CustPrint 3x5 Metrů Itálie Kolo Colnago Vlajky Polyester Banner s 2 Průchodky

CustPrint 3x5 Metrů Itálie Kolo Colnago Vlajky Polyester Banner s 2 Průchodky

Nový produkt

166.86 Kč

185.44 Kč

-10%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vítejte V Mém Obchodě

Jsme specializovaný výrobce v vlajky a bannery produktů, s mnoha lety zkušeností. Vlastní design služby by mohly být poskytovány podle vašich speciálních požadavků, prosím neváhejte nás kontaktovat o podrobnosti. Popis

Velikost: 3*5 m/90 cm*150 cm

Materiál: Polyester

Balení: 1ks/opp pytel

Upozornění

1. Barevný Nesoulad: Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru, osvětlení, pozadí atd.

2. Velikost chyba: ± 3 cm. Platba 1. Alipay, West Union, Moneybookers, Qiwi Peněženka, Podmíněná, všechny hlavní Kreditní Karty jsou přijatelné. Můžete si vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás.

2. Chránit vaše zájmy, vaše platba bude dočasně v držení www.eldomplus.cz, a nebude vydána pro nás, dokud jste obdrželi vaši objednávku a jsou s ní spokojeni. Pls, neváhejte koupit.

Zásilka

1. Pls m ake ujistěte, vaše adresa/name/post code je správné a úplné, než budete platit. Vyhrazujeme právo účtovat přepravní poplatek za nedoručitelné z důvodu své špatné dodací údaje.

2. Naše cena a náklady na dopravu nezahrnuje daně, DPH, nebo jiných poplatků. Kupující je odpovědný za celní odbavení zboží.

3. Zajistíme vám zásilku do 5 dnů po obdržení vaší platby. Dodací lhůta během Prázdninové (Čínský Nový Rok, státní svátek apod.) by být delší než obvyklou dobu.

4. Sledovací číslo je k dispozici po odesláno - China Post Obyčejné Malé Paket Vyloučeny. Tranzitní čas je v závislosti na vaší způsob dopravy/destinace/ostatní faktory. Normálně, zboží se může dostat vás v 5-35 pracovních dnů. Pokud potřebujete speciální dodání (EMS, FEDEX, DHL, atd.), prosím, kontaktujte nás o lodní sazbu, než budete platit.

Naše Záruka

Vrácení a výměna je k dispozici za problém položky. Prosím poradit, podrobně důvody a vzít jasné fotografie k nám do 7 dnů poté, co jste obdrželi, budeme vydávat výměnu nebo vrácení peněz pro vás podle problémů. Také, pokud se položky nemůže dostat vás do 90 dnů, jsme vám plnou náhradu. Zpětná vazba Vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás. To bude jen trvat 1 minutu. Jsem f máte jakýkoliv problém s našimi produkty a služby, pls, neváhejte a kontaktujte nás nejprve. Děkuji!!!

Štítky: 3x5, kolo colnago, kolo vlajky, anti nůž, počítač kole argentina, vlajka harley, průchodka motorku, vlajka gruzie, brompton, kolo mtb nástroj.

Parametry

Použití Reklama, Dekorace, Promation, Sportovní a tak dále
Typ TISKNOUT
Styl Létání
Značka CustPrint
Stožár Materiálu NENÍ Součástí balení
Tkanina Polyester
Číslo Modelu NBR04
Vlajky A Bannery Materiál Polyester

Napsat recenzi

CustPrint 3x5 Metrů Itálie Kolo Colnago Vlajky Polyester Banner s 2 Průchodky

CustPrint 3x5 Metrů Itálie Kolo Colnago Vlajky Polyester Banner s 2 Průchodky

Vítejte V Mém Obchodě Jsme specializovaný výrobce v vlajky a bannery produktů, s mnoha lety zkušeností. Vlastní design služby by mohly být poskytovány podle vašich speciálních požadavků, prosím neváhejte nás kontaktovat o podrobnosti.

Související produkty: