora Detekce Obličeje A Tváře Přehrávání; podpora USB ,Myš,zálohování, Podpora Android,iphone,ipad,pc,cms,VM pohledu; Podpora VGA výstup a HDMI výstup, Podpora Alarm vstup Alarm výstup; Záznam Rozlišení: 5.0 MP; S H. 265 High efficiency Video Komprese; Automatické Vyvážení Bílé,Auto Gain ovládání,zadní světla comp; HDD Rozhraní:1*SATA,Podpora mezi 500GB a 8 tb; Multi-jazykové menu možnost až 28 druhů jazyk; *P2P cloud služby, pro Android/iOS mobilní zařízení, vzdálený pohled, kdekoli, kdykoli; *detekce Pohybu nahrávání. NVR se spustí záznam při detekci něco v pohybu. NE spoušť, žádný záznam, více inteligentní a prostorově úsporné; *E-mailové upozornění a oznámení alarmu. Při detekci pohybu se spustí, NVR automaticky vyslat bzučák zvuk a oznámení o poplachu na váš e-mail, včetně snímku na místě; *Více způsobů, jak přístup na PC, telefon a pad, může být viděn tím, že PC klienta, Telefonní APLIKACE a IE ,Chrome,Firefox,Safari prohlížeč; *Podpora 3,5 palcový SATA port pevný disk, kapacita cca 500G/1T/2T/3T/4TB/5 TB/6 TB/7TB/8TB, a méně než 500 G není podporován. HD CCTV POE NVR Digtial Video Recorer,Podpora všech 1.0 mp a 2.0 mp&3.0 mp&4.0 mp a 5mp ip Kamera

Obsah balení

1 X 8CH 5.0 MP POE NVR Network Video Recorder; 4/8 x H. 265 HD POE IP 5.0 MP krytý venkovní IR Denní, Noční vidění Kulka povětrnostním vlivům kamery; 1 x Napájení pro NVR; 1 X USB Myš pro NVR; 1 X Software CD pro NVR; 1 X Dálkové Ovládání pro NVR; Pevný Disk Volitelné !!!

Co pro vás mohu udělat?

Aplikace:Domácí,supermarket,hotel,zahrada,továrna,obchod, kancelář...atd.

Face Detection A Face přehrávání

Detekce obličeje a přehrávání a Tvář Záznam;

Detekce obličeje a Přehrávání;

Rychle zachytit obrazy tváří a rychle přehrávat tvář videa;

Detekce obličeje:automaticky zachytit obrazy tváří;

Tvář Přehrávání:Inteligentní Tvář přehrávání videa,což šetří čas,nechybí každé podrobnosti.

Inteligentní Tvář Přehrávání:Inteligentní Tvář přehrávání videa,což šetří čas,nechybí každé podrobnosti.

HD 5MP Displej s Vysokým Rozlišením

High-Definition rozhraní výstup,Podpora pro on-line přehrávání,Mobilní vzdálené,Multi-window zobrazení s 5.0 MP Rozlišení.Úhel bude větší,a obraz bude jasnější.

IP66 odolný proti Povětrnostním vlivům

Je použít jako venkovní kamery nebo vnitřní kamery, protože jsou stavěné tak, aby vydržely bez ohledu na počasí hází, jak je to pak:déšť,sníh,prach a horké dny . s IP66 odolný proti povětrnostním vlivům klientů ,a kabely se závitem přes stojan pro extra ochranu ,zajistit, že můžete odpovědět na jejich výkon,den za dnem. Naše kamera přijímá heavy-duty kovové pouzdro,profesionální IP66 odolný proti povětrnostním vlivům,Poskytuje stabilní výkon a to jak vnitřní a venkovní.

Den & Noční Vidění

Smart IR-Cut filtru, automaticky přepíná mezi denním a nočním snížit barva obsazen v den, čas a zvýšit jas v noci, ujistěte se můžete dostat živé záběry od úsvitu do setmění.

Proč si vybrat H. 265

H. 265 Více Jasné , HD rozlišení vám nabídnout nejlepší kvalitu obrazu v nižší bitové rychlosti.Ušetřit více úložného prostoru,může snížit o 40%-50% velikost souboru,uložit HDD úložný prostor a snížit vaše pořizovací náklady.

POE Výhodou,Proč si vybrat POE?

Nepotřebujeme další napájecí kabely nebo adaptéry nebo spínač.Plug And Play a snadné nastavení.

Power Over Ethernet

ŽÁDNÉ další napájecí kabely nebo adaptéry jsou nutné a jen po připojení IP kamery k NVR s jediným kabelem, můžete snadno dokončit instalaci bez znalosti o počítači nebo síti a začít těšit na super snadné monitorování mezi váš chytrý telefon, tablet nebo PC.

Přenosová Vzdálenost

POE Systém, max podpora 200M-250M POE kabely přenosové vzdálenosti, což výrazně zvyšuje domácí instalaci pohodlí.

Vzdálený přístup kdekoliv,kdykoliv

Bez ohledu na to, kde jste, můžete vzdáleně přistupovat k fotoaparátu, aby viděli, live streaming a stayconnected.Vzdáleně zobrazit kamery pomocí: zdarma Xmeye Aplikace na vašem mobilním zařízení, zdarma CMS/VMS Klienta na vašem počítači, IE webový prohlížeč.

Okamžité Upozornění E-Mailem

Můžete nastavit oblast, kterou chcete ovládat,Když je spuštěna,bude to poslat zprávu na váš e-mail ,můžete získat informace z první ruky ,bez ohledu na to, kdy a kde jste .

Detekce Pohybu

Tento systém je navržen tak, aby posílat e-mailem upozornění, když žádné pohyby jsou detekovány a umožňuje záznam pouze při detekci pohybu.

Inteligentní Přehrávání

Můžete snadno najít video chcete přehrávání, Inteligentní přehrávání k dispozici s přizpůsobitelné hledání, prostor, čas přehrávání je výrazně snížena rychlost přes nedůležité videa.

Štítky: kamera hybridní, poe systém, domácí bezpečnostní kamerový systém bezdrátové onif, fotoaparát secur, 6 cctv kamerový systém, Hiseeu, 2 cctv kamery, bezpečnostní systém kit, motorizované poe bezpečnostní kamerový systém, hikvision video dohled, hd poe.

Parametry

Typ Fotoaparátu Kulka POE IP Kamera
Certifikace NIC
Aplikace Domov,obchod,obchod,kancelář,park,Supermarket atd.
Značka HCVAHDN
Usnesení 5MP
Video Vstup 8 Kanál
Záruka 3 roky
alarm systém Tváří & Motion Detection+Email Alert
NVR Usnesení H. 265 8CH POE 5MP NVR
POE NVR Funkce HDMI&VGA výstup / detekce Pohybu/Upozornění e-mailem..
KS Kamera, 8ks
TV Systém PAL
Objektiv Fotoaparátu 3,6 mm výchozí
Audio 1CH audio výstup(RCA)
Funkce Fotoaparátu Bullet,Poe,Den&noční vidění,IR-cut,odolný proti Povětrnostním vlivům
P2P icloud www.Xmeye.net
Mobilní Telefon sledování "xmeye"App
inteligentní rozpoznávání Face Detection A Face Přehrávání
Den& Noc IR Cut filtr s automatickým přepínačem
Číslo Modelu HC-MB1312-ML
Původ KN(Původu)
Vzdálený Pohled Android, iPhone, iPad, pc,cms atd.
Jazyk Multi language(angličtina,španělština,ruština atd.)
Země Původu Čína.Shenzhen
kamera podpora Obousměrné Audio
Rozlišení Fotoaparátu H. 265 5.0 MP POE IP Kamera
IR Cut Filtr ONVIF Podpora
Video port 8ch POE vstup / 1ch VGA, 1CH HDMI výstup
Video Komprese Formátu H. 265
Odolný proti povětrnostním vlivům Ano

Napsat recenzi

H. 265 8CH 5MP HD POE NVR Kit CCTV Bezpečnostní Systém Audio Detekce Lidského Obličeje NVR POE IP Kamera Venkovní Video Dohled, Nastavit

H. 265 8CH 5MP HD POE NVR Kit CCTV Bezpečnostní Systém Audio Detekce Lidského Obličeje NVR POE IP Kamera Venkovní Video Dohled, Nastavit

Audio Záznam Vestavěný vodotěsný mikrofon vám umožní slyšet zvuk kolem kamery, Záznamy, co lidé říkají,aby to bylo autentické s zvuk video nahrávání . Přehled HCVAHDN Zabezpečení - HD CCTV Kamery, Bezpečnostní

Související produkty: