Nažehlovací fólie pro Oblečení Motocyklových Patchs Thermoadhesive Nášivka Textilní Vinyl Diy Vyšívání Samolepky Šití Patche K

Nažehlovací fólie pro Oblečení Motocyklových Patchs Thermoadhesive Nášivka Textilní Vinyl Diy Vyšívání Samolepky Šití Patche K

Nový produkt

24.85 Kč

124.46 Kč

-80%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

vyšívané záplaty;vyšívané záplaty;aplikace pro oblečení;vyšívané záplaty;nálepky, oblečení, odznaky na oblečení ZOTOONE Iron-on transfer pro Oblečení Motocyklových Patchs Thermoadhesive Nášivka Textilní Vinyl Diy Vyšívání Samolepky Šití Patche k Množství: MOQ JE 1ks/spoustu DIY s dětmi společně. šťastný každý den s úsměvem ^-^

Jak vyžehlit patch: 1. Vložte náplast "hot melt lepidlo" na straně oblečení (lepidlo nemůže být odtržena) , Předehřejte železo, na přední straně našité žehlicí o 10 až 20 sekund, Aby se náplast pevně stanovenou pozici. 2. Dát pevné patch společně s oblečení v pořadí, na zadní straně patch žehlicí 30 až 60 sekund, ujistěte se, že zadní lepidlo tání, Náplast pevně držet na oblečení. 3. Na poslední, Žehlicí opět z přední strany 1 až 2 minuty, a to Především železa, je to hrana a úhel, aby zajistily, povrch hladký a plochý, Dokonalé splynutí s oblečením.

Jak používat:

(1).Vyjměte výšivky, záplaty a kalhoty(oblečení/tašky/obuv/knihy/ostatní plavidla), které budou žehlit.Připravte žehličku.

(2). Čistá část, která se bude žehlit.Dát náplast na pravé části.Strana s podporou tepla těsnění přímo na kalhoty.

(3).Nastavení čidel železa na suiable stupeň.Žehlička na náplast na sílu dopředu a dozadu po dobu asi 15 sekund.

(4). Po patch otočí za studena,zkontrolujte, zda je pevně pevně.pokud ne,zkuste to znovu ve výše stejným způsobem.

(5) můžete také šít to, takže to bude nikdy spadnout.

1. Přijímáme Alipay, West Union, TT,paypal. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z liexpress. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud výrobek není, jak inzeroval.

1. Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá.

2. Žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

3. To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Štítky: maminka, mc patch, zadní převod, 40k lebky, pin vinyl, craft vinyl, korálky motocykl patch, 3d fallout patch, indické motor patch, opravy moto.

Parametry

Specifikace Produktu velký patch
Název produktu patch tavitelné pro vetement
Charakteristika nášivka výšivka
Typ Velkoobchod Ano(>50 Ks)
Styl ozdoby na oblečení
Návod výšivka patch žehlička na oblečení
Funkce Eco-Friendly
Produkt materiál látkové klapky
Barva produktu Opravy
Produkt styl šít na záplaty
Číslo Modelu šít na záplaty
Technics Aplikovaný
Původ KN(Původu)
Velikost applique embroidery
Sada Typ Ano
Balíček Šicí Vzory
Značka ZOTOONE
rozměry výrobku teplotní nálepky velké

Napsat recenzi

Nažehlovací fólie pro Oblečení Motocyklových Patchs Thermoadhesive Nášivka Textilní Vinyl Diy Vyšívání Samolepky Šití Patche K

Nažehlovací fólie pro Oblečení Motocyklových Patchs Thermoadhesive Nášivka Textilní Vinyl Diy Vyšívání Samolepky Šití Patche K

vyšívané záplaty;vyšívané záplaty;aplikace pro oblečení;vyšívané záplaty;nálepky, oblečení, odznaky na oblečení ZOTOONE Iron-on transfer pro Oblečení Motocyklových Patchs Thermoadhesive Nášivka Textilní Vinyl Diy Vyšívání Samolepky

Související produkty: