Externí 4 Porty USB 3.0 HUB, Bus Powered Adaptér pro Mac,Raspberry Pi,HDD

Externí 4 Porty USB 3.0 HUB, Bus Powered Adaptér pro Mac,Raspberry Pi,HDD

Nový produkt

87.71 Kč

179.18 Kč

-51%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis:

4-PORT USB 3.0 HUB jednoduše umožňuje připojit až 4 USB zařízení k vašemu PC nebo Notebooku, jako jsou externí pevné disky, USB flash disky, myš, klávesnice, USB, sluchátka, reproduktory, paměťové karty, klávesnice, myši a mnohem více USB zařízení, atd. To vás drží od problémy s připojením a odpojením opakovaně.

5GBPS SUPER SPEED USB 3 ROZBOČOVAČE: USB 3.0 Hub podporuje super rychlejší datový přenos až 5 gbps - 10X rychlejší než USB 2.0 (480 Mbps), což umožňuje přenášet HD filmy nebo soubory v jen pár sekund. Je zpětně kompatibilní s USB 2.0, 1.1 a 1.0. Přes LED indikátor, můžete snadno sledovat stav připojení.

S 3 FT USB 3.0 PRODLUŽOVACÍ KABEL: Tento usb 3.0 napájený rozbočovač s prodlužovacím kabelem může prodloužit tvrdý-k-dosáhnout USB porty na ploše na požadované místo, které dělá to ideální volba pro desktop. Navíc, šikovný a kompaktní design nabízí ideální způsob, jak rychlý přístup k USB zařízení odkudkoli.

SKVĚLÁ KOMPATIBILITA: Kompatibilní s Windows 10/8/8.1/7 / Vista / XP a Mac OS X, Linux a Chrome OS. Plug & play, žádné ovladače nezbytné. S 3,5 mm x 1,35 mm-DC Jack, pokud se vám připojit vysoké spotřebě energie zařízení (více než 900 ma) HDD, napájecí zdroj může být připojen k nabídce extra napájení (napájecí adaptér prodáván samostatně). Vezměte prosím na vědomí,: tento produkt pracuje POUZE s DC 5V (Centrum Pozitivní Polarita), adaptér pro napájení.

STABILNÍ A BEZPEČNÝ: S vestavěnou ochranu pro over-voltage a přes-aktuální, tento 4 port usb nabíjecí hub mohou udržuje vaše digitální zařízení a data v bezpečí.

Balíček Zahrnuje:

1 Kus 4 Porty USB Hub

Štítky: rapsberry pi 3 model b, pevný disk, rozbočovač napájení usb, box pi, mac make-up, psací stůl hub, 4g raspberry pi, orico 4, usb hub pro pevný disk, odkaz mini.

Parametry

Typ Rozhraní USB 3.0
Porty 4
Funtion NIC
Značka MagiDeal
STANDARDNÍ USB 3.0
Původ KN(Původu)
Certifikace CE

Napsat recenzi

Externí 4 Porty USB 3.0 HUB, Bus Powered Adaptér pro Mac,Raspberry Pi,HDD

Externí 4 Porty USB 3.0 HUB, Bus Powered Adaptér pro Mac,Raspberry Pi,HDD

Popis: 4-PORT USB 3.0 HUB jednoduše umožňuje připojit až 4 USB zařízení k vašemu PC nebo Notebooku, jako jsou externí pevné disky, USB flash disky, myš, klávesnice, USB, sluchátka, reproduktory, paměťové karty, klávesnice, myši

Související produkty: