Profesionální Rf, Kavitace Stroj 40k pro Tělo Odstranění Tuku Ultrazvukové Kůže Zpřísnění Stroj Obličeje Péče o Nástroje

Profesionální Rf, Kavitace Stroj 40k pro Tělo Odstranění Tuku Ultrazvukové Kůže Zpřísnění Stroj Obličeje Péče o Nástroje

Nový produkt

8 390.17 Kč

Hodnocení 

Více informací

Rozdíl mezi 3 stroje:

1)cavism S jedním vybaven 5 úchyty jako na obrázku.

2)cavism Lipo jeden má 8 více laserové desky, než S (6 velký+ 2 malé)

3)cavism Lipo plus jedna má 2 zpracovává více než Lipo.(jeden cryo rukojeť pro tělo + jeden 3 polární rukojeť pro tvář aplikace)

Teorie:

S kolektivní silné zvukové vlny hlavy, silné zvukové vlny 40 khz mohou být emitovány vibrovat tukové buňky na nejvyšší rychlost a produkovat četné vakuové vzduchové kapsy uvnitř a vně tukové buňky, robustně dopad tukových buněk generovat introvertní výbuch a rozpadají triglyceridů na glycerol a volné mastné kyseliny. Pak RADIOFREKVENČNÍ vlny s frekvencí 1M HZ se používá pro odsávání integrované glycerol a volné mastné kyseliny přes oběhu. Konečně, vakuová RF a energie elektrody se používají pro polohovací a utahování tuku. Ve fyzice, to je známé jako "kavitace". Micropore introvertní výbuch uvnitř a vně buňky může vést ke zvýšení molekulární pohyb a vyšší energetické úrovni, a to bude nakonec způsobit prasknutí tukových buněk, a tím dosáhnout účinky na budování těla a hubnutí.

Nástroje, Funkce a Léčba rincipl:

Vakuum, Bipolární RF rukojeť

-Tvarování těla Zařízení přijímá nejmodernější vysokorychlostní turbíny negativní tlak technologie, a inovativní tři-dimensiona konverze technologie kombinující s mikropočítač čip ovládat patent horské osy, a má anti-geocentrický přilákat účinek na kůži.Získávání a outspreading na fibrilární pojivové tkáně různých cortexes , přes rytmické masáže a účinně rozkládat podkožní tuk a snížení buněčné tkáně, hromadění tuku , využívání patentů, aby masáž hluboce válec různých částech thebody ,přinést do tukové vrstvy v podkoží, curium a podkožní ,a uvolnění mikro-cévní, lymfatické cévy ve stejné době, podporovat metabolismus a aby se tukové buňky v pasivním pohybu do tukových kyselin, a to i v rámci buňky toxinů, a také, aby být odstraněny z lymfatického systému in vitro, na detoxitication zvýšení fuction tolik jako čtyři krát. Může být provedeno ručně, nebo jakékoli jiné nástroje nemohou dosáhnout perfektní výsledky. Ve stejné době, kůže je více pružná a lesk. To je "zdravé tělo sochařství řízení" expert.

40Khz Ultrazvukové rukojeti

Silná zvuková vlna výbuchu tlustou hlavu

S kolektivní silné zvukové vlny hlavy, silné zvukové vlny 40 khz mohou být emitovány na lidském těle ovlivňuje tukové buňky silně a způsobuje tření pohyb mezi tukové buňky. To může způsobit efektivní spotřebu kalorií a vlhkosti v tukových buňkách a snížit velikost tukových buněk. A co víc, zvukové vlny vibrace způsobit prudký dopad na tukové buňky, aby se jim explodovat okamžitě, snížit množství tukových buněk, a tím dosáhnout efektů, odstranění tuku.

Laserové Princip:

Laserové ozařování na podporu vylučování a metabolismus tuků, tím, že laserové ozařování, protože po laseru, aby to metabolický proces více posílena .superpozice dvou způsobů, jak rozpustit tuk propuštěn Laser de-fatting hubnutí chirurgie je nový druh odmašťování laserové rozpuštění tuku tenké tělo a obecné liposukce jiné místo spočívá v jeho bezpečnost je lepší, laser de-fatting zeštíhlující ošetření byla provedena zmizí tuku část specifické vlnové délky světelného záření Tuku, zmírní rozkladu, tak, aby bylo dosaženo maximální odmašťovací účely. Takže v celém procesu laserového de-fatting zeštíhlující ošetření, takže není třeba pro traumatické .tak a část je třeba věnovat pozornost a zřídka. Takže tento druh laseru de-fatting zeštíhlující ošetření je velmi bezpečné.

Poznámka: cena Bez součástí vozíku.

RFQ

Platba

Všechny položky musí být zaplaceno do 14 dnů od konce liting. To poskytuje dostatek času, aby vyhrát více položek ušetříte na poštovném!

Pokud položka zůstává nezaplacena po dobu 14 dnů, začneme Nezaplacené Položky procesu.

Pořadí zpracování době je jen jeden obchodní den.Po vaší platby,budeme zpracovávat a expedovat objednávky do 1~3 dny.

Doprava

Levnější a rychlejší, než si myslíte!

. Jsme obvykle posílat balíky přes urychlené lodní dopravy(DHL,Fedex,UPS,TTMS atd.) a economicCourier jako je Čína Post a Bpost,Hong Kong Post atd. Rychlé informace o sledování je alwaystracked v čase.

. Doba dodání je asi 2~15 pracovních dnů .

. Položka(y) bude loď přímo a okamžitě z Hong Kong prostřednictvím registrované letecké zásilky do severalbusiness dní. Státní svátek a víkendy NEJSOU zahrnuty.

. Nebudeme účtovat DPH, daně bude kupující odpovědnost.

Mezinárodní Kupující . Vezměte Prosím Na Vědomí:

a. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Thesecharges jsou kupujícího odpovědnost.

b. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou beprior nabízení/nákup.

Vrácení A Záruka

. Po obdržení položku do 30 dnů, žádné vadné položky není v důsledku zneužití bude nárok na 1 až 1exchange. Jsme bude odpovědný za přepravní náklady na vrácení a znovu poštovné.

. Nabízíme 60-denní vrácení peněz. 25% doplňování poplatek bude platit na všechny druhy náhrady. Doprava andhandling poplatky jsou nevratné.

. Nabízíme JEDEN ROK záruka pro unconsumable část jako hlavní stroj,uvnitř mainboardReturn atd,spotřební díly, jako jsou kliky,vložky,náhradní žárovky, žádné kousky skla, spotřební díly, jako jsou filtry nebo opotřebované nářadí atd. nejsou zahrnuty.

Štítky: celkové množství tělesného tuku, 32mm pryskyřice, rf machin, profesionální kavitace, tuku ztráta stroje, kanyla liposukce, 40k lebky, 80k kavitace hubnutí stroj, krajky tělo plísní, kůže zpřísnění nástroj.

Parametry

Certifikace CE
Standardní Napětí 220V
Technologie Vakuové. Kavitace. Bipolární RF
Číslo Modelu cavism
Výrobní proces Stroj Vyrobený
Značka Magic Belle
Materiál Plastové
Záruka 1 Rok
Typ Vakuová Kavitace Systém
Aplikace Krása Spa a salon krásy
Funkce Hubnutí
Původ KN(Původu)
Napájecí Zdroj US

Napsat recenzi

Profesionální Rf, Kavitace Stroj 40k pro Tělo Odstranění Tuku Ultrazvukové Kůže Zpřísnění Stroj Obličeje Péče o Nástroje

Profesionální Rf, Kavitace Stroj 40k pro Tělo Odstranění Tuku Ultrazvukové Kůže Zpřísnění Stroj Obličeje Péče o Nástroje

Rozdíl mezi 3 stroje: 1)cavism S jedním vybaven 5 úchyty jako na obrázku. 2)cavism Lipo jeden má 8 více laserové desky, než S (6 velký+ 2 malé) 3)cavism Lipo plus jedna má 2 zpracovává více než Lipo.(jeden cryo rukojeť

Související produkty: