"Notebook jsem se začít psát krásně! #2, 5 mm, 50 Ks školní sešit, cvičebnice

"Notebook jsem se začít psát krásně! #2, 5 mm, 50 Ks školní sešit, cvičebnice

Nový produkt

551.31 Kč

Hodnocení 

Více informací

"Notebook jsem se začít psát krásně! No. 2 "je druhým krokem zvládnutí dovedností krásný dopis. Pomáhá konsolidovat vojenskou grafických dovedností dětí mladšího školního věku. Úspěšně rozvíjet správné psaní písmen, dítě potřebuje realizovat pohyby ve velkém rozsahu. Microdiction pro psaní dopisů v menší model bude k dispozici později, to je vzhledem k přirozené Psychofyziologie první třídy nervový systém.

ZNAČENÍ . Výška строки-5. Tyto velikosti byly v noteboocích přesunuta do 2. ročníku studenti v polovině 20. století. Výška řádku se postupně snižoval. Pouze v polovině 2. stupeň studenti obdrželi notebook se známe s dělicí čáry 4mm a vzácné šikmých čar. A přesto toto rozdělení je odlišné od "starověký", je přizpůsoben pro moderní nástroj dopis a změnil od té doby ručně psané písmo. Stejnou výšku řádku se používá v propisses Podle programu "škola Rusku", Který Schválila GEF.

Štítky: 28mm plastové krytky, 6 dílná sada královna, acer 5930 monitor, 28 mm popruh žlutý, acer notebook 5942g, 28 mm samec montáž, půjčovna střešních cx 5, baterie ilife s4s, 28mm hublot popruh.

Parametry

Původ RU(Původu)
Značka MAZINA VD

Napsat recenzi

"Notebook jsem se začít psát krásně! #2, 5 mm, 50 Ks školní sešit, cvičebnice

Notebook jsem se začít psát krásně! No. 2 je druhým krokem zvládnutí dovedností krásný dopis. Pomáhá konsolidovat vojenskou grafických dovedností dětí mladšího školního věku. Úspěšně rozvíjet správné psaní písmen, dítě

Související produkty: