JCBritw LED Světla Rostou Stmívatelné Auto On/Off Timer Plným Spektrem s UV IR Pěstování Rostlin Lampa pro Pokojové Rostliny, Rostlina Světlo 60W

JCBritw LED Světla Rostou Stmívatelné Auto On/Off Timer Plným Spektrem s UV IR Pěstování Rostlin Lampa pro Pokojové Rostliny, Rostlina Světlo 60W

Nový produkt

542.75 Kč

775.39 Kč

-30%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

JCBritw 2019 Nový Model Transformátor 60W LED Grow Světlo je vylepšená verze

--Tvar konstrukce přestavitelného --Profesionální 6-band spektra - Větší oblasti --10 úrovní, stmívatelné --Funkce časovače --Jasnější - Vyšší výnos - Automatické zapnutí/vypnutí funkce časovače - Super slim-12V bezpečné vnější napájení ----- Skvělý Dárek pro Výsadbu Milenci a Úspěšné Zahrádkáře.

Je zelenější, prostorově úsporné a energeticky účinné rostoucí lampa pomoci růst zdravé, prosperující rostliny kdekoli ve vaší domácnosti. To je nejvíce nákladově efektivní růst světlo, když v porovnání s jinými vysoké výkonové a drahé pěstovat světla pro vaše pěstování. Rostliny světlo je dodáván s třemi panely, které mohou být spojené v čtverec nebo obdélník tvar. Velmi flexibilní pro jakýkoliv druh rostoucí prostor. 12V bezpečí mimo napájení plus vysoce kvalitní LED čipy a Kovovou destičku, aby ujistěte se, že světlo, být kompaktní, lehký a odolný. 10% do 100% 10 úrovní stmívatelné. Má funkci časovače 3h/9h/12h auto on/off. S exkluzivní profesionální barva poměr, grow světla může rychle podpořit růst rostlin sazby. Také to pomůže regulovat výživy kvality, přispět ke zlepšení syntézu prospěšných látek, odstranění škodlivých chemických látek a zlepšit hodnotu výživy. Pomoci rostliny rostou zdravější a více intenzivní s bohatou.

MODERNIZOVANÉ Transformátor 60W SVĚTLA ROSTOU

Tato LED plant lamp aktualizován s více profesním spektrem s UV a IR. Unikátní konstrukce přestavitelného tvar, tři panely mohou být snadno spojených v čtverec nebo obdélník tvar, který splňuje potřeby různých rostoucí prostor a pokrývá větší plochu. Přidáno stmívatelné a funkce časovače pro snadnější použití. Vyšší účinnost dosahovat až 98% a to bez jakéhokoliv odpadu. Účinně zkrátit cyklus růstu, zvýšení výnosu do velké míry.

OPTIMÁLNÍ SPEKTRUM

Zajistit, rostliny rostou rychleji a lépe, kromě univerzální Červené a Modré, přidali jsme UV, IR, bílá a oranžová. To nabízí vše, co rostlina přání v přirozené sluneční světlo. Pomoci rostliny rostou zdravější a více intenzivní s bohatou. S JCBritw celé spektrum světla rostou, můžete pěstovat všechny rostliny, které chcete v rok,zahrnout anti-sezóna rostlin,vhodné pro všechny druhy rostlin od výsevu do sklizně.

VYSOKÉ HODNOTY-ZVÝŠENÍ O 40% VÝNOS

Rovná tradiční 60 w HPS/MH, zatímco ale spotřebuje pouze 22j±2w. Je doporučeno, aby pokrytí plochy 20x36" 36x52" v obdélníkový tvar a 24x32" 40x48" na náměstí a být zavěšeny kolem 12"-24"podle různých rostoucí fázi vaší rostliny.Vědecky navržen tak, aby udržet rovnováhu PAR/světelný Výkon a Pokrytí.

EFEKTIVNÍ A ÚČINNOST

Hliníkové slitiny materiálu desky pro dosažení vynikající odvod tepla. Ušetřit za elektřinu hodně. Super jasné vysoce kvalitní LED čipy integrované s 60 stupňů Reflektor Šálky, produkují rovnoměrné osvětlení distribuovány rovnoměrněji na rostliny než generic žárovka objektiv, světlo bude absorbována na maximální možnosti. Lehký, kompaktní a trvanlivý. Žádný větrák, žádný hluk, více pohodlné a bezpečné.

Stmívatelné a Automatické zapnutí/Vypnutí Funkce Časovače

Grow světlo je dodáván s snadné použití správce povolit 10 úrovní jasu stmívatelné od 10% do 100%. Potřeby v různé růstové fázi. Načasování funkce umožňuje 3H 9H 12H nastavení, vám umožní mít čas odpočinku.

Specifikace

* Model: JCBritw Transformátor 60W * Výkon: 60 watt * Avg.odběr energie: 22W±2W * Čistá hmotnost: 0.45 kg *Rozměr: Obdélník(23.6*4*0.4 v) Náměstí(11.8*8*0.4 v) * Vstupní napětí: AC85~265V / 50-60hz * Certifikáty: CE, FCC, ROHS * Navrhl On/Off Čas: 8-16hrs Na jeden den, alespoň 8 hodin tmy denně. * Navrhl pověsit výška: kolem 12-30v, upravit podle odlišné životní cyklus konkrétních rostlin

Co je v krabici?

1 x JCBritw Transformátor 60W LED grow světlo; 2 x závěsný kit; 1 x Instalace soupravy; 1 x Napájení; 1x Uživatelská příručka 1x Stmívač a časovač řadič

Široké Uplatnění

* Exkluzivní spektra poskytují všechny hlavní světlo pro vaše rostliny růst zdravé po celý rok. * Naše pěstování rostlin světlo může být použit jak pro hydroponii a rostliny v půdě, jako jsou rajčata, brambory, paprika, hlávkový salát, atd. * Vhodný pro všechny indoor pěstování životní prostředí: růst stan, růst, pokoj, atd. * Vhodné pro všechny druhy rostlin, květin:Speciální pokojové rostliny,rajčata,lilek,růže,ect. * Vhodné pro všechny druhy zelených:Bylinky a listová zelenina,salát,bok choy ect. * Také vhodný pro vnitřní zahrady nebo na krytý hrnkové krajiny.

S JCBritw růst rostlin světlo, můžete:

* pěstovat vaše oblíbené bylinky,zeleninu a rostliny po celý rok. Můžete pěstovat jemné tropické, které kvetou celoročně, stejně jako nechat si sklizeň snadný-k-pěstovat zeleninu a bylinky v nejchladnějších zimních dnech; * rostlina, co chcete, kdykoliv budete chtít; * naučte své děti o významu zahrádkářství; * ujistěte se, přemýšlivý dárek pro zahradní nadšence přítel; * ujistěte se, vaše výsadbu zkušenosti být jednodušší a radostné; * více překvapení lze nalézt v průběhu používání.

O Nás

JCBritw si klade za cíl přinést high-end inovativních LED grow světlo pro odvážnější uživatele, kteří chtějí, aby se jejich rostliny rostou rychleji a lépe. JCBritw LED grow světlo má mnoho výhod, jako je vysoký jas, nízká spotřeba energie, dlouhá životnost, nízké provozní napětí, snadné miniaturizace a tak dále. Obvykle se nanáší ve skleníku, vertikální farmy, hydroponie a zahradnictví. To může doprovázet vaše rostliny z výsevu na ovoce. Nabízí rostlin, zeleniny a květin všech etap vše, po čem touží v přirozené sluneční světlo. Můžete ji použít k výsadbě růží, papriky, rajčata, bazalka, hlávkový salát, citron strom, palmy,orchideje, máta peprná a jiné ovoce a zeleniny. S našimi LED grow světlo, vaše rostlina bude růst rychleji a lépe. Můžete mít cenově dostupné LED světla rostou s dobrou kvalitu a vynikající služby. Těšíme se na dlouhodobou spolupráci s vámi.

Štítky: cob phyto, lampa uv, 150w grow led, 3d dragon lampa, ir led, cob full spectrum led plant bílé, full spectrum led stripe, led, flower skleníkových, deska quantum.

Parametry

Full spectrum Červená Modrá Bílá Oranžová IR UV
Typ Položky Světla Rostou
Certifikace ROHS
Skutečný výkon 22±2W
Rozměry v metrech 11.8*8*0.4 v
Rozměry v obdélníku 23.6*4*0.4 v
Funkce časovače 3H/9H/12H AUTO ON/OFF
Záruka 1 ROK
Materiál Pcb+Abs
Napětí 85-265V
Zdroj Světla LED Žárovky
stmívatelné 10 úrovní jasu palubní
Je Stmívatelné Ano
Původ KN(Původu)
Moc 60W
Čistá Hmotnost 0,45 KG
Značka JCBritw
Číslo Modelu ASP-150LED-60W-T

Napsat recenzi

JCBritw LED Světla Rostou Stmívatelné Auto On/Off Timer Plným Spektrem s UV IR Pěstování Rostlin Lampa pro Pokojové Rostliny, Rostlina Světlo 60W

JCBritw LED Světla Rostou Stmívatelné Auto On/Off Timer Plným Spektrem s UV IR Pěstování Rostlin Lampa pro Pokojové Rostliny, Rostlina Světlo 60W

JCBritw 2019 Nový Model Transformátor 60W LED Grow Světlo je vylepšená verze --Tvar konstrukce přestavitelného --Profesionální 6-band spektra - Větší oblasti --10 úrovní, stmívatelné --Funkce časovače --Jasnější - Vyšší výnos -

Související produkty: