Bezešvé Nahý pocit Legíny Push Up Sportovní Ženy Fitness Běží Jóga Kalhoty Energii Vysoké Pasu Legíny Gym Girl legíny

Bezešvé Nahý pocit Legíny Push Up Sportovní Ženy Fitness Běží Jóga Kalhoty Energii Vysoké Pasu Legíny Gym Girl legíny

Nový produkt

136.99 Kč

273.99 Kč

-50%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

- Elastické uzavření -POSÍLIT VAŠE POSTAVA: Běží dívka cvičení legíny pro ženy jsou navrženy s vysokým pasem, bříško ovládání. -PŘIPRAVEN PRO VÁŠ DALŠÍ TAH: Tyto bezešvé kompresní legíny jsou cvičení.Jsou tak přímo roztomilé a snadný pohyb/cvičení v. Dostat komplimenty na ně pokaždé, když budete pracovat ven, které je každý den!Jsou drží se dobře na těžké zvedání, běh, jóga a pilates. Doba dodání: doba Zpracování: 1. Obvykle jsme loď položky do 3 pracovních dnů po obdržení jasné platby od kupujícího. 2. Veškerá doprava včetně poštovné a manipulační poplatky. Standardní dodací lhůta China post: Rusko : 20 – 35 dní, USA/Kanada : 7 – 15 dnů Austrálie/Nový Zéland : 7 – 15 dní Eur : 7 – 20 dní k dosažení KRÁLOVSTVÍ, Francie, Belgie, čr, Nizozemsko, Norsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Slovensko, Turecko, Ukrajina Většinu Asie země : 7 – 15 dnů Jiných zemích : 20 do 60 dnů, Standardní dodací lhůta do Spojených Států příspěvku: Máme sklad v USA, bude zboží odesláno ze skladu v USA. Doručit k NÁM obvykle trvá asi 3-7 pracovních dnů.

Po prodeji Podmínky: 1 - Pokud velikost nesedí: můžete vrátit položku na nás pro bezplatnou výměnu, ale kupující je odpovědný za návrat náklady na dopravu, nebo vám můžeme nabídnout 40% slevu na druhý kus s správnou velikost, pokud budete mít to. 2 - je-Li přijímat chybné položky: vezměte prosím na obrázek položky, kde místo má chybu a poslat k nám, budeme kontrolovat, jestli to je otázka kvality, a pak budeme vám posílat další kus zdarma, pokud to má mít kvalitní problém. 3-nabízíme 100% Záruku Spokojenosti na všechny naše zákazníky. 4-nejsme zodpovědní za jakékoliv ztráty a škody při vrácení zásilky. 1. Budeme se snažit v našich silách, aby vám poskytnout dobré služby.Doufáme, že zboží dorazí včas a přesně. 2. upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. 3. Prosím, kontaktujte nás před sporu nebo zanechání žádné negativní nebo přírodní zpětnou vazbu. Budeme pracovat s vámi vyřešit jakýkoliv problém. 4.Protože úhel a světlo, skutečný objekt může být mírně odlišný od obrazu. Děkuji vám za pochopení!

Štítky: nepoagym ženy, breien jóga set, kawasaki nohu, kalhoty jóga, malé dítě zadek strana, j30, holka, kluk, spodní prádlo, sportovní top, mladá dívka tělocvičně, bezešvé jóga kalhoty.

Parametry

Původ KN(Původu)
Kalhoty Délka Plná Délka
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Typ Položky Dámské Kalhoty Jóga/Legíny
Typ Produktu Sportovní Oblečení, Jóga Oblečení Běží Punčocháče Kalhoty
Sportovní Typ Jóga, Posilovna, Jogging Kalhoty Activewear
Funkce Anti-Bakteriální, Anti-Statická, Prodyšné
Sport Typ Jóga
Vlastnosti Produktu Patchwork Sportovní Kalhoty,Elastické Běžecké Legíny
Tkanina Typ Broadcloth
Věkové Skupiny Dospělí
Pohlaví ŽENY
Typ Closure Elastický Pás
Materiál Spandex
Značka CROSS1946

Napsat recenzi

Bezešvé Nahý pocit Legíny Push Up Sportovní Ženy Fitness Běží Jóga Kalhoty Energii Vysoké Pasu Legíny Gym Girl legíny

Bezešvé Nahý pocit Legíny Push Up Sportovní Ženy Fitness Běží Jóga Kalhoty Energii Vysoké Pasu Legíny Gym Girl legíny

- Elastické uzavření -POSÍLIT VAŠE POSTAVA: Běží dívka cvičení legíny pro ženy jsou navrženy s vysokým pasem, bříško ovládání. -PŘIPRAVEN PRO VÁŠ DALŠÍ TAH: Tyto bezešvé kompresní legíny jsou cvičení.Jsou tak přímo roztomilé

Související produkty: