Xiaomi Mijia BEABORN mnohostěn PU Batoh Bag Vodotěsné Barevné Volný čas, Sportovní Hrudi Pack Tašky Pro Pánská Ženy, Cestování, Kempování

Xiaomi Mijia BEABORN mnohostěn PU Batoh Bag Vodotěsné Barevné Volný čas, Sportovní Hrudi Pack Tašky Pro Pánská Ženy, Cestování, Kempování

Nový produkt

396.57 Kč

Hodnocení 

Více informací

Předtím, než si objednáte, Prosím, na Vědomí: To je Xiaomi ekologické řetězce produkty [není žádné LOGO Xiaomi na to] Popis: Speciální imitace kovu, tkaniny texturou mnohostěn. Skryté USB rozhraní, připraven jít s stav zařízení. Mnohostěn tenký design, aby vytvořit vlastní vizuální zážitek. Multi-materiál kompozitní lití, aby se tvar ochranné dárce struktury. Základní parametry Název Produktu: Xiaomi Mijia BEABORN Mnohostěn Prsu Bag Produktu velikost: 310* 200* 80 mm hmotnost Produktu o :500g Výrobek, materiál PE/PVC/tkanina Produktu barva: Hluboká černá BEABORN Mnohostěn Prsu Bag Tvar individuální osobnost Cool mnohostěn Vysoký výkon, ochranu Pohodlné USB Polyedrické tenký design

Vytvořit vlastní vizuální zážitek

Geometrické textury mnohostěn design je odvozen od futuristické nové křídlo design jazyk. Stránky a řádky jsou prořídly a zúžené, aby se celkový tvar hladší.

Více způsobů nošení

Vhodné pro různé cestovní scénáře

On může být ten, který používáte nejvíce. Na rozdíl od konvenční hrudi taška, BEABORN mnohostěn hrudi taška má různé styly nošení, s boční dřepy na boku a N-typ hry. Má začleňování, aby vyhovovaly každé příležitosti.

Tvrdá skořápka tvoří

Tvarovaný ochranný oblouk struktura

BEABORN speciálně přijímá tělo-tvoří vnější shell struktury k vytvoření vysoce kvalitní ochranný oblouk ve tvaru těžký tělo, které účinně zvyšuje ochranu a odolnost balíčku tělo, a nebojí se překážek v každodenní cestování.

Preferovaný materiál

Celou cestu

Vyberte high-density high-kvalitní PE materiály, kompozitní materiály jako PE, PVC, textilie, atd., kombinuje praktičnost a estetiku, nebojí řezání, kvalita je stejná.

Hard shell materiál

Vodotěsné a odolné proti opotřebení

Oblečení tkanina

Pohodlné kůže

Elegantní povrch

Anti-znečištění snadno se čistí

Vědecké kapacity nastavení

Ať shromažďování být dobře organizovaná

Hlavní skladovací vak design je dobře-organizovaný, multi-vrstvený, aby vyhovovaly potřebám moderních lidí, mobilní telefony, klíče, atd., mohou být také umístěny v malý notebook, snadné jít ven, všechny najednou. Ve stejné době, tam jsou dvě přihrádky bag vzory uvnitř, které správně interpretovat soužití módy a praktičnost.

Ergonomický design

Humanizovaný design uvolňuje ruce

Hrudi taška je speciálně navržen s nezávislým straně anti-krádeže taška, která může být umístěna na mobilním telefonu, ID karty a ostatní malé věci, to je, vytáhnout a vzít, hladké otevírání a zavírání. Vnitřní kapsa je navržena s 25° zkosené hrany pro snadný přístup k položkám, při přenášení, což dělá cestování více pohodlné.

Skryté USB rozhraní

Život pro vaše zařízení, kdykoliv, kdekoliv

Tam je přenos USB rozhraní na straně hrudníku pytel, a převod struktura je nastavena mezi nabíjení poklad a mobilní telefon. To je také snadno vytrvalost při pohybu venku.

Zadní skladování

Přiléhavý malých objektů pro snadný přístup

Zadní hrudi tašky vejde tělo křivky, a zároveň, pohodlné kapsy je soubor, který může dočasně umístěte ruku položky a není snadné spadnout.

Zúžený ramenní popruh design

Plnou vahou upgrade zatížení systému

Úzké, obrácené trojúhelníkové rameno, popruh design umožňuje hrudi pytel, aby vydržely větší váhu, zatímco uvolnění ramen a krku tlak. Dlouhodobé cestování je stále medvědí.

podrobnosti o produktu

Nylonové lano

Upravit na přání

Krásná a pevná

Odolné

Ramenní popruh design

Horní šířka a dolní šířka

Nese lehkost

Větší váhu

Kvalitní zip

Silné vodotěsné

Otevírání a zavírání svobody

Kůže mark ražba

Vynikající logo

Trendy módní

Friendly Připomenutí:

Všechny Milý příteli,Pls přečtěte si mě před uděláte objednávku.

1 ,Prosím ujistěte se, že Jméno Kontaktní osoby,Adresa,Psč a Telefonní Číslo, jsou správné! Ruští zákazníci mají poskytnout plné jméno.

2 ,Prosím, zkontrolujte, zda vaše adresa je vzdálené oblasti, pokud si vyberete DHL ,V možnosti odeslání, pokud si vyberete DHL,nezahrnuje DHL remote náklady, cla nebo žádné provize, kterou účtuje dhl za celní odbavení nebo skladovací náklady.

3 ,Prosím, řekněte nám, jak moc bychom měli deklarovat na celním pokud si vyberete DHL Nebo EMS .Indické, zákazníci měli dát PÁNEV číslo. Prosím, ignorovat připomenutí, pokud si vyberete doporučenou Poštou.

4 , budeme deklarovat nižší cenu na faktuře/bill pomoci vyhnout se vlastní daně.V případě, že zásilka dostat přísné kontrolována vlastní. Budete ještě muset platit daň jasné, vlastní. Nebudeme nést celní daně.Pokud máte speciální požadavky,prosím, kontaktujte nás.

5 ,Prosím, otevřete pozemek v post důstojníka přítomnost,je-Li zásilka poškozená nebo prázdná(odcizení),prosím, zeptejte se pošta poskytovat oficiální dokument,zejména nároku papíru.

6 ,Pokud máte nějaký problém, pls zanechte vzkaz na vaši krabici .možná to vám může pomoci rychle vyřešit problém. Podrobnosti Infor Doba Dodání Bateery Cla a DPH 5-8 dny Bez omezení Definitaly Č. 15-23days Žádný limit Definitaly Č. 3-8 dny Bez omezení Ano 15-60days Pouze 1 Pravděpodobnostní 20-60days Pouze 1 Probabilist 15-50 den, Pouze 1 Probabilist 15-60days Č. Pravděpodobnostní

Štítky: gepard cestovní taška, oficiální xiaomi, mirilla digitální xiaomi loock caty, xiaomi yeelight 100, 90fun bag, aqara hab, batoh xiaomi, mijia xiaomi, baterie xiaomi mija, 4k xiaomi yi.

Parametry

Stav Sestavy Ready-to-Go
Původ KN(Původu)
Značka Xiaomi
Gyro 0
Kontrolní Kanály 2 Kanály
Stupnice 1
Certifikace CE
Číslo Modelu BEABORN Mnohostěn Náprsní Taška
Max Rychlost 0
Funkce Slot

Napsat recenzi

Xiaomi Mijia BEABORN mnohostěn PU Batoh Bag Vodotěsné Barevné Volný čas, Sportovní Hrudi Pack Tašky Pro Pánská Ženy, Cestování, Kempování

Xiaomi Mijia BEABORN mnohostěn PU Batoh Bag Vodotěsné Barevné Volný čas, Sportovní Hrudi Pack Tašky Pro Pánská Ženy, Cestování, Kempování

Předtím, než si objednáte, Prosím, na Vědomí: To je Xiaomi ekologické řetězce produkty [není žádné LOGO Xiaomi na to] Popis: Speciální imitace kovu, tkaniny texturou mnohostěn. Skryté USB rozhraní, připraven jít s stav zařízení. Mnohostěn

Související produkty: